Brommobiel garage

Ben je op zoek naar een garage voor een onderhoudsbeurt voor jouw brommobiel? Of is er een reparatie nodig? Maak dan een afspraak bij Bebro, uw brommobiel dealer. Wij zijn een erkende Ligier en Microcar. Uiteraard kunt u met een ander merk brommobiel ook bij ons terecht. Bent u op zoek naar een nieuwe brommobiel of wilt u uw oude brommobiel inruilen? Ook dan bent u bij Bebro aan het juiste adres. 

Bezoekadres

Brommobiel onderhoud

Brommobiel onderhoud is nodig als u uw brommobiel in topconditie wilt houden. Brommobiel onderhoud is specialistisch werk. Wij beschikken over een eigen garage met vakkundig personeel, dat gespecialiseerd is in onderhoud, reparatie en schadeherstel van alle merken brommobielen. U kunt bij ons terecht voor:

* Genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Wanneer heeft uw brommobiel onderhoud nodig?

Net als een auto heeft een brommobiel ook onderhoud nodig. Dit komt ten goede van de levensduur van de brommobiel. Afhankelijk van het merk raden wij het aan om tussen de 2.500 en 5.000 kilometer een onderhoudsbeurt in te plannen. Rijdt u veel kilometers, dan is 3 onderhoudsbeurten per jaar meer dan genoeg.  Twijfelt u over een onderhoudsbeurt? Neem dan contact op. Onze specialisten helpen u graag verder met eerlijk advies. 

Brommobiel onderdelen

Het kan uiteraard voorkomen dat er onderdelen aan vervanging toe zijn. Ons onderdelen magazijn heeft een ruime voorraad nieuwe brommobiel onderdelen. Wij hebben scherp geprijsde onderdelen voor Microcar, Ligier, Aixam, Chatenet en Casalini op voorraad. Zo kunt u weer snel de weg op.

Showroom

Naast een brommobiel garage beschikken wij ook over een showroom waar de nieuwste brommobielen staan. Bebro is officieel dealer van de Ligier Group. Vanuit onze showroom verkopen wij de nieuwste modellen van Ligier, Ligier Pulse en Microcar. Zo vindt u binnen onze showroom de laatste modellen en innovaties. Naast de nieuwe brommobielen ben je bij ons ook aan het juiste adres voor een tweedehands brommobiel. Omdat wij een eigen brommobiel garage hebben, kunt u ervan uitgaan dat u met een in uitstekende staat verkerende brommobiel wegrijdt.

Occasions Bebro

Bebro service

Koopt u uw brommobiel bij Bebro, dan geniet u ook van een Bebro service. Naast dat u uw brommobiel bij ons kunt aanschaffen, is het ook mogelijk om uw brommobiel in te ruilen of te verkopen. Ook voor onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Met een eigen brommobiel garage en vaklui kunnen wij reparaties en onderhoudsbeurten uitvoeren. Daarnaast hebben wij ook een-op-een contact met verschillende leveranciers. Zodoende kunnen wij ook aan alle verschillende onderdelen komen. 

Tot slot is het ook mogelijk om een brommobiel te leasen en te verzekeren bij Bebro. Wilt u uw brommobiel maandelijks betalen en ervoor zorgen dat u goed verzekerd de weg op gaat? Het is mogelijk met de Bebro service.

Waarom zou u kiezen voor Bebro?

Bebro is al sinds 1995 dé specialist in brommobielen. Koopt u uw brommobiel bij Bebro, dan geniet u ook van de Bebro service. Deze bestaat uit:

  • Mogelijkheid tot financiering
  • Gratis en vrijblijvende proefrit
  • meer dan 25 jaar ervaring in brommobielen
  • Persoonlijke aandacht en een eerlijk advies
  • Ruime voorraad van nieuwe en gebruikte modellen
  • Een ruim magazijn met onderdelen
  • Een eigen brommobiel garage
  • Brommobiel inkoop, verkoop en ruilen

Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:00 uur
Zaterdag: op afspraak

Veelgestelde vragen

Net als een auto heeft een brommobiel ook onderhoud nodig. Dit komt ten goede van de levensduur van de brommobiel. Afhankelijk van het merk raden wij het aan om tussen de 2.500 en 5.000 kilometer een onderhoudsbeurt in te plannen. Rijdt u veel kilometers, dan is 3 onderhoudsbeurten per jaar meer dan genoeg.  Twijfelt u over een onderhoudsbeurt? Neem dan contact op. Onze specialisten helpen u graag verder met eerlijk advies.

Rijdt u in een nieuwe brommobiel, dan zullen de onderhoudskosten minimaal zijn. Daarnaast heeft u bovendien garantie. Om een auto in topconditie te houden raden wij aan om geregeld een onderhoudsbeurt uit te voeren. Dit kan uiteraard bij Bebro. Met onze eigen garage en transport zorgen wij ervoor dat uw brommobiel in topconditie verkeert.

Bebro is al sinds 1995 dé specialist in brommobielen. Koopt u uw brommobiel bij Bebro, dan geniet u ook van de Bebro service. Deze bestaat uit de mogelijkheid tot financiering, vrijblijvende proefrit, meer dan 25 jaar ervaring, persoonlijke aandacht en een eerlijk advies. Tot slot hebben wij een voorraad van nieuwe en gebruikte modellen, een eigen werkplaats en magazijn met onderdelen.

Dit is zeker mogelijk! Het is van groot belang dat u met uw brommobiel goed verzekerd de weg op gaat. Wij van Bebro helpen u graag bij het afsluiten van een passende brommobielverzekering. 

Dat kan bij Bebro! Wilt u uw brommobiel inruilen of verkopen? Maak dan gebruik van de inkoopservice van Bebro. Wij komen vrijblijvend langs om uw brommobiel te taxeren. Wij bepalen de waarde en mochten we eruit komen dan krijgt u direct uw betaling of wordt deze verrekend met uw nieuwe brommobiel. Daarnaast ontvangt u het vrijwaringsbewijs (RDW erkend) om de verzekering te kunnen stopzetten. U kunt uw brommobiel ook inruilen voor een nieuwe of tweedehands brommobiel.

Als brommobilist moeten uiteraard de verkeersregels worden gevolgd. Daarnaast moet een brommobiel worden voorzien van een kentekenplaat en 45 km sticker aan de achterzijde en moet de brommobiel minimaal WA verzekerd zijn. Voor het rijden in een brommobiel moet u een AM rijbewijs bezitten.