45 km auto tweedehands

Merken
Merk
Bouwjaar
Bouwjaar - slider
02022
Prijs
Prijs - slider
6.00022.000
Km stand
Km stand - slider
125784

Bent u op zoek naar een tweedehands 45 km auto? Bebro is sinds 1995 dé specialist in nieuwe en tweedehands 45 km auto’s en brommobielen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren in het kopen, verkopen of het onderhouden van een 45 km auto. Wij geven een eerlijk advies over wat het beste bij uw wensen aansluit. Wij kopen en verkopen 45 km auto’s tweedehands van verschillende topmerken. Ook als u op zoek bent naar een elektrische 45 km auto tweedehands kunt u bij ons terecht. Bebro is een officiële dealer van Ligier, Ligier Pulse en Microcar.

Microcar M.Go SXI DCI
€ 7.499,-
Microcar M.Go F8 DCI
€ 6.995,-
Ligier JS50 L Sport
€ 11.495,-
Ligier JS60 Ultimate Sport
€ 18.999,-
Microcar M.Go Premium DCI EPS
€ 9.999,-
Ligier JS50L Elegance
€ 10.999,-
Ligier JS60 Ultimate Sport
€ 21.395,-
Ligier Brommobiel JS60 Chic Sun Airco
€ 20.795,-

Wat is een tweedehands 45 km auto?

Een 45 km auto, ook wel brommobiel genoemd, is sinds 1995 actief in het Nederlandse verkeer en een bekend gezicht in het straatbeeld. Een tweedehands 45 km auto is een gemotoriseerd voertuig met een beperkte maximumsnelheid (45 km/uur) en 4 wielen. De meeste auto’s zijn voorzien van twee zitplaatsen en zijn dan ook kleiner dan een gewone personenauto. Vroeger mocht u met deze mooie brommobielen zelfs nog op het fietspad rijden. Dit is tegenwoordig niet meer voor te stellen. Brommobielen op het fietspad leverden dan ook regelmatig gevaarlijke situaties op, doordat deze breder zijn dan de meeste fietspaden. Daarom zal je met je nieuwe tweedehands 45 km auto tegenwoordig via de autoweg naar je bestemmingen komen. 

Tegenwoordig zijn de 45 km auto’s uitgerust met alle luxe die een gewone personenauto’s ook hebben zoals stuurbekrachtiging, airconditioning, Multimedia met achteruitrijcamera, EPS (Easy Park System) en milieubewuste motoren zoals de Lombardini DCI.

Ons aanbod brommobielen 45 km tweedehands

Bebro is sinds 2020 officieel dealer van de Ligier Group. Onder Ligier Group vallen topmerken zoals Ligier (Pulse) en Microcar. Binnen in onze showroom in Hoevelaken vindt u de laatste modellen en innovaties.

Ligier

Wij zijn officieel dealer van Ligier. Ligier staat bekend om zijn sportieve en chique 45 km auto’s. Binnen onze collectie vindt u 45 km auto’s tweedehands van Ligier in verschillende modellen zoals de JS50 en de JS60. Daarnaast hebben wij Ligier Pulse modellen. De Ligier Pulse is een wendbare en functionele elektrische 45 km auto. U vindt deze in twee modellen; de Pulse 3 is een elektrische driewielscooter en de Pulse 4 is een bedrijfsvoertuig met een achterbak. Voor ons meest actuele aanbod tweedehands 45 km auto’s kunt u onze selectie brommobiel occasions bekijken of langskomen in onze showroom.

Microcar

Naast Ligier vindt u bij ons ook 45 km auto’s tweedehands van Microcar in verschillende modellen. Deze slimme 45 km auto is perfect voor gebruik in de stad en is de meest verkochte brommobiel van Nederland. De modellen van Microcar zijn praktisch ingedeeld en staan bekend om de comfort en vele ruimte. Met een Microcar bent u gegarandeerd van veel rijplezier en comfort.

Waarom kiezen voor een tweedehands 45 km auto?

Aan het rijden van een 45 km auto zitten een aantal voordelen verbonden:

 • Het is een compact vervoersmiddel die u gemakkelijk kunt parkeren.
 • U heeft geen autorijbewijs nodig.
  Een brommobiel is uitgerust met even veel luxe als een personenauto.
 • Met een brommobiel mag u binnen en buiten de bebouwde kom op de weg.
 • U betaalt geen wegenbelasting.

Het is bij ons mogelijk uw oude auto te verkopen of in te ruilen. Hierom vindt u binnen ons aanbod ook prachtige 45 km auto’s tweedehands. Benieuwd naar onze nieuwe en tweedehands modellen? Bekijk alle modellen online of kom bij ons langs in Hoevelaken.

 

Maak een gratis proefrit

Heeft u een tweedehands 45 km auto of één van onze nieuwe brommobielen op het oog? Dan heeft u bij Bebro de kans om de auto eerst zelf te testen voordat u deze aanschaft. Met een gratis en vrijblijvende proefrit bij u thuis kunt u zelf beoordelen of de auto daadwerkelijk bevalt. Boek gemakkelijk en snel een proefrit aan huis. Wij kiezen samen met u een datum en komen gratis aan huis om in uw eigen omgeving proef te rijden. Zo ervaart u hoe het is om in een 45 km auto te rijden in uw eigen vertrouwde omgeving.

Waarom zou u kiezen voor een brommobiel?

Er zijn verschillenden redenen om te kiezen voor een 45 km auto. Een groot voordeel is dat u geen rijbewijs nodig heeft om een nieuwe of tweedehands 45 km auto te besturen. Daarnaast kunt u een brommobiel, vanwege de omvang, eenvoudig parkeren. Tot slot zit u droog en betaalt u geen wegenbelasting.

Bebro service

Koopt u uw 45 km auto tweedehands bij Bebro, dan geniet u ook van een Bebro service. Naast dat u uw 45 km auto tweedehands bij ons kunt aanschaffen, is het ook mogelijk om in te ruilen of te verkopen. Ook voor onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast hebben wij ook een-op-een contact met verschillende leveranciers. Zodoende kunnen wij ook aan alle verschillende brommobiel onderdelen komen.

Tot slot is het ook mogelijk om een brommobiel te leasen en te verzekeren bij Bebro. Wilt u uw brommobiel maandelijks betalen en ervoor zorgen dat u goed verzekerd de weg op gaat? Het is mogelijk met onze Bebro service.

Nieuwe of tweedehands 45 km auto kopen?

Als u kiest voor een nieuwe, heeft u het voordeel dat u de uitrusting van de auto zelf kunt bepalen. Past de aankoopwaarde van een nieuwe 45 km auto niet binnen uw budget? Dan kan een tweedehands 45 km auto een interessante optie zijn. Wij bieden verschillende occasions aan die nog volledig in goede staat zijn. Ook als u op zoek bent naar een elektrische 45 km auto tweedehands kunt u bij ons terecht. 

Dankzij onze eigen werkplaats bent u verzekerd van een goed werkende tweedehands 45 km auto. Ook als u te maken krijgt met een defect of als uw auto een onderhoudsbeurt nodig heeft kunt u deze brengen naar onze brommobiel garage. Wij zorgen ervoor dat u spoedig weer veilige kilometers kunt maken!

Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 14:00 uur
Zondag: op afspraak geopend

45 km auto tweedehands kopen doet u bij Bebro!

Wilt u een 45 km auto tweedehands kopen? Dan bent u bij Bebro aan het juiste adres. Onze jarenlange ervaring kan u helpen om de juiste keuze te maken. Op onze website vind u verschillende nieuwe en tweedehands modellen. U kunt ook bij ons uw oude 45 km auto verkopen of inruilen. Zit er iets voor u bij? Neem dan contact op, kom langs of vraag een gratis en vrijblijvende proefrit aan.

 

Waarom zou u kiezen voor Bebro?

