Brommobiel Leasen

Een brommobiel leasen is een uitkomst als u niet in een keer een grote investering wilt doen en qua maandelijkse kosten wilt weten waar u aan toe bent. Het is bij Bebro mogelijk om uw brommobiel te leasen. Zo kunt u in een brommobiel rijden voor één vaste maandelijkse leasebedrag een nieuwe of tweedehands brommobiel en weet u exact waar u aan toe bent. Het leasebedrag is namelijk inclusief onderhoud, verzekering en reparatie.

Waarom een brommobiel leasen?

Er zijn verschillende redenen waarom een brommobiel leasen interessant zou kunnen zijn. Ten eerste hoeft u met lease geen groot aankoopbedrag bij een eenmalige aanschaf te betalen, maar heeft u een vast maandbedrag. Dit vaste maandbedrag is inclusief onderhoud, verzekering en eventuele reparaties. U hoeft enkel de benzinekosten te betalen. Het leasen van een brommobiel is de manier om snel in een nieuwe of gebruikte brommobiel te rijden. Kortom, voordelen van het leasen van een brommobiel zijn:

 • U betaalt niet in een keer het gehele aankoopbedrag.
 • U betaalt een vast maandbedrag waarin alles is inbegrepen behalve de brandstof en dus geen onverwachte kosten hebt

Bezoekadres

Een nieuwe brommobiel leasen

Een nieuwe brommobiel leaset u middels private lease. Met een private lease rijdt u voor een vast bedrag in een 45 km auto. Middels private lease kunt u een brommobiel eenvoudig financieren. Private lease wordt ook wel operational lease genoemd. Bij operational lease sluit u een overeenkomst af voor een vastgestelde periode en een aantal kilometers. Dit private lease contract omvat eigenlijk alles, zo zijn bijna alle kosten inbegrepen. De kosten hangen van verschillende factoren af per brommobiel, bijvoorbeeld het type model.

Hoe werkt een brommobiel huren bij Bebro?

U stelt op basis van uw wensen en behoeften een brommobiel samen. Hiervoor sluit u een private leasecontract af. U selecteert de leaseperiode (aantal maanden) en het aantal geschatte gereden kilometers op jaarbasis.
De huur van de brommobiel betaal je op basis hiervan een maandelijks bedrag waarin alle kosten, behalve brandstofkosten, zijn inbegrepen. Na afloop van het contract voor het huren kunt u ervoor kiezen om de brommobiel over te nemen of in een nieuwe brommobiel te stappen. Een brommobiel leasen bij Bebro is simpel en zonder gedoe!

Kan een gebruikte brommobiel worden geleased?

Dat is mogelijk. Het is gebruikelijk om een tweedehands brommobiel te leasen. Een tweedehands brommobiel leaset u middels financial lease. Met financial lease betaalt u in maandtermijnen uw brommobiel helemaal af. Het maandbedrag heeft wel enkel betrekking op de brommobiel. Overige kosten als onderhoud, reparaties en verzekering zijn voor eigen rekening.

Wat kost leasen?

Leasen is maatwerk. Welk maandbedrag u betaalt is afhankelijk van welke brommobiel u kiest om te leasen. Het uiteindelijk maandbedrag wordt bepaalt aan de hand van het model en type dat u kiest en het aantal jaarlijkse kilometers. Bij het leasen van een brommobiel krijgt u veel gemak en plezier terug:

 • Zorgeloos rijden in een nieuwe of gebruikte brommobiel
 • Rijklaar maken en levering aan huis
 • Gratis reparatie en onderhoud
 • Gratis bandenwissel en schadeherstel, ook aan ruiten
 • Een All Risk verzekering met recht op hulp bij pech

In sommige gemeenten kunt u een vergoeding voor het leasen van de brommobiel aanvragen, de wet maatschappelijke ondersteuning. Dit kan uw kosten nog verder verlagen.

Wat zijn de voordelen van een brommobiel leasen?

Wanneer u voor een private lease kiest, geniet u van talloze voordelen. Naast dat u nooit voor vervelende verrassingen komt te staan zijn er nog andere voordelen. Wij hebben ze hieronder voor u opgesomd:

 • U rijdt altijd in een nieuwe brommobiel die volledig aan uw wensen en behoeften voldoet.
 • U betaalt een vast bedrag per maand zonder onverwachte kosten.
 • U hoeft enkel de brandstofkosten te betalen. 
 • U kunt uw oude brommobiel inruilen.
 • De maandelijkse kosten zijn inclusief all-risk verzekering, onderhoud en reparatie.

Bebro service

Least u uw brommobiel bij Bebro, dan geniet u ook van een Bebro service. Naast dat u uw brommobiel bij ons kunt aanschaffen, is het ook mogelijk om een brommobiel in te ruilen of te verkopen. Zo kunt u bij ons uw huidige auto eenvoudig vervangen voor een mooie brommobiel. Bekijk de mogelijkheden van onze brommobiel inkoop service.

