Brommobiel occasion

Bent u op zoek naar een tweedehands brommobiel? Dan bent u bij Bebro aan het juiste adres. Bebro is al sinds 1995 dé specialist in brommobielen en ook tweedehands brommobielen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u van een goudeerlijk advies voorzien. Omdat wij een eigen brommobiel garage hebben, kunt u ervan uitgaan dat u met brommobiel in een uitstekende staat wegrijdt.

Merken
Merk
Bouwjaar
Bouwjaar - slider
02022
Prijs
Prijs - slider
6.00022.000
Km stand
Km stand - slider
1602

Bent u op zoek naar een occasion brommobiel? Dan bent u bij Bebro aan het juiste adres. Bebro is al sinds 1995 dé specialist in brommobielen en ook brommobiel occasions. Een occasion is een uitstekend alternatief voor een nieuwe brommobiel. Zo heeft u de mogelijkheid om mobiel te kunnen rijden met luxueuze en elegante details, zoals mogelijke stuurbekrachtiging, elektrische ramen, achteruitrijcamera en nog veel meer. Dit gaat goed gepaard met een voordeligere prijs dan een gloednieuwe brommobiel.

Wij hebben jarenlange ervaring als het gaat om brommobielen en zorgen ervoor dat uw gekozen occasion brommobiel in perfecte staat voor u klaarstaat.

Microcar M.Go Plus Sun
€ 13.495,-
Microcar M.Go SXI DCI
€ 7.499,-
Microcar M.Go F8 DCI
€ 6.995,-
Ligier JS50 L Sport
€ 11.495,-
Ligier JS60 Ultimate Sport
€ 18.999,-
Ligier JS50L Elegance
€ 10.999,-
Ligier JS60 Ultimate Sport
€ 21.395,-
Ligier Brommobiel JS60 Chic Sun Airco
€ 20.795,-

Tweedehands brommobielen bij Bebro

Een brommobiel occasion is een perfect alternatief voor een nieuwe 45 km auto. Zo is een tweedehands brommobiel voordeliger in de aanschaf dan een nieuwe brommobiel. Ook met meerdere kilometers op de teller kunt u ervan uitgaan dat uw brommobiel in uitstekende staat is. Daarnaast zijn er nog meer voordelen voor de bestuurder van een brommobiel:

  • Een brommobiel kan, wegens het formaat, gemakkelijk geparkeerd worden
  • U betaalt geen wegenbelasting
  • Het voertuig valt onder de categorie bromfiets, waardoor een bromfietsrijbewijs (AM rijbewijs) voldoende is.
  • Het is toegestaan om buiten de bebouwde kom te rijden

Onze ruime voorraad aan occasion modellen zijn direct leverbaar. U kunt bij ons gemakkelijk filteren op merk, prijs, kilometers en bouwjaar. Mocht u in het bezit zijn van een brommobiel, dan kunt u deze bij ons omruilen voor een andere. Ook het verkopen behoort tot de opties.

Verschillende soorten brommobielen occasion

Wij hebben diverse soorten tweedehands brommobielen in een uitstekende staat. Zo hebben wij luxueuze brommobielen voorzien van de nieuwste technieken en brommobielen met zeer weinig kilometers op de teller. Merken van onze occasion brommobielen zijn onder andere Microcar, Ligier en Aixam.

Kopen en verkopen van een tweedehands brommobiel bij Bebro

Geïnteresseerd in een brommobiel of om uw huidige te verkopen? Bij ons is het mogelijk om uw brommobiel te verkopen of in te ruilen. Maak hiervoor gebruik van de Bebro inkoop en verkoop service. Wij komen vrijblijvend langs om uw occasion te taxeren. Wij bepalen de waarde en mochten we eruit komen dan krijgt u direct uw betaling of wordt deze verrekend met uw nieuwe 45 km auto. Daarnaast ontvangt u het vrijwaringsbewijs (RDW Erkend) om de verzekering te kunnen stopzetten.

Een proefrit maken

Heeft u de occasion gevonden waar u al zo lang naar op zoek naar bent? Uiteraard wilt u weten of deze brommobiel u bevalt. Om dit te ontdekken kunt u een vrijblijvende proefrit boeken. U kunt de occasion besturen door bij ons online te boeken via onze website of door ons te bellen. Wij komen gratis bij u aan huis met de vooraf afgesproken datum. Op deze manier kunt u in uw omgeving rijden en ontdekt u het comfort en kracht van deze voertuigen.