Bebro is al sinds 1995 dé specialist in nieuwe en tweedehands 45 km auto’s. Koopt u uw brommobiel bij Bebro, dan geniet u ook van de Bebro service. Deze bestaat uit:

 • Mogelijkheid tot financiering
 • Gratis en vrijblijvende proefrit
 • Meer dan 25 jaar ervaring in brommobielen
 • Persoonlijke aandacht en een eerlijk advies
 • Ruime voorraad van nieuwe en gebruikte modellen
 • Een ruim magazijn met onderdelen
 • Een eigen brommobiel garage
 • Brommobiel inkoop, verkoop en ruilen

Veelgestelde vragen

Wilt u het aankoopbedrag niet in één keer betalen maar wilt u maandelijks betalen voor het gebruik van een tweedehands 45 km auto? Dat is mogelijk bij Bebro. Kiest u ervoor om een brommobiel te leasen, dan betaalt u maandelijks een betaalbaar bedrag. Het is uiteraard ook mogelijk de brommobiel in één keer te betalen. Heeft u verdere vragen over het financieren van een tweedehands 45 km auto? Neem dan contact op!

Ja, ons uitgebreide aanbod wisselt continu. U heeft bij ons keuze uit een tal van occasions, merken, bouwjaar, prijzen en kilometerstanden. Met ons uitgebreide aanbod zal er vast en zeker een occasion voor u tussen zitten.

Absoluut! Een tweedehands 45 km auto leasen is een uitkomst als u niet in een keer een groot bedrag wilt kwijt zijn en qua maandelijkse kosten wilt weten waar u aan toe bent. Zo rijdt u voor één vast bedrag per maand een nieuwe of tweedehands brommobiel en weet u exact waar u aan toe bent. Het leasebedrag is namelijk inclusief onderhoud, verzekering en reparatie.

Bij Bebro is het mogelijk een nieuwe of een tweedehands 45 km auto aan te schaffen. Het is namelijk ook mogelijk om bij ons een brommobiel te verkopen of in te ruilen. Dit maakt het mogelijk dat er wellicht een prachtige occasion voor u er tussen staat. U kunt onze nieuwe en tweedehands modellen online of in onze showroom in Hoevelaken bezichtigen.

U kunt kiezen uit een tal van modellen en merken. Elk met andere functionaliteiten of uitstraling. Afhankelijk van uw wensen en behoeften hebben wij vast en zeker een passende tweedehands 45 km auto voor u. Wij hebben een uitgebreid en continu wisselend aanbod. 

Dat kan bij Bebro! Wilt u uw brommobiel inruilen of verkopen? Maak dan gebruik van de inkoopservice van Bebro. Wij komen vrijblijvend langs om uw brommobiel te taxeren. Wij bepalen de waarde en mochten we eruit komen dan krijgt u direct uw betaling of wordt deze verrekend met uw nieuwe brommobiel. Daarnaast ontvangt u het vrijwaringsbewijs (RDW erkend) om de verzekering te kunnen stopzetten. U kunt uw brommobiel ook inruilen voor een nieuwe of tweedehands 45 km auto.

Zeker, heeft u een occasion gevonden waar u al zo lang naar op zoek bent? Met een proefrit ontdekt u of de auto daadwerkelijk bevalt. Wij van Bebro bieden een gratis en vrijblijvende proefrit aan bij u thuis. Boek gemakkelijk en snel een proefrit aan huis. Wij kiezen samen met u een datum en komen aan huis in uw eigen omgeving proefrijden. Zo ervaart u hoe het is om in een brommobiel te rijden én het comfort van een brommobiel in uw eigen omgeving.

Voor de proefrit aan huis rekenen wij een kostprijs die u terug ontvangt wanneer u een (nieuw) 45 km auto bij ons aanschaft.

Bebro is al sinds 1995 dé specialist in brommobielen. Koopt u uw tweedehands 45 km auto bij Bebro, dan geniet u ook van de Bebro service. Deze bestaat uit de mogelijkheid tot financiering, vrijblijvende proefrit, meer dan 25 jaar ervaring, persoonlijke aandacht en een eerlijk advies. Tot slot hebben wij een voorraad van nieuwe en gebruikte modellen, een eigen werkplaats en magazijn met onderdelen.