Brommobiel

Bebro is sinds 1995 dé specialist in nieuwe en tweedehands brommobielen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren in het kopen, verkopen of het onderhouden van een brommobiel. Wij geven een eerlijk advies over wat het beste bij u past. Binnen ons assortiment vindt u nieuwe en tweedehands brommobielen van verschillende topmerken. Wij van Bebro zijn een officiële dealer van Ligier, Ligier Pulse en Microcar.

Bezoekadres

Officieel dealer van Ligier Group

Sinds 2020 zijn we officieel dealer geworden van de Ligier Group. Onder Ligier Group vallen topmerken zoals Ligier (Pulse) en Microcar. Zo vindt u binnen in onze showroom de laatste modellen en innovaties.

Ligier

Wij zijn officieel dealer van Ligier. Ligier staat bekend om zijn sportieve en chique brommobielen. Binnen de collectie vindt u bij ons de Ligier JS50 en de Ligier JS60 brommobiel. Daarnaast vindt u bij ons ook de Ligier Pulse modellen. Deze functionele, wendbare en elektrische brommobielen vindt u in twee modellen. De Pulse 3 is een elektrische driewielscooter en de Pulse 4 is een bedrijfsvoertuig met een achterbak.

Microcar

Naast Ligier vindt u bij ons ook verschillende Microcar modellen. Deze slimme stadsbrommobiel is de meest verkochte brommobiel van Nederland. De modellen zijn slim en praktisch ingedeeld. Dit maakt het een fijne brommobiel.

Brommobiel onderdelen

Het kan uiteraard voorkomen dat er onderdelen aan vervanging toe zijn. Ons onderdelen magazijn heeft een ruime voorraad nieuwe brommobiel onderdelen. Wij hebben scherp geprijsde onderdelen voor Microcar, Ligier, Aixam, Chatenet en Casalini op voorraad. Zo kunt u weer snel de weg op.

Showroom

Naast een brommobiel garage beschikken wij ook over een showroom waar de nieuwste brommobielen staan. Bebro is officieel dealer van de Ligier Group. Vanuit onze showroom verkopen wij de nieuwste modellen van Ligier, Ligier Pulse en Microcar. Zo vindt u binnen onze showroom de laatste modellen en innovaties. Naast de nieuwe brommobielen ben je bij ons ook aan het juiste adres voor een tweedehands brommobiel. Omdat wij een eigen brommobiel garage hebben, kunt u ervan uitgaan dat u met een in uitstekende staat verkerende brommobiel wegrijdt.

Occasions Bebro

Een proefrit maken

U bent overtuigd geraakt van één van onze nieuwe brommobielen of heeft precies die occasion gevonden waar u al zo lang naar op zoek bent? Met een proefrit ontdekt u of de auto daadwerkelijk bevalt. Wij van Bebro bieden een een gratis en vrijblijvende proefrit aan bij u thuis. Boek gemakkelijk en snel een proefrit aan huis. Wij kiezen samen met u een datum en komen gratis aan huis om in uw eigen omgeving proef te rijden. Zo ervaart u hoe het is om in een brommobiel te rijden én het comfort van een brommobiel in uw eigen omgeving.

Een brommobiel financieren

Wilt u het aankoopbedrag niet in één keer betalen maar wilt u maandelijks betalen voor het gebruik van een brommobiel? Dat is mogelijk bij Bebro. Kiest u ervoor om een brommobiel te leasen, dan betaalt u maandelijkse een betaalbaar bedrag. Heeft u verdere vragen over het financieren van een brommobiel? Neem dan contact op!

Tweedehands of nieuwe brommobiel kopen

Bij Bebro is het mogelijk een nieuwe brommobiel of een tweedehands brommobiel aan te schaffen. Het is namelijk ook mogelijk om bij ons een brommobiel te verkopen of in te ruilen. Dit maakt het mogelijk dat er wellicht een prachtige occasion voor u er tussen staat. U kunt onze nieuwe en tweedehands modellen online of in onze showroom in Hoevelaken bezichtigen.

Waarom zou u kiezen voor een brommobiel?

Een brommobiel is een compacte auto die u zonder rijbewijs kunt besturen. Daarnaast parkeert u uw brommobiel, vanwege de kleine omvang, erg gemakkelijk. Tot slot kunt u zonder weersinvloeden genieten van uw eigen omgeving.

Bebro service

Koopt u uw brommobiel bij Bebro, dan geniet u ook van een Bebro service. Naast dat u uw brommobiel bij ons kunt aanschaffen, is het ook mogelijk om in te ruilen of te verkopen. Ook voor onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Met een eigen garage en vaklui kunnen wij reparaties en onderhoudsbeurten uitvoeren. Daarnaast hebben wij ook een-op-een contact met verschillende leveranciers. Zodoende kunnen wij ook aan alle verschillende onderdelen komen. 

Tot slot is het ook mogelijk om een brommobiel te leasen en te verzekeren bij Bebro. Wilt u uw brommobiel maandelijks betalen en ervoor zorgen dat u goed verzekerd de weg op gaat? Het is mogelijk met de Bebro service.

Brommobiel kopen doe je bij Bebro!

Wil je een brommobiel kopen dan ben je bij Bebro aan het juiste adres. Onze jarenlange ervaring kan u helpen om de juiste keuze te maken. Op onze website vind u verschillende nieuwe en tweedehands modellen. Zit er iets voor u bij? Neem dan contact op, kom langs of vraag een gratis en vrijblijvende proefrit aan.

Bebro service

Koopt u uw brommobiel bij Bebro, dan geniet u ook van een Bebro service. Naast dat u uw brommobiel bij ons kunt aanschaffen, is het ook mogelijk om uw brommobiel in te ruilen of te verkopen. Ook voor onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Met een eigen brommobiel garage en vaklui kunnen wij reparaties en onderhoudsbeurten uitvoeren. Daarnaast hebben wij ook een-op-een contact met verschillende leveranciers. Zodoende kunnen wij ook aan alle verschillende onderdelen komen. 

Tot slot is het ook mogelijk om een brommobiel te leasen en te verzekeren bij Bebro. Wilt u uw brommobiel maandelijks betalen en ervoor zorgen dat u goed verzekerd de weg op gaat? Het is mogelijk met de Bebro service.

Waarom zou u kiezen voor Bebro?

Bebro is al sinds 1995 dé specialist in brommobielen. Koopt u uw brommobiel bij Bebro, dan geniet u ook van de Bebro service. Deze bestaat uit:

  • Mogelijkheid tot financiering
  • Gratis en vrijblijvende proefrit
  • meer dan 25 jaar ervaring in brommobielen
  • Persoonlijke aandacht en een eerlijk advies
  • Ruime voorraad van nieuwe en gebruikte modellen
  • Een ruim magazijn met onderdelen
  • Een eigen brommobiel garage
  • Brommobiel inkoop, verkoop en ruilen

Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:00 uur
Zaterdag: op afspraak