45 km auto met laadbak

Pulse 4

Bent u op zoek naar een functionele brommobiel met laadbak? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Als officiële Ligier Group vindt u namelijk de Ligier Pulse 4 binnen ons aanbod. Deze multifunctionele 45 km auto heeft een laadbak en kent een tal van uitvoeringen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op of bezoek onze showroom.

Een modulaire bedrijfsauto

De Ligier Pulse 4 is een modulaire bedrijfsauto die altijd een unieke en effectieve oplossing voor uw logistieke uitdaging heeft. Met zijn unieke modules is geen logistieke uitdaging te gek. De opbergruimte van de Pulse 4 is modulair. Dit houdt in dat er verschillende modules mogelijk zijn. Afhankelijk van uw wensen en behoeften kan er worden gekozen voor een kort of lang model met gesloten of open opbergruimte.

Een brommobiel met laadbak is compact maar biedt een grote laadruimte. Het is een ideaal logistiek voertuig voor korte afstanden. Een ander bijkomend voordeel is dat u voor een 45 km pick-up auto geen autorijbewijs nodig heeft. Een AM-rijbewijs is voldoende. Naast dat dit type model bij uitstek geschikt is voor zakelijk gebruik, is de Pulse 4 ook perfect als particulier te gebruiken.

Stel jouw Pulse 4 samen

Een brommobiel met laadbak kunt u helemaal zelf samenstellen. Vanwege het modulaire karakter zijn er een tal van mogelijkheden. Kiest u voor een lang of kort model? Een kort model heeft een laadbak of een opbergruimte. Een lang model heeft daarentegen meer mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan een laadbak, met of zonder kipper (zijwaartse kipper is ook mogelijk), of een koelruimte. Daarnaast is er dankzij het unieke Clip-systeem een ongekende flexibiliteit mogelijk. Zo creëert het systeem een veelvoud aan oplossingen in een handomdraai. 

Daarnaast is deze brommobiel elektrisch. De Pulse 4 is daarom een duurzame keus, zonder hoge brandstofkosten en een vervuilende uitstoot. 

Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:00 uur
Zaterdag: op afspraak

Witte Pulse 4 schuin achteraanzicht

Pulse 4

Kleine vrachtwagen, groots in zijn dadendrang. Dat is de Ligier Pulse 4. Een duurzame keus, want de Pulse 4 is 100% elektrisch. Geen logistieke uitdaging is te gek, want deze modulaire bedrijfsauto biedt altijd een effectieve oplossing. Bijvoorbeeld met zijn unieke Clip-systeem, een exclusieve Ligier innovatie!

Leverbaar in een korte versie die met AM-rijbewijs al vanaf 16 jaar bestuurd mag worden én in een korte en lange versie voor een standaard rijbewijs.

Ga naar de Ligier-dealer, maak een elektrische proefrit en ervaar het gemak!

Kies jouw Pulse 4

Kort formaat Pulse 4 wit zijaanzicht met hoge laadbak

Kort formaat Pulse 4

AM-rijbewijs

Kort formaat Pulse 4

Standaard-rijbewijs
Kort formaat Pulse 4 wit zijaanzicht met lage laadbak
Wit Lang formaat Pulse 4 zijaanzicht

Lang formaat Pulse 4

Standaard-rijbewijs
Witte Ligier Pulse 4 met open laadbalk achteraanzicht

Elektrisch modulair hulpprogramma

De Ligier Pulse 4 is de essentiële bedrijfswagen voor een professioneel wagenpark. Veelzijdig en duurzaam, toegespitst op de transportoplossing voor uw stedelijke mobiliteit.

Ligier Pulse 4 met open laadbak buiten schuin vooraanzicht

Clip-systeem: een unieke innovatie

Dankzij dit systeem biedt de Ligier Pulse 4 u ongekende flexibiliteit. Het Clip-systeem is verkrijgbaar als plat vlak of met gesloten kofferbak. U wisselt het accessoire binnen 5 minuten. Een veelvoud aan toepassingen vanuit één bedrijfsauto!

