Brommobiel tweedehands

Bent u op zoek naar een tweedehands brommobiel? Dan bent u bij Bebro aan het juiste adres. Bebro is al sinds 1995 dé specialist in brommobielen en ook tweedehands brommobielen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u van een goudeerlijk advies voorzien. Omdat wij een eigen brommobiel garage hebben, kunt u ervan uitgaan dat u met brommobiel in een uitstekende staat wegrijdt.

Merken
Merk
Bouwjaar
Bouwjaar - slider
20112022
Prijs
Prijs - slider
7.00021.000
Km stand
Km stand - slider
111226

Bent u op zoek naar een tweedehands brommobiel? Dan bent u bij Bebro aan het juiste adres. Bebro is al sinds 1995 dé specialist in brommobielen en ook tweedehands brommobielen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u van een goudeerlijk advies voorzien. Omdat wij een eigen brommobiel garage hebben, kunt u ervan uitgaan dat u met brommobiel in een uitstekende staat wegrijdt. Bekijk hieronder onze brommobiel occasions

Microcar M.go Highland DCI
€ 7.999,-
Microcar M.Go SXI DCI [VERKOCHT]
€ 7.999,-
Aixam E-City premium
€ 10.999,-
(Gereserveerd)Aixam Crossover Premium
€ 8.495,-
Ligier JS60 Ultimate
€ 17.999,-
(Gereserveerd) Microcar M.Go 4 DCI EPS premium
€ 9.495,-
Microcar MGO 6 X Sterke motor • Colorline dak Fabrieksgarantie • Pechhulp
€ 15.890,-
Ligier Brommobiel JS60 Chic Sun Airco
€ 20.795,-
Microcar MGO Initial | Betrouwbare motor • Lage tellerstand
€ 8,499,-
Ligier JS60 Chic | Stuurbekrachtiging | Airco | DCI motor
€ 20.795,-

Tweedehands brommobielen bij Bebro

Een brommobiel kent vele voordelen. Zo hoeft u geen wegenbelasting te betalen, kunt u er een zonder autorijbewijs, maar met bromfietsrijbewijs(AM) besturen en u kunt vanwege de grootte een brommobiel gemakkelijk parkeren. 

Een voordeel van een gebruikte brommobiel is dat deze uiteraard voordeliger is dan een nieuwe brommobiel. Ook met enkele kilometers op de teller kunt u ervan uitgaan dat uw brommobiel in een uitstekende staat is. Een brommobiel occasion is daarom een uitstekend alternatief. Onze onderstaande modellen zijn direct leverbaar. U kunt bij ons gemakkelijk filteren op merk, prijs, kilometers en bouwjaar. Mocht u in het bezit zijn van een brommobiel, dan kunt u deze bij ons inruilen voor een andere. Ook het verkopen behoort tot de opties.

Met onze eigen garage zorgen wij ervoor dat alle brommobiel occasions in een uitstekende staat zijn. Zo weet u zeker dat u jaren geniet van een tweedehands brommobiel.

Wij hebben onder andere:

Een uitgebreid aanbod brommobiel occasions

Wij hebben een continu veranderend aanbod van gebruikte brommobielen. U heeft bij ons keuze uit een tal van occasions, merken, bouwjaar, prijzen en kilometerstanden. Met ons uitgebreide aanbod zal er vast en zeker een occasion voor u tussen zitten? Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op. Ook voor de verkoop van uw brommobiel bent u bij Bebro aan het juiste adres.

Bebro inkoop en verkoop

Wilt u uw brommobiel inruilen of verkopen? Maak dan gebruik van de inkoopservice van Bebro. Wij komen vrijblijvend langs om uw brommobiel te taxeren. Wij bepalen de waarde en mochten we eruit komen dan krijgt u direct uw betaling of wordt deze verrekend met uw nieuwe brommobiel. Daarnaast ontvangt u het vrijwaringsbewijs (RDW Erkend) om de verzekering te kunnen stopzetten.

Een proefrit maken

Heeft u de occasion gevonden waar u al zo lang op zoek naar bent? Met een proefrit ontdekt u of de auto daadwerkelijk bevalt. Wij van Bebro bieden een gratis en vrijblijvende proefrit aan bij u thuis. Boek gemakkelijk en snel een proefrit aan huis. Wij kiezen samen met u een datum en komen gratis aan huis om in uw eigen omgeving te proefrijden. Zo ervaart u hoe het is om in een brommobiel te rijden én het comfort van een brommobiel in uw eigen omgeving. De aanschaf van een brommobiel bij Bebro is zeer eenvoudig. Wij zullen u volledig ontzorgen in de aanschaf van een brommobiel.

Bebro service

Koopt u uw brommobiel bij Bebro, dan geniet u ook van een Bebro service. Naast dat u bij ons een nieuwe brommobiel of een tweedehands kunt kopen is het ook mogelijk om uw brommobiel te verkopen of in te ruilen. Ook voor onderhoudsbeurten of reparaties kan je langskomen bij onze brommobiel garage. Wij zijn sinds 2020 officieel Ligier dealer. Onder de Ligier Group vallen topmerken zoals Ligier (Pulse) en Microcar. Zo vindt u binnen in onze showroom de nieuwste modellen en innovaties.

Ook voor een passende financiering bent Bebro aan het juiste adres. Wilt u maandelijks betalen voor uw brommobiel en ervoor zorgen dat u goed verzekerd de weg op gaat? Het is mogelijk met de Bebro service.

Tweedehands brommobiel kopen

Heeft u een gebruikte brommobiel gevonden die aan uw wensen voldoet en bent u geïnteresseerd? U vraagt gemakkelijk en snel een gratis en vrijblijvende proefrit aan. Neem contact op en wij komen bij u thuis en dan kunt u de omgeving ontdekken in uw brommobiel. U boekt een proefrit gemakkelijk online of u kunt ons bellen. Wij kiezen samen een datum en dan komen bij u thuis! Het is natuurlijk ook mogelijk om bij ons langs te komen in Hoevelaken.

Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 14:00 uur
Zondag: op afspraak geopend