Ook voor onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Met een eigen garage en vaklui kunnen wij reparaties en onderhoudsbeurten uitvoeren. Daarnaast hebben wij ook een-op-een contact met verschillende leveranciers. Zodoende kunnen wij ook aan alle verschillende onderdelen komen.

Tot slot is het ook mogelijk om een brommobiel te verzekeren bij Bebro. Wilt u uw brommobiel door middel van een maandelijks leasebedrag betalen en ervoor zorgen dat u goed verzekerd de weg op gaat? Het is mogelijk met de Bebro service.

Waarom zou u kiezen voor Bebro?

Bebro is al sinds 1995 dé specialist in brommobielen. Koopt of huurt u uw brommobiel bij Bebro, dan geniet u ook van de Bebro service. Deze bestaat uit:

 • Mogelijkheid tot financiering
 • Gratis en vrijblijvende proefrit
 • meer dan 25 jaar ervaring in brommobielen
 • Persoonlijke aandacht en een eerlijk advies
 • Ruime voorraad van nieuwe en gebruikte modellen
 • Een ruim magazijn met onderdelen
 • Een eigen brommobiel garage
 • Brommobiel inkoop, verkoop en ruilen

Brommobiel leasen bij Bebro

Bent u overtuigd en bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? Een brommobiel financieren middels een private lease regelt u eenvoudig en snel bij Bebro. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden. Dit kunt u eenvoudig doen door het contactformulier in te vullen of door telefonisch contact op te nemen. Of bezoek onze showroom in Hoevelaken en bekijk ons uitgebreide aanbod brommobielen. 

Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:00 uur
Zaterdag: op afspraak

Wilt u het aankoopbedrag niet in één keer betalen maar wilt u maandelijks betalen voor het gebruik van een brommobiel? Dat is mogelijk bij Bebro. Kiest u ervoor om een brommobiel te leasen, dan betaalt u maandelijks een betaalbaar bedrag. Het is uiteraard ook mogelijk de brommobiel in één keer te betalen. Heeft u verdere vragen over het financieren van een brommobiel? Neem dan contact op!

Bebro is al sinds 1995 dé specialist in brommobielen. Koopt u uw brommobiel bij Bebro, dan geniet u ook van de Bebro service. Deze bestaat uit de mogelijkheid tot financiering, vrijblijvende proefrit, meer dan 25 jaar ervaring, persoonlijke aandacht en een eerlijk advies. Tot slot hebben wij een voorraad van nieuwe en gebruikte modellen, een eigen werkplaats en magazijn met onderdelen.

Een brommobiel is een compacte auto die u zonder rijbewijs B kunt besturen en u zult ten opzichte van een normale auto geen luxe inleveren. Het is eigenlijk een kleine auto. De huidige brommobielen zitten bomvol luxe. De nieuwe stille DCI motoren zijn modern, krachtig en Schoon  Daarnaast parkeert u uw brommobiel, vanwege de kleine omvang en Easy Park System, erg gemakkelijk. Tot slot kunt u zonder weersinvloeden genieten van uw eigen omgeving. Gaan en staan dus zonder afhankelijk te zijn van een ander!

Absoluut! Een brommobiel leasen is een uitkomst als u niet in een keer een groot bedrag wilt kwijt zijn en qua maandelijkse kosten wilt weten waar u aan toe bent. Zo rijdt u voor één vast bedrag per maand een nieuwe of tweedehands brommobiel en weet u exact waar u aan toe bent. Het leasebedrag is namelijk inclusief onderhoud, verzekering en reparatie.
Als officiële dealer van de Ligier Group verkopen wij de nieuwste modellen van Ligier & Microcar. In ons continu wisselend aanbod tweedehands brommobielen vindt u ook andere merken zoals Aixam.

Als brommobilist moeten uiteraard de verkeersregels worden gevolgd. Daarnaast moet een brommobiel worden voorzien van een kentekenplaat en 45 km sticker aan de achterzijde en moet de brommobiel minimaal WA verzekerd zijn. Voor het rijden in een brommobiel moet u een AM rijbewijs bezitten.

Het is soms onduidelijk op welke wegen je met een brommobiel mag rijden. Omdat u de regels van personenauto’s volgt, moet u op een rijbaan rijden. U mag niet op een fietsstrook of fietspad rijden.

U kunt kiezen uit een tal van modellen en merken. Elk met andere functionaliteiten of uitstraling. Afhankelijk van uw wensen en behoeften hebben wij vast en zeker een passende tweedehands brommobiel voor u. Wij hebben een uitgebreid en continu wisselend aanbod. Nieuwe brommobielen zitten tegenwoordig bomvol luxe zoals moderne DCI motoren, Easy Park System, stuurbekrachtiging & Apple CarPlay.