Brommobiel

Bebro is sinds 1995 dé specialist in nieuwe en tweedehands brommobielen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren in het kopen, verkopen of het onderhouden van een brommobiel. Wij geven een eerlijk advies over wat het beste bij u past. Binnen ons assortiment vindt u nieuwe en tweedehands brommobielen van verschillende topmerken. Wij van Bebro zijn een officiële dealer van Ligier, Ligier Pulse en Microcar.

Officieel dealer van Ligier Group

Sinds 2020 zijn we officieel dealer geworden van de Ligier Group. Onder Ligier Group vallen topmerken zoals Ligier (Pulse) en Microcar. Zo vindt u binnen in onze showroom de laatste modellen en innovaties.

Ligier & Micocar

Wij zijn officieel dealer van Ligier. Ligier staat bekend om zijn sportieve en chique brommobielen. Binnen de collectie vindt u bij ons de Ligier JS50 en de Ligier JS60 brommobiel. Daarnaast vindt u bij ons ook de Ligier Pulse modellen. Deze functionele, wendbare en elektrische brommobielen vindt u in twee modellen. De Pulse 3 is een elektrische driewielscooter en de Pulse 4 is een bedrijfsvoertuig met een achterbak.

Naast Ligier vindt u bij ons ook verschillende Microcar modellen. Deze slimme stadsbrommobiel is de meest verkochte brommobiel van Nederland. De modellen zijn slim en praktisch ingedeeld. Dit maakt het een fijne brommobiel.

Bezoek ons
Of neem contact op

Brommobiel onderdelen

Het kan uiteraard voorkomen dat er onderdelen aan vervanging toe zijn. Ons onderdelen magazijn heeft een ruime voorraad nieuwe brommobiel onderdelen. Wij hebben scherp geprijsde onderdelen voor Microcar, Ligier, Aixam, Chatenet en Casalini op voorraad. Zo kunt u weer snel de weg op.

Showroom

Naast een brommobiel garage beschikken wij ook over een showroom waar de nieuwste brommobielen staan. Bebro is officieel dealer van de Ligier Group. Vanuit onze showroom verkopen wij de nieuwste modellen van Ligier, Ligier Pulse en Microcar. Zo vindt u binnen onze showroom de laatste modellen en innovaties. Naast de nieuwe brommobielen ben je bij ons ook aan het juiste adres voor een tweedehands brommobiel. Omdat wij een eigen brommobiel garage hebben, kunt u ervan uitgaan dat u met een in uitstekende staat verkerende brommobiel wegrijdt.

Occasions Bebro

Een proefrit maken

U bent overtuigd geraakt van één van onze nieuwe brommobielen of heeft precies die occasion gevonden waar u al zo lang naar op zoek bent? Met een proefrit ontdekt u of de auto daadwerkelijk bevalt. Wij van Bebro bieden een een gratis en vrijblijvende proefrit aan bij u thuis. Boek gemakkelijk en snel een proefrit aan huis. Wij kiezen samen met u een datum en komen gratis aan huis om in uw eigen omgeving proef te rijden. Zo ervaart u hoe het is om in een brommobiel te rijden én het comfort van een brommobiel in uw eigen omgeving.

Een brommobiel financieren

Wilt u het aankoopbedrag niet in één keer betalen maar wilt u maandelijks betalen voor het gebruik van een brommobiel? Dat is mogelijk bij Bebro. Kiest u ervoor om een brommobiel te leasen, dan betaalt u maandelijkse een betaalbaar bedrag. Heeft u verdere vragen over het financieren van een brommobiel? Neem dan contact op!

Tweedehands of nieuwe brommobiel kopen

Bij Bebro is het mogelijk een nieuwe brommobiel of een tweedehands brommobiel aan te schaffen. Het is namelijk ook mogelijk om bij ons een brommobiel te verkopen of in te ruilen. Dit maakt het mogelijk dat er wellicht een prachtige occasion voor u er tussen staat. U kunt onze nieuwe en tweedehands modellen online of in onze showroom in Hoevelaken bezichtigen.

