45 km auto met laadbak

Pulse 4

Bent u op zoek naar een functionele brommobiel met laadbak? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Als officiële Ligier Group vindt u namelijk de Ligier Pulse 4 binnen ons aanbod. Deze multifunctionele 45 km auto heeft een laadbak en kent een tal van uitvoeringen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op of bezoek onze showroom.

Een modulaire bedrijfsauto

De Ligier Pulse 4 is een modulaire bedrijfsauto die altijd een unieke en effectieve oplossing voor uw logistieke uitdaging heeft. Met zijn unieke modules is geen logistieke uitdaging te gek. Zo kunt u onder andere kiezen voor kort of lang formaat met of zonder laadbak. 

Een brommobiel met laadbak is compact maar biedt meer dan genoeg laadruimte. Het is een ideaal logistiek voertuig voor korte afstanden. Een ander bijkomend voordeel is dat u voor een 45 km auto geen autorijbewijs nodig heeft. Een AM-rijbewijs is voldoende. Naast dat dit type model bij uitstek geschik

Stel jouw Pulse 4 samen

Een brommobiel met laadbak kunt u helemaal zelf samenstellen. Vanwege het modulaire karakter zijn er een tal van mogelijkheden. Kiest u voor een lang of kort model? Een kort model heeft een laadbak of een opbergruimte. Een lang model heeft daarentegen meer mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan een laadbak, met of zonder kipper (zijwaartse kipper is ook mogelijk), of een koelruimte. Daarnaast is er dankzij het unieke Clip-systeem een ongekende flexibiliteit mogelijk. Zo creëert het systeem een veelvoud aan oplossingen in een handomdraai. 

Daarnaast is deze brommobiel met laadbak elektrisch. De Pulse 4 is daarom een duurzame keuze zonder hoge brandstofkosten en een vervuilende uitstoot. 

Pulse 4

Kleine vrachtwagen, groots in zijn dadendrang. Dat is de Ligier Pulse 4. Een duurzame keus, want de Pulse 4 is 100% elektrisch. Geen logistieke uitdaging is te gek, want deze modulaire bedrijfsauto biedt altijd een effectieve oplossing. Bijvoorbeeld met zijn unieke Clip-systeem, een exclusieve Ligier innovatie!

Leverbaar in een korte versie die met AM-rijbewijs al vanaf 16 jaar bestuurd mag worden én in een korte en lange versie voor een standaard rijbewijs.

Ga naar de Ligier-dealer, maak een elektrische proefrit en ervaar het gemak!

Kies jouw Pulse 4

Kort formaat Pulse 4

AM-rijbewijs

Kort formaat Pulse 4

Standaard-rijbewijs

Lang formaat Pulse 4

Standaard-rijbewijs

Elektrisch modulair hulpprogramma

De Ligier Pulse 4 is de essentiële bedrijfswagen voor een professioneel wagenpark. Veelzijdig en duurzaam, toegespitst op de transportoplossing voor uw stedelijke mobiliteit.

Clip-systeem: een unieke innovatie

Dankzij dit systeem biedt de Ligier Pulse 4 u ongekende flexibiliteit. Het Clip-systeem is verkrijgbaar als plat vlak of met gesloten kofferbak. U wisselt het accessoire binnen 5 minuten. Een veelvoud aan toepassingen vanuit één bedrijfsauto!

Aanpasbaar aan uw wensen

Kiepplatform, dekzeilen, hogedrukreiniger, vuilopvangbak: de Ligier Pulse 4 kent tal van configuraties waarmee u uw bedrijfsauto perfectioneert voor uiteenlopende toepassingen.

Kleuren Pulse 4
microcar kleur wit IJswit
Gepersonaliseerd

Uitrusting

Trekhaak

Clip-systeem

Zijkisten

Signalering

Een proefrit maken

Heeft u interesse in een 45 km auto met laadbak en wilt u deze graag bekijken, de mogelijkheden bespreken of een proefrit maken? Dit is mogelijk bij Bebro! U boekt eenvoudig en snel een vrijblijvende proefrit. Dit kunt u doen door telefonisch of via onze website contact op te nemen.

Wij van Bebro bieden een gratis en vrijblijvende proefrit aan bij u thuis of op het bedrijf. Wij kiezen samen met u een datum en komen gratis aan huis zodat u in uw eigen omgeving een proefrit kan maken. Zo ervaart u hoe het is om in een brommobiel te rijden bomvol luxe. Uiteraard kunt u ook bij ons in Hoevelaken langskomen om een proefrit te maken en de mogelijkheden te bespreken.

De voordelen van een 45 km auto met laadbak

Een brommobiel met laadbak kent een tal van voordelen. Zo is de Ligier Pulse 4:

 • Volledig elektrisch.
 • Modulair, voor elke situatie is er een oplossing.
 • Te besturen met een AM-rijbewijs.
 • Geen periodieke APK keuring en wegenbelasting.

Brommobiel met laadbak leasen

Ook voor verschillende financieringsopties bent u bij ons aan het juiste adres. Naast dat u uw brommobiel kan verkopen of inruilen is het ook mogelijk om een brommobiel te leasen. Zo hoeft u geen groot aankoopbedrag te betalen, maar heeft u een vast maandbedrag. Het  vaste maandbedrag is inclusief onderhoud, verzekering en reparatie.

Profiteer van de Bebro service

Bebro is al sinds 1995 dé specialist in brommobielen. Koopt u uw brommobiel bij Bebro, dan geniet u ook van de Bebro service. Deze bestaat onder andere uit:

 • Mogelijkheid tot financiering
 • Gratis en vrijblijvende proefrit
 • meer dan 25 jaar ervaring in brommobielen
 • Persoonlijke aandacht en een eerlijk advies
 • Ruime voorraad van nieuwe en gebruikte modellen
 • Een ruim magazijn met onderdelen
 • Een eigen brommobiel garage
 • Brommobiel inkoop, verkoop en ruilen