Bebro service

Koopt u uw brommobiel occasion bij Bebro, dan geniet u ook van een Bebro service. Naast dat u bij ons een nieuwe brommobiel of een occasions kunt kopen is het ook mogelijk om uw brommobiel te verkopen of in te ruilen. Ook voor onderhoudsbeurten of reparaties kan je langskomen bij onze garage waar vakmensen voor u klaar staan.

Ook voor een passende financiering bent u bij Bebro aan het juiste adres. Wilt u een private lease brommobiel? Ook dit is mogelijk! Via ons kunt u een verzekering aanvragen. Dit is met de Brebo service allemaal mogelijk.

Handig om te weten

Voordat u een tweedehands brommobiel wilt kopen, is het handig om met een aantal punten rekening te houden. Zo heeft u , net als bij normale auto’s, een kenteken en een WA-verzekering nodig. Daarnaast is het goed om te letten op welke brandstof het model nodig heeft. De meeste zijn voorzien van een dieselmotor, maar dit is niet altijd het geval bij onze occasion brommobielen. Een ander belangrijk punt is dat de regelgeving voor het verkeer van brommobielen kan verschillen van land tot land, let hier dus goed op voordat u de grens oversteekt

Heeft u nog meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen hieronder of neem gerust contact met ons op, Wij zullen u zo goed mogelijk helpen.

Tweedehands brommobiel kopen

Heeft u een tweedehands brommobiel gevonden die aan uw wensen voldoet? U vraagt gemakkelijk en snel een gratis en vrijblijvende proefrit aan. Neem contact op en wij komen bij u thuis en dan kunt u de omgeving ontdekken in uw brommobiel. U boekt een proefrit gemakkelijk online of u kunt ons bellen. Wij kiezen samen een datum en dan komen bij u thuis! Het is natuurlijk ook mogelijk om bij ons langs te komen in Hoevelaken.

Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 14:00 uur
Zondag: op afspraak geopend

Veelgestelde vragen

Ja, ons uitgebreide aanbod wisselt continu. U heeft bij ons keuze uit een tal van occasions, merken, bouwjaar, prijzen en kilometerstanden. Met ons uitgebreide aanbod zal er vast en zeker een occasion voor u tussen zitten.

Absoluut! Een brommobiel leasen is een uitkomst als u niet in een keer een groot bedrag wilt kwijt zijn en qua maandelijkse kosten wilt weten waar u aan toe bent. Zo rijdt u voor één vast bedrag per maand een nieuwe of tweedehands brommobiel en weet u exact waar u aan toe bent. Het leasebedrag is namelijk inclusief onderhoud, verzekering en reparatie.

Bij Bebro is het mogelijk een nieuwe brommobiel of een tweedehands brommobiel aan te schaffen. Het is namelijk ook mogelijk om bij ons een brommobiel te verkopen of in te ruilen. Dit maakt het mogelijk dat er wellicht een prachtige occasion voor u er tussen staat. U kunt onze nieuwe en tweedehands modellen online of in onze showroom in Hoevelaken bezichtigen.

Wilt u het aankoopbedrag niet in één keer betalen maar wilt u maandelijks betalen voor het gebruik van een brommobiel? Dat is mogelijk bij Bebro. Kiest u ervoor om een brommobiel te leasen, dan betaalt u maandelijks een betaalbaar bedrag. Het is uiteraard ook mogelijk de brommobiel in één keer te betalen. Heeft u verdere vragen over het financieren van een brommobiel? Neem dan contact op!

Dit is zeker mogelijk! Het is van groot belang dat u met uw brommobiel goed verzekerd de weg op gaat. Wij van Bebro helpen u graag bij het afsluiten van een passende brommobielverzekering. 

Als brommobilist moeten uiteraard de verkeersregels worden gevolgd. Daarnaast moet een brommobiel worden voorzien van een kentekenplaat en 45 km sticker aan de achterzijde en moet de brommobiel minimaal WA verzekerd zijn. Voor het rijden in een brommobiel moet u een AM rijbewijs bezitten.

Het is soms onduidelijk op welke wegen je met een brommobiel mag rijden. Omdat u de regels van personenauto’s volgt, moet u op een rijbaan rijden. U mag niet op een fietsstrook of fietspad rijden.