Aixam brommobiel tweedehands

Bent u op zoek naar een tweedehands brommobiel? Dan bent u bij Bebro aan het juiste adres. Bebro is al sinds 1995 dé specialist in brommobielen en ook tweedehands brommobielen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u van een goudeerlijk advies voorzien. Omdat wij een eigen brommobiel garage hebben, kunt u ervan uitgaan dat u met brommobiel in een uitstekende staat wegrijdt.

Bouwjaar
Bouwjaar - slider
02022
Prijs
Prijs - slider
6.00022.000
Km stand
Km stand - slider
1602

Bent u op zoek naar een tweedehands Aixam brommobiel? Dan bent u bij Bebro aan het juiste adres. Al sinds 1995 zijn wij dé specialist in brommobielen en tweedehands brommobielen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u van een eerlijk advies voorzien. Mede door onze eigen brommobiel garage garanderen wij dat u met een in uitstekende staat verkerende Aixam wegrijdt.

No data was found

Over het merk Aixam

Aixam richt zich sinds 1983 op de voertuigen met een maximumsnelheid van 45km/u. Het merk is ontstaan in Frankrijk en komt voort uit het een ander Frans merk, Arola, die voertuigen maakte voor voornamelijk invaliden. Aixam ging vervolgens in 1983 brommobielen produceren in de fabrieken van Arola. Door de jaren heen heeft Aixam diverse varianten van brommobielen op de wereld gebracht. De Aixam Crossover, ook in een elektrische brommobiel variant, en het model de Aixam City zijn bekend in de brommobielenwereld.

Tweedehands Aixam brommobielen bij Bebro

De mooi gedesignde en luxueuze brommobielen van Aixam zijn een van Nederlandse meest verkochte brommobielen. Een tweedehands Aixam brommobiel vindt u online op onze website of in onze showroom in Hoevelaken in een aantal varianten.

Een tweedehands brommobiel kent vele voordelen. Uiteraard is een tweedehands brommobiel een stuk voordeliger dan een nieuwe brommobiel, maar ook met kilometers op te teller kunt u ervan uitgaan dat u een betrouwbare en een in uitstekende staat verkerende brommobiel instapt. Omdat wij beschikken over een eigen garage met vaklui zorgen wij ervoor dat uw tweedehands Aixam in een uitstekende staat is als u wegrijdt.

Een tweedehands Aixam of ander merk vindt u bij Bebro. U kunt bij ons gemakkelijk filteren op prijs, kilometerstand en bouwjaar. Bent u in bezit van een brommobiel, dan kunt u deze ook inruilen of verkopen.

Een proefrit maken

Heeft u een Aixam occasion gevonden waar u al zo lang naar op zoek naar bent? Met een proefrit ontdekt u of de auto daadwerkelijk bevalt. Wij van Bebro bieden een gratis en vrijblijvende proefrit aan bij u thuis. Boek gemakkelijk en snel een proefrit aan huis. Wij kiezen samen met u een datum en komen gratis aan huis om in uw eigen omgeving proef te rijden. Zo ervaart u hoe het is om in een brommobiel te rijden én het comfort van een brommobiel in uw eigen omgeving.

Een Aixam tweedehands brommobiel kopen

Heeft u een tweedehands Aixam brommobiel gevonden die aan uw wensen voldoet? U vraagt gemakkelijk en snel een gratis en vrijblijvende proefrit aan. Neem contact op en wij komen bij u thuis en dan kunt u de omgeving ontdekken in uw brommobiel. U boekt een proefrit gemakkelijk online of u kunt ons bellen. Wij kiezen samen een datum en dan komen wij bij u thuis! Het is natuurlijk ook mogelijk om bij ons in Hoevelaken langs te komen.

Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:00 uur
Zaterdag: op afspraak

Veelgestelde vragen

Een brommobiel is een compacte auto die u zonder rijbewijs B kunt besturen en u zult ten opzichte van een normale auto geen luxe inleveren. Het is eigenlijk een kleine auto. De huidige brommobielen zitten bomvol luxe. De nieuwe stille DCI motoren zijn modern, krachtig en Schoon  Daarnaast parkeert u uw brommobiel, vanwege de kleine omvang en Easy Park System, erg gemakkelijk. Tot slot kunt u zonder weersinvloeden genieten van uw eigen omgeving. Gaan en staan dus zonder afhankelijk te zijn van een ander!

Bebro is al sinds 1995 dé specialist in brommobielen. Koopt u uw Aixam tweedehands brommobiel bij Bebro, dan geniet u ook van de Bebro service. Deze bestaat uit de mogelijkheid tot financiering, vrijblijvende proefrit, meer dan 25 jaar ervaring, persoonlijke aandacht en een eerlijk advies. Tot slot hebben wij een voorraad van nieuwe en gebruikte modellen, een eigen werkplaats en magazijn met onderdelen.

Ja, ons uitgebreide aanbod wisselt continu. U heeft bij ons keuze uit een tal van occasions, merken, bouwjaar, prijzen en kilometerstanden. Met ons uitgebreide aanbod zal er vast en zeker een occasion voor u tussen zitten.

Absoluut! Een Aixam brommobiel leasen is een uitkomst als u niet in een keer een groot bedrag wilt kwijt zijn en qua maandelijkse kosten wilt weten waar u aan toe bent. Zo rijdt u voor één vast bedrag per maand een nieuwe of tweedehands brommobiel en weet u exact waar u aan toe bent. Het leasebedrag is namelijk inclusief onderhoud, verzekering en reparatie.

Bij Bebro is het mogelijk een nieuwe brommobiel of een tweedehands brommobiel aan te schaffen. Het is namelijk ook mogelijk om bij ons een brommobiel te verkopen of in te ruilen. Dit maakt het mogelijk dat er wellicht een prachtige occasion voor u er tussen staat. U kunt onze nieuwe en tweedehands modellen online of in onze showroom in Hoevelaken bezichtigen.

Dat kan bij Bebro! Wilt u uw Aixam brommobiel inruilen of verkopen? Maak dan gebruik van de inkoopservice van Bebro. Wij komen vrijblijvend langs om uw brommobiel te taxeren. Wij bepalen de waarde en mochten we eruit komen dan krijgt u direct uw betaling of wordt deze verrekend met uw nieuwe brommobiel. Daarnaast ontvangt u het vrijwaringsbewijs (RDW erkend) om de verzekering te kunnen stopzetten. U kunt uw Aixam brommobiel ook inruilen voor een nieuwe of tweedehands brommobiel. 

Wilt u het aankoopbedrag niet in één keer betalen maar wilt u maandelijks betalen voor het gebruik van een brommobiel? Dat is mogelijk bij Bebro. Kiest u ervoor om een brommobiel te leasen, dan betaalt u maandelijks een betaalbaar bedrag. Het is uiteraard ook mogelijk de brommobiel in één keer te betalen. Heeft u verdere vragen over het financieren van een brommobiel? Neem dan contact op!

Zeker, heeft u een occasion gevonden waar u al zo lang naar op zoek bent? Met een proefrit ontdekt u of de auto daadwerkelijk bevalt. Wij van Bebro bieden een gratis en vrijblijvende proefrit aan bij u thuis. Boek gemakkelijk en snel een proefrit aan huis. Wij kiezen samen met u een datum en komen aan huis in uw eigen omgeving proefrijden. Zo ervaart u hoe het is om in een brommobiel te rijden én het comfort van een brommobiel in uw eigen omgeving.

Voor de proefrit aan huis rekenen wij een kostprijs die u terug ontvangt wanneer u een (nieuw) brommobiel bij ons aanschaft.

Het is soms onduidelijk op welke wegen je met een brommobiel mag rijden. Omdat u de regels van personenauto’s volgt, moet u op een rijbaan rijden. U mag niet op een fietsstrook of fietspad rijden.

Als brommobilist moeten uiteraard de verkeersregels worden gevolgd. Daarnaast moet een brommobiel worden voorzien van een kentekenplaat en 45 km sticker aan de achterzijde en moet de brommobiel minimaal WA verzekerd zijn. Voor het rijden in een brommobiel moet u een AM rijbewijs bezitten.