Wij hebben een continu veranderd aanbod tweedehands brommobielen. Bent u op zoek naar een Aixam brommobiel of een brommobiel van Ligier of Microcar? Bekijk dan ons aanbod occasions.

Waarom zou u kiezen voor een brommobiel?

Een brommobiel kent talloze voordelen. Het is een compacte auto die u met een AM-rijbewijs kunt besturen.  Het is compacte auto die maximaal 45 km per uur gaat. Vanwege de kleine omvang is het erg toegankelijk voertuig om te besturen. en brommobiel is een compacte auto die u zonder rijbewijs kunt besturen. Daarnaast parkeert u uw brommobiel, vanwege de kleine omvang, erg gemakkelijk. Tot slot kunt u zonder weersinvloeden genieten van uw eigen omgeving.

Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:00 uur
Zaterdag: op afspraak

Ga voor duurzaam en kies voor een elektrische brommobiel

Tegenwoordig worden naast auto’s ook brommobielen voorzien van een elektrische motor. Een elektrische brommobiel heeft alle voordelen van reguliere brommobiel, maar u kunt nog meer genieten. Zo rijdt u bijna geruisloos door uw omgeving en draagt u een steentje bij aan een beter milieu.

Ligier heeft de eerst elektrische brommobiel in de markt gezet; de Ligier Myli. Met de Ligier Myli geniet u van de perfecte stille rit in een brommobiel bomvol luxe.

Brommobielen vol luxe

De brommobielen van tegenwoordig zitten bomvol luxe. De meeste technische snufjes uit een personenauto vind je nu ook in een brommobiel. Brommobielen worden tegenwoordig uitgerust met:

 • Apple carplay
 • Stuurbekrachtiging
 • Achteruitrijcamera
 • Parkeersensoren
 • En nog veel meer

Binnen ons aanbod brommobielen vind je talloze merken en modellen die zijn voorzien van modernste snufjes. Ontdek de nieuwste modellen van Ligier & Microcar.

Bebro service

Koopt u uw brommobiel bij Bebro, dan geniet u ook van een Bebro service. Naast dat u uw brommobiel bij ons kunt aanschaffen, is het ook mogelijk om in te ruilen of te verkopen. Ook voor onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Met een eigen garage en vaklui kunnen wij reparaties en onderhoudsbeurten uitvoeren. Daarnaast hebben wij ook een-op-een contact met verschillende leveranciers. Zodoende kunnen wij ook aan alle verschillende onderdelen komen. 

Tot slot is het ook mogelijk om een brommobiel te leasen en te verzekeren bij Bebro. Wilt u uw brommobiel maandelijks betalen en ervoor zorgen dat u goed verzekerd de weg op gaat? Het is mogelijk met de Bebro service.

Brommobiel kopen doe je bij Bebro!

Wil je een brommobiel kopen dan ben je bij Bebro aan het juiste adres. Onze jarenlange ervaring kan u helpen om de juiste keuze te maken. Op onze website vind u verschillende nieuwe en tweedehands modellen. Zit er iets voor u bij? Neem dan contact op, kom langs of vraag een gratis en vrijblijvende proefrit aan.

Waarom zou u kiezen voor Bebro?

Bebro is al sinds 1995 dé specialist in brommobielen. Koopt u uw brommobiel bij Bebro, dan geniet u ook van de Bebro service. Deze bestaat uit:

 • Mogelijkheid tot financiering
 • Gratis en vrijblijvende proefrit
 • meer dan 25 jaar ervaring in brommobielen
 • Persoonlijke aandacht en een eerlijk advies
 • Ruime voorraad van nieuwe en gebruikte modellen
 • Een ruim magazijn met onderdelen
 • Een eigen brommobiel garage
 • Brommobiel inkoop, verkoop en ruilen

Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:00 uur
Zaterdag: op afspraak

Veelgestelde vragen

Lees hieronder de veelgestelde vragen over een brommobiel en onze Bebro service! 

