45 km auto

Bebro is sinds 1995 dé specialist in nieuwe 45 km auto’s en tweedehands brommobielen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren in het kopen, verkopen of het onderhouden van een 45 km auto. Wij geven een eerlijk advies over wat het beste bij u past. Binnen ons assortiment vindt u nieuwe en tweedehands brommobielen van verschillende topmerken. Wij van Bebro zijn een officiële dealer van Ligier, Ligier Pulse en Microcar.

Officieel dealer van Ligier Group

Sinds 2020 zijn we officieel dealer geworden van de Ligier Group. Onder Ligier Group vallen topmerken zoals Ligier (Pulse) en Microcar. Zo vindt u binnen in onze showroom de laatste modellen en innovaties.

Bezoekadres

Ligier

Wij zijn officieel dealer van Ligier. Ligier staat bekend om zijn sportieve en chique 45 km auto’s. Binnen onze collectie vindt u de Ligier JS50 en JS60. Daarnaast hebben wij Ligier Pulse modellen. De Ligier Pulse is een wendbare en functionele elektrische 45 km auto. U vindt deze in twee modellen; de Pulse 3 is een elektrische driewielscooter en de Pulse 4 is een bedrijfsvoertuig met een achterbak.

Microcar

Naast Ligier vindt u bij ons ook verschillende Microcar modellen. Deze slimme 45 km auto is perfect voor gebruik in de stad en is de meest verkocht brommobiel van Nederland. De modellen van Microcar zijn slim ingedeeld. Dit maakt het een fijne brommobiel.

Wat is een 45 km auto?

De 45 km auto of brommobiel is sinds 1995 actief in het Nederlandse verkeer en een bekend gezicht in het straatbeeld. Een 45 km auto is een gemotoriseerd voertuig met een beperkte snelheid (45 km/uur) en 4 wielen. Vroeger mocht de 45 km auto nog op het fietspad rijden. Echter, dit heeft niet lang geduurd want de brommobiel was te breed voor het fietspad wat gevaarlijke situaties opleverde. Gelukkig is dit tegenwoordig niet meer voor te stellen.

De 45 km auto’s van dit moment zijn uitgerust met alle luxe die een gewone personenauto ook heeft. Denk hierbij aan stuurbekrachtiging, airconditioning, Multimedia met achteruitrijcamera, EPS (Easy Park System) en milieubewuste motoren zoals de Lombardini DCI.

Wat zijn de voordelen van een 45 km auto?

Aan het rijden van een brommobiel zitten een aantal voordelen verbonden:

 • Het is een compact vervoersmiddel die u gemakkelijk kunt parkeren.
 • U heeft geen autorijbewijs nodig.
 • Een brommobiel zit bomvol luxe.
 • Met een brommobiel mag u binnen en buiten de bebouwde kom op de weg.
 • U betaalt geen wegenbelasting.
Occasions Bebro

Een proefrit maken

U bent overtuigd geraakt van het gebruik van een 45 km auto of één van onze nieuwe brommobielen? Of u heeft precies die occasion gevonden waar u al zo lang naar op zoek bent? Met een proefrit ontdekt u of de auto daadwerkelijk bevalt. Wij van Bebro bieden een een gratis en vrijblijvende proefrit bij u thuis aan. Boek gemakkelijk en snel een proefrit aan huis. Wij kiezen samen met u een datum en komen gratis aan huis om in uw eigen omgeving proef te rijden. Zo ervaart u hoe het is om in een brommobiel te rijden én het comfort van een 45 km auto in uw eigen omgeving.

Tweedehands of nieuwe 45 km auto kopen

Bij Bebro vindt u in onze showroom de nieuwste brommobiel modellen van de Ligier groep maar het is ook mogelijk om een tweedehands 45 km auto te kopen. Daarom is het bij ons mogelijk uw oude brommobiel te verkopen of in te ruilen. Hierom vindt u binnen ons aanbod ook prachtige ocassions staan. Benieuwd naar onze nieuwe en tweedehands modellen? Bekijk alle modellen online of kom bij ons langs in Hoevelaken.

Waarom zou u kiezen voor een brommobiel?

Er zijn verschillenden redenenen om te kiezen voor een 45 km auto. Een groot voordeel is dat u geen rijbewijs nodig heeft om een 45 km auto te besturen. Daarnaast kunt u een brommobiel, vanwege de omvang, eenvoudig te parkeren. Tot slot kunt u uw eigen omgeving verkennen terwijl u droog zit.

Bebro service

Koopt u uw 45 km auto bij Bebro, dan geniet u ook van een Bebro service. Naast dat u uw 45 km auto bij ons kunt aanschaffen, is het ook mogelijk om in te ruilen of te verkopen. Ook voor onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Met een eigen garage en vaklui kunnen wij reparaties en onderhoudsbeurten uitvoeren. Daarnaast hebben wij ook een-op-een contact met verschillende leveranciers. Zodoende kunnen wij ook aan alle verschillende brommobiel onderdelen komen.

Tot slot is het ook mogelijk om een brommobiel te leasen en te verzekeren bij Bebro. Wilt u uw brommobiel maandelijks betalen en ervoor zorgen dat u goed verzekerd de weg op gaat? Het is mogelijk met de Bebro service.

45 km auto kopen doe je bij Bebro!

Wil je een brommobiel kopen dan ben je bij Bebro aan het juiste adres. Onze jarenlange ervaring kan u helpen om de juiste keuze te maken. Op onze website vind u verschillende nieuwe en tweedehands modellen. Zit er iets voor u bij? Neem dan contact op, kom langs of vraag een gratis en vrijblijvende proefrit aan. 

Waarom zou u kiezen voor Bebro?

Bebro is al sinds 1995 dé specialist in brommobielen. Koopt u uw brommobiel bij Bebro, dan geniet u ook van de Bebro service. Deze bestaat uit:

 • Mogelijkheid tot financiering
 • Gratis en vrijblijvende proefrit
 • meer dan 25 jaar ervaring in brommobielen
 • Persoonlijke aandacht en een eerlijk advies
 • Ruime voorraad van nieuwe en gebruikte modellen
 • Een ruim magazijn met onderdelen
 • Een eigen brommobiel garage
 • Brommobiel inkoop, verkoop en ruilen

Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:00 uur
Zaterdag: op afspraak