Brommobiel Leasen

Een brommobiel leasen is een uitkomst als u niet in een keer een groot bedrag wilt kwijt zijn en qua maandelijkse kosten wilt weten waar u aan toe bent. Het is bij Bebro mogelijk om uw brommobiel te leasen. Zo rijdt u voor één vast bedrag per maand een nieuwe of tweedehands brommobiel en weet u exact waar u aan toe bent. Het leasebedrag is namelijk inclusief onderhoud, verzekering en reparatie. 

Waarom een brommobiel leasen?

Er zijn verschillende redenen waarom een brommobiel leasen interessant zou kunnen zijn. Ten eerste hoeft u met lease geen groot aankoopbedrag bij een eenmalige aanschaf te betalen, maar heeft u een vast maandbedrag. Dit vaste maandbedrag is inclusief onderhoud, verzekering en reparatie. U hoeft enkel de benzinekosten te betalen. Het leasen van een brommobiel is de manier om snel in een nieuwe of gebruikte brommobiel te rijden. Kortom, voordelen van het leasen van een brommobiel zijn:

 • U betaalt niet in een keer het gehele aankoopbedrag.
 • U betaalt een vast maandbedrag waarin alles is inbegrepen behalve de brandstof en dus geen onverwachte kosten hebt

Bezoekadres

Een nieuwe brommobiel leasen

Een nieuwe brommobiel leaset u middels private lease. Middels private lease kunt u een brommobiel eenvoudig financieren. Private lease wordt ook wel operational lease genoemd. Bij operational lease sluit u een overeenkomst af voor een vastgestelde periode en een aantal kilometers. Dit private lease contract omvat eigenlijk alles, zo zijn bijna alle kosten inbegrepen. 

Hoe werkt het?

U stelt op basis van uw wensen en behoeften een brommobiel samen. Hiervoor sluit u een private leasecontract af. U selecteert de leaseperiode (aantal maanden) en het aantal geschatte gereden kilometers op jaarbasis. 

Op basis hiervan betaalt u een maandelijks bedrag waarin alle kosten, behalve brandstofkosten, zijn inbegrepen. Na afloop van het contract kunt u ervoor kiezen om de brommobiel over te nemen of in een nieuwe brommobiel te stappen. Een brommobiel leasen bij Bebro is simpel en zonder gedoe!

Kan een gebruikte brommobiel worden geleased?

Dat is mogelijk. Het is gebruikelijk om een tweedehands brommobiel te leasen. Een tweedehands brommobiel leaset u middels financial lease. Met financial lease betaalt u in maandtermijnen uw brommobiel helemaal af. Het maandbedrag heeft wel enkel betrekking op de brommobiel. Overige kosten als onderhoud, reparaties en verzekering zijn voor eigen rekening.

Wat kost leasen?

Leasen is maatwerk. Welk maandbedrag u betaalt is afhankelijk van welke brommobiel u kiest om te leasen. Het uiteindelijk maandbedrag wordt bepaalt aan de hand van het model en type dat u kiest en het aantal jaarlijkse kilometers. Bij het leasen van een brommobiel krijgt u veel gemak en plezier terug:

 • Zorgeloos rijden in een nieuwe of gebruikte brommobiel
 • Rijklaar maken en levering aan huis
 • Gratis reparatie en onderhoud
 • Gratis bandenwissel en schadeherstel, ook aan ruiten
 • Een All Risk verzekering met recht op hulp bij pech

Wat zijn de voordelen van een brommobiel leasen?

Wanneer u voor een private lease kiest, geniet u van talloze voordelen. Naast dat u nooit voor vervelende verrassingen komt te staan zijn er nog andere voordelen. Wij hebben ze hieronder voor u opgesomd: 

 • U rijdt altijd in een nieuwe brommobiel die volledig aan uw wensen en behoeften voldoet.
 • U betaalt een vast bedrag per maand zonder onverwachte kosten.
 • U hoeft enkel de brandstofkosten te betalen. 
 • U kunt uw oude brommobiel inruilen.
 • De maandelijkse kosten zijn inclusief all-risk verzekering, onderhoud en reparatie.

Bebro service

Least u uw brommobiel bij Bebro, dan geniet u ook van een Bebro service. Naast dat u uw brommobiel bij ons kunt aanschaffen, is het ook mogelijk om een brommobiel in te ruilen of te verkopen. Ook voor onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Met een eigen garage en vaklui kunnen wij reparaties en onderhoudsbeurten uitvoeren. Daarnaast hebben wij ook een-op-een contact met verschillende leveranciers. Zodoende kunnen wij ook aan alle verschillende onderdelen komen. 

Tot slot is het ook mogelijk om een brommobiel te verzekeren bij Bebro. Wilt u uw brommobiel door middel van een maandelijks leasebedrag betalen en ervoor zorgen dat u goed verzekerd de weg op gaat? Het is mogelijk met de Bebro service.

Waarom zou u kiezen voor Bebro?

Bebro is al sinds 1995 dé specialist in brommobielen. Koopt u uw brommobiel bij Bebro, dan geniet u ook van de Bebro service. Deze bestaat uit:

 • Mogelijkheid tot financiering
 • Gratis en vrijblijvende proefrit
 • meer dan 25 jaar ervaring in brommobielen
 • Persoonlijke aandacht en een eerlijk advies
 • Ruime voorraad van nieuwe en gebruikte modellen
 • Een ruim magazijn met onderdelen
 • Een eigen brommobiel garage
 • Brommobiel inkoop, verkoop en ruilen

Brommobiel leasen bij Bebro

Bent u overtuigd en bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? Een brommobiel financieren middels een private lease regelt u eenvoudig en snel bij Bebro. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden. Dit kunt u eenvoudig doen door het contactformulier in te vullen of door telefonisch contact op te nemen. Of bezoek onze showroom in Hoevelaken en bekijk ons uitgebreide aanbod brommobielen. 

Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:00 uur
Zaterdag: op afspraak