Een brommobiel is een compacte auto die u zonder rijbewijs B kunt besturen en u zult ten opzichte van een normale auto geen luxe inleveren. Het is eigenlijk een kleine auto. De huidige brommobielen zitten bomvol luxe. De nieuwe stille DCI motoren zijn modern, krachtig en Schoon  Daarnaast parkeert u uw brommobiel, vanwege de kleine omvang en Easy Park System, erg gemakkelijk. Tot slot kunt u zonder weersinvloeden genieten van uw eigen omgeving. Gaan en staan dus zonder afhankelijk te zijn van een ander!

Wilt u het aankoopbedrag niet in één keer betalen maar wilt u maandelijks betalen voor het gebruik van een brommobiel? Dat is mogelijk bij Bebro. Kiest u ervoor om een brommobiel te leasen, dan betaalt u maandelijks een betaalbaar bedrag. Het is uiteraard ook mogelijk de brommobiel in één keer te betalen. Heeft u verdere vragen over het financieren van een brommobiel? Neem dan contact op!

Bij Bebro is het mogelijk een nieuwe brommobiel of een tweedehands brommobiel aan te schaffen. Het is ook mogelijk om bij ons uw brommobiel te verkopen of in te ruilen. Wellicht dat er een prachtige occasion voor u er tussen staat. U kunt onze nieuwe en tweedehands modellen online of in onze showroom in Hoevelaken bezichtigen.

U kunt kiezen uit een tal van modellen en merken. Elk met andere functionaliteiten of uitstraling. Afhankelijk van uw wensen en behoeften hebben wij vast en zeker een passende tweedehands brommobiel voor u. Wij hebben een uitgebreid en continu wisselend aanbod. Nieuwe brommobielen zitten tegenwoordig bomvol luxe zoals moderne DCI motoren, Easy Park System, stuurbekrachtiging & Apple CarPlay.

Als officiële dealer van de Ligier Group verkopen wij de nieuwste modellen van Ligier & Microcar. In ons continu wisselend aanbod tweedehands brommobielen vindt u ook andere merken zoals Aixam. 

Dit is zeker mogelijk! Bij de aanschaf van een brommobiel moet u ook denken aan zaken als een verzekering. Het is namelijk van groot belang dat u met uw brommobiel goed verzekerd de weg op gaat. Wij van Bebro helpen u graag bij het afsluiten van een passende brommobielverzekering. 

De kosten van een brommobiel verschillen. Dit is afhankelijk van het merk en type, maar ook de opties die aanwezig zijn. Uiteraard is ook de staat ook van invloed op de prijs. Een nieuwe brommobiel is duurder dan een tweedehands brommobiel. Een nieuwe brommobiel heeft u al vanaf €10.995,-.  

Als brommobilist moeten uiteraard de verkeersregels worden gevolgd. Daarnaast moet een brommobiel worden voorzien van een kentekenplaat en 45 km sticker aan de achterzijde en moet de brommobiel minimaal WA verzekerd zijn. Voor het rijden in een brommobiel moet u een AM rijbewijs bezitten.

Rijdt u in een nieuwe brommobiel, dan zullen de onderhoudskosten minimaal zijn. Daarnaast heeft u bovendien garantie. Om een auto in topconditie te houden raden wij aan om geregeld een onderhoudsbeurt uit te voeren. Dit kan uiteraard bij Bebro. Met onze eigen garage en transport zorgen wij ervoor dat uw brommobiel in topconditie verkeert.

Het is soms onduidelijk op welke wegen je met een brommobiel mag rijden. Omdat u de regels van personenauto’s volgt, moet u op een rijbaan rijden. U mag niet op een fietsstrook of fietspad rijden.

Dat kan bij Bebro! Wilt u uw brommobiel inruilen of verkopen? Maak dan gebruik van de inkoopservice van Bebro. Wij komen vrijblijvend langs om uw brommobiel te taxeren. Wij bepalen de waarde en mochten we eruit komen dan krijgt u direct uw betaling of wordt deze verrekend met uw nieuwe brommobiel. Daarnaast ontvangt u het vrijwaringsbewijs (RDW erkend) om de verzekering te kunnen stopzetten. U kunt uw brommobiel ook inruilen voor een nieuwe of tweedehands brommobiel