Brommobiel tourrit 2021

Afgelopen: de Grote brommobiel Tourrit 2021

De Grote Brommobiel Tourrit van 2021 is zaterdagmiddag succesvol beëindigd. Maar liefst 12 brommobielen deden mee aan de eerste tourrit gezamenlijk georganiseerd door Bebro Brommobielen, de Brommobielclub en Kronkelroutes.

Bekijk de beelden via Facebook: Start | Finish
Volg ons op Facebook en Instagram

Wekenlang werd er al uitgekeken naar ‘de tourrit van het jaar’ en zaterdag was het dan zover. Vanaf een droge en zonnige starting grid in Hoevelaken (Bebro) starten 12 brommobielen hun tocht die via Voorthuizen en Nijkerk weer zou eindigen in Hoevelaken. De rit verliep goed en de deelnemers waren uitzinnig van enthousiasme, getuige het spontane applaus aan het einde van de rit.

‘Ondanks dat we niet exact de vooraf besloten route hebben gereden was het echt leuk om te doen’ vertelde Tom van Welie (verkoper Bebro) aan de toegestroomde media. ‘De mensen zijn echt positief bezeten door de brommobiel, en dat zijn wij als dealer natuurlijk ook. Het was een mooie dag met alleen maar winnaars.’

VOLGEND JAAR WEER?!
De organisatie was er als de kippen bij om een nieuwe editie van het event aan te kondigen: ‘als je de geluiden oppikt en ziet hoe het gegaan is, is er geen enkele reden om het volgend jaar  niet weer te doen’ aldus van Welie.

DE DAG
De eerste deelnemers waren al mooi op tijd aanwezig en konden genieten van een gebakje (met toerrit logo) en een kopje thee of koffie. Na de rit, die een klein uurtje duurde, was er ruimte voor een praatje, drankje en hapje. Namens Bebro Brommobielen willen wij de Brommobielclub (Geurt en Edwin) en Kronkelroutes (Leendert) bedanken voor hun inzet en tijd. Tot volgend jaar!

Deel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook