Brommobiel Amersfoort

Bebro is sinds 1995 dé specialist in nieuwe en tweedehands brommobielen. Wij zijn gevestigd in Hoevelaken in de omgeving van Amersfoort. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van een passend advies in het kopen, verkopen of onderhouden van uw brommobiel. Wij kijken uitsluitend naar uw situatie en op basis hiervan kijken wij wat het beste bij u past. U bent bij ons aan het juiste adres voor een nieuwe, tweedehands brommobiel. Binnen ons aanbod vindt u uitsluitend topmerken als Ligier en Microcar.

Officieel dealer van Ligier Group

Sinds 2020 zijn we officieel dealer geworden van de Ligier Group. Onder de Ligier Group vallen topmerken zoals Ligier (Pulse) en Microcar. In ons aanbod vindt u daarom de laatste modellen met de nieuwste innovaties. Bezoek onze showroom in Hoevelaken en laat u inspireren door de nieuwste brommobielen.

Bezoekadres

Tweedehands of nieuwe brommobiel kopen

Naast de nieuwste modellen van Ligier of Microcar hebben wij ook altijd een groot aanbod van tweedehands brommobielen. Ons constant wisselend aanbod van occasions biedt een grote verscheidenheid aan modellen met verschillende kilometerstanden en bouwjaren. Dit maakt het mogelijk dat er wellicht een prachtige occasion voor u er tussen staat. U kunt onze nieuwe en tweedehands modellen online of in onze showroom in Hoevelaken bezichtigen. Het is uiteraard ook mogelijk om uw oude brommobiel bij ons in te ruilen. Ook behoort verkopen tot de mogelijkheden.

Er zijn uiteraard verschillende redenen om te kiezen voor een tweedehands of een nieuwe brommobiel. Een voordeel van een occasion is dat deze uiteraard voordeliger is dan een nieuwe brommobiel. Met een eigen brommobiel garage zorgen wij ervoor dat u in een brommobiel wegrijdt die in een uitstekende staat verkeert.

Een vrijblijvende proefrit maken

Heeft u een prachtige nieuwe brommobiel of occasion gevonden? Met een vrijblijvende proefrit ontdekt u of de brommobiel naar wens is.  Wij van Bebro bieden een gratis en vrijblijvende proefrit aan bij u thuis. Boek online gemakkelijk en snel een proefrit aan huis. Wij kiezen samen met u een datum en komen gratis aan huis om in uw eigen omgeving proef te rijden. Zo ervaart u hoe het is om in een brommobiel te rijden én het comfort van een brommobiel in uw eigen omgeving. Het is uiteraard ook mogelijk om te kiezen voor een proefrit bij ons in Hoevelaken in de regio Amersfoort.

Een brommobiel financieren

Het is bij ons ook mogelijk om een nieuwe of tweedehands brommobiel te financieren door een brommobiel te leasen. Kiest u ervoor om een brommobiel te leasen, dan betaalt u maandelijks een betaalbaar bedrag. De hoogte van het maandelijkse leasebedrag is afhankelijk van het aankoopbedrag. Bij het leasen van een brommobiel krijgt u veel gemak en plezier terug:

 • Zorgeloos rijden in een nieuwe of gebruikte brommobiel
 • Rijklaar maken en levering aan huis
 • Gratis reparatie en onderhoud
 • Gratis bandenwissel en schadeherstel, ook aan ruiten
 • Een All Risk verzekering met recht op hulp bij pech

Heeft u verdere vragen over het financieren van een brommobiel? Neem dan contact op!

Occasions Bebro

Bebro service

Koopt u een brommobiel bij Bebro, dan geniet u ook van onze service. Naast dat u een nieuwe of tweedehands brommobiel bij ons kunt financieren is het ook mogelijk om een brommobiel in te ruilen of te verkopen. Ook voor eventuele reparaties bent u bij ons het juiste adres. Met een eigen vakgarage met vaklui zorgen wij ervoor dat uw brommobiel in een perfecte staat wegrijdt en dat onze occasions in een uitstekende staat zijn. Daarnaast hebben wij ook een-op-een contact met verschillende leveranciers. Zodoende kunnen wij ook aan alle verschillende onderdelen komen. Heeft u vragen of wilt u onze showroom in Hoevelaken in de regio Amersfoort bezoeken? Neem dan contact op. 

Wat zijn de voordelen van een brommobiel?

Rijdt u of wilt u rijden in een 45 km auto ? Dan geniet u van verschillende voordelen. Wij hebben ze hieronder voor u uitgeschreven. 

 • U heeft geen autorijbewijs nodig.
 • Het is een compact vervoersmiddel dat u gemakkelijk kunt parkeren.
 • Met een brommobiel mag u binnen en buiten de bebouwde kom op de weg.
 • U betaalt geen wegenbelasting.
 • Een brommobiel zit bomvol luxe.

Brommobiel kopen in Amersfoort doe je bij Bebro!

Bent u overtuigd en wilt u een brommobiel kopen? Dan bent u bij Bebro aan het juiste adres. Wij bevinden ons in Hoevelaken in de regio Amersfoort. Met onze jarenlange ervaring in brommobielen kunnen we u helpen met een prachtige brommobiel die aan uw wensen en behoeften voldoet. 

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands brommobiel? Al onze nieuwe en tweedehands modellen vindt u op onze website. Zit er iets voor u bij? Neem dan contact op, kom langs of vraag een gratis en vrijblijvende proefrit aan.

Waarom zou u kiezen voor Bebro?

Bebro is al sinds 1995 dé specialist in brommobielen. Koopt u uw brommobiel bij Bebro, in de regio van Amersfoort, dan geniet u ook van de Bebro service. Onze service bestaat uit:

 • Gratis en vrijblijvende proefrit
 • Mogelijkheid tot financiering
 • Persoonlijke aandacht en een eerlijk advies
 • Meer dan 25 jaar ervaring in brommobielen
 • Ruime voorraad van nieuwe en gebruikte modellen
 • Een ruim magazijn met onderdelen
 • Een eigen brommobiel garage
 • Brommobiel inkoop, verkoop en ruilen

Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:00 uur
Zaterdag: op afspraak