Witte Ligier Pulse 4 achteraanzicht

Aanpasbaar aan uw wensen

Kiepplatform, dekzeilen, hogedrukreiniger, vuilopvangbak: de Ligier Pulse 4 kent tal van configuraties waarmee u uw bedrijfsauto perfectioneert voor uiteenlopende toepassingen.

Kleuren Pulse 4
microcar kleur wit IJswit
Gepersonaliseerd

Uitrusting

Witte Ligier Pulse 4 zonder laadbak schuin achteraanzicht

Trekhaak

Clip-systeem bij bedrijfswagen

Clip-systeem

Trekhaak bij bedrijswagen

Zijkisten

Signalering voor op bedrijfswagen

Signalering

Een proefrit maken

Heeft u interesse in een 45 km auto met laadbak en wilt u deze graag bekijken, de mogelijkheden bespreken of een proefrit maken? Dit is mogelijk bij Bebro! U boekt eenvoudig en snel een vrijblijvende proefrit of demo. Dit kunt u doen door telefonisch of via onze website contact op te nemen.

Wij van Bebro bieden een gratis en vrijblijvende proefrit aan bij u thuis of op het bedrijf. Wij kiezen samen met u een datum en komen gratis langs. Uiteraard is het ook mogelijk om bij ons in Hoevelaken langs te komen om een proefrit te maken en alle mogelijkheden te bespreken.

De voordelen van een 45 km auto met laadbak

De Ligier Pulse 4 als modulaire bedrijfsauto biedt talloze voordelen:

 • Volledig elektrisch, u heeft geen last van hoge brandstofprijzen
 • Modulair, voor elke situatie is er een oplossing.
 • Te besturen met een AM-rijbewijs.
 • Geen periodieke APK keuring en wegenbelasting.

Verzekeren van een brommobiel

Het is verplicht om een brommobiel te verzekeren. Uiteraard is een passende verzekering zonder te veel te betalen wenselijk. Wij van Bebro helpen u graag bij het uitzoeken van passende verzekering. Omdat een brommobiel onder een AM-rijbewijs valt, is een verzekering verplicht, maar is deze doorgaans goedkoper. Een ander bijkomend voordeel is dat u geen wegenbelasting hoeft te betalen. 

Brommobiel met laadbak leasen

Ook voor verschillende financieringsopties bent u bij ons aan het juiste adres. Naast dat u uw brommobiel kan verkopen of inruilen is het ook mogelijk om een brommobiel te leasen. Zo hoeft u geen groot aankoopbedrag te betalen, maar heeft u een vast maandbedrag. Het  vaste maandbedrag is inclusief onderhoud, verzekering en reparatie. 

Ligier Pulse 4 brommobiel met laadbak

Brommobiel met laadbak voor diverse toepassingen

Met een brommobiel met laadbak hoef je tegenwoordig geen ruimte meer op te geven. Een 45 km auto is uiteraard compacter dan een normale personenauto. Er kunnen maximaal 2 personen in en daarnaast is er een kleine kofferbak. Echter, je kan niet veel vervoeren met een brommobiel, maar met een 45 km auto met laadbak kan je alles vervoeren. 

De Ligier Pulse 4 is voorzien van een laadbak, die met de vele opties volledig is samen te stellen. De Ligier Pulse 4 is een brommobiel voor het echte werk en bij uitstek geschikt voor de zakelijke markt. De extra laadruimte kan modulair worden samengesteld. Zo is het mogelijk om de brommobiel te voorzien van een laadbak zodat de auto als pick-up fungeert of met een gesloten opbergruimte. Wilt u een Pulse 4 als particulier rijden? Dat is natuurlijk ook mogelijk.

Een brommobiel voor het echte werk

De Ligier Pulse 4 is een brommobiel die helemaal naar wens kan worden samengesteld. Afhankelijk van uw wensen kan er worden gekozen voor een kort of lang model. Afhankelijk van de lengte van een brommobiel zijn er verschillen opberg toepassingen mogelijk. Hierbij kan worden gedacht aan gesloten of open ruimtes zoals een laadbak. Maar ook mogelijkheden zoals een kipper, zijwaartse kipper of een koelruimte is mogelijk. 

Het vervoeren van spullen met een 45 km pick-up auto is veiliger en comfortabeler dan een scooter en heeft de voordelen van een auto. Het is daarom een ideale logistieke oplossing.

Profiteer van de Bebro service

Bebro is al sinds 1995 dé specialist in brommobielen. Koopt u uw brommobiel bij Bebro, dan geniet u ook van de Bebro service. Deze bestaat onder andere uit:

 • Mogelijkheid tot financiering
 • Gratis en vrijblijvende proefrit
 • meer dan 25 jaar ervaring in brommobielen
 • Persoonlijke aandacht en een eerlijk advies
 • Ruime voorraad van nieuwe en gebruikte modellen
 • Een ruim magazijn met onderdelen
 • Een eigen brommobiel garage
 • Brommobiel inkoop, verkoop en ruilen

Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:00 uur
Zaterdag: op afspraak

Veelgestelde vragen

Lees hieronder de veelgestelde vragen over een 45 km auto met laadbak en onze Bebro service!

Ja zeker! De Ligier Pulse 4 is een modulaire bedrijfsauto die helemaal is samen te stellen. Zo kunt u onder andere kiezen voor een lang of kort model en kunt u de opbergruimte zelf samenstellen. Kiest u voor een open laadruimte of een gesloten opbergruimte? Ook mogelijkheden zoals een kipper zijn mogelijk.

Een brommobiel is een compacte auto die u zonder rijbewijs B kunt besturen en u zult ten opzichte van een normale auto geen luxe inleveren. Het is eigenlijk een kleine auto. De huidige brommobielen zitten bomvol luxe. De nieuwe stille DCI motoren zijn modern, krachtig en Schoon  Daarnaast parkeert u uw brommobiel, vanwege de kleine omvang en Easy Park System, erg gemakkelijk. Tot slot kunt u zonder weersinvloeden genieten van uw eigen omgeving. Gaan en staan dus zonder afhankelijk te zijn van een ander!

Wilt u het aankoopbedrag niet in één keer betalen maar wilt u maandelijks betalen voor het gebruik van een brommobiel? Dat is mogelijk bij Bebro. Kiest u ervoor om een brommobiel te leasen, dan betaalt u maandelijks een betaalbaar bedrag. Het is uiteraard ook mogelijk de brommobiel in één keer te betalen. Heeft u verdere vragen over het financieren van een brommobiel? Neem dan contact op!

Aan het elektrisch rijden van een brommobiel zitten verschillende voordelen verbonden. Zo rijdt een elektrische brommobiel bijna geruisloos doordat de motor weinig geluid maakt. Dit zorgt voor een groter comfort en meer rijplezier. Uiteraard is een elektrische brommobiel ook beter voor het milieu.

Zeker! Elektrische voertuigen als de Ligier Myli gaan we steeds vaker terugzien. Elektrische brommobielen zijn schoon, duurzaam en zeer modern. De Ligier Myli is de eerste elektrische brommobiel van het merk Ligier op de Nederlandse markt voor regulier gebruik. De Ligier Pulse 3 was de eerste elektrische brommobiel voor de zakelijke markt.

Ligier garandeert 1.500 ontladingen. Dit betekent dat u een accu minimaal 1.500 keer kan opladen. Daarnaast krijgt u vijf jaar volledige garantie op het accupakket. Tot slot is het belangrijk om te weten dat Ligier een revolutionaire accu techniek toepast. Deze bewijst al jaren zijn waarde op de zakelijke markt in de Ligier Pulse 3. De accu’s bestaan uit losse en vervangbare cellen. Hierdoor zijn deze bij een eventuele defect eenvoudig en relatief goedkoop te vervangen.

Net als bij een elektrische auto kunt u de Ligier Myli bij een publieke laadpaal of thuis opladen. Ook is het mogelijk om via een regulier stopcontact uw brommobiel op te laden. De laadtijd hangt af van het accuvermogen en de lader. Het duurt ongeveer 2 tot 8 uur om de accu op te laden.