Elektrische Brommobiel

Naast elektrische auto’s zijn er nu ook elektrische brommobielen! Zo kunt u (bijna) geluidloos en duurzaam genieten van uw tochten met de brommobiel. Ook bij Bebro vindt u nu elektrische brommobielen. Onze Ligier Pulse modellen zijn voorzien van een elektrische motor. Rijdt u straks ook in een elektrische brommobiel?

De voordelen van een elektrische brommobiel

Aan het rijden van een elektrische brommobiel zitten verschillende voordelen verbonden. Zo rijdt deze elektrische 45 km auto bijna geruisloos doordat de motor weinig geluid maakt, wat andere voertuigen met een verbrandingsmotor wel doen. Dit zorgt voor een groter comfort en meer rijplezier. Uiteraard is een elektrische brommobiel ook beter voor het milieu. We hebben de voordelen nogmaals voor u opgesomd:

 • Een elektrische brommobiel is stiller
 • Goed voor het milieu
 • Meer rijcomfort en rijplezier

Bezoekadres

Elektrische brommobiel modellen

Momenteel hebben wij drie elektrische modellen van Ligier in ons aanbod, namelijk de Ligier Pulse (Pulse 3 en Pulse 4) en de nieuwe elektrische brommobiel Ligier Myli.

Ligier pulse

De Ligier Pulse zijn professionele elektrische scooters die beschikbaar zijn in twee modellen. De Pulse 3 is een elektrische 45 km scooter en de Pulse 4 kan tot wel 90 km/h.  Bekijk de mogelijkheden!

Ligier Myli 

De Ligier Myli is de eerste volledig elektrische 45 km auto. De Myli is in verschillende verschillende modellen en voorzien van diverse luxe eigenschappen. U kunt kiezen uit de Myli:

 • I.DEA
 • G.OOD
 • E.PIC
 • R.EBEL

Deze Ligier brommobielen kunt u gemakkelijk opladen bij een laadpaal of stopcontact. De Ligier Pulse zijn professionele elektrische scooters. Naar verwachting zullen er de komende jaren steeds meer elektrische modellen op de markt komen. 

Waar u bij een elektrische auto een speciaal oplaadstation nodig hebt kan u een elektrische brommobiel gemakkelijk via een regulier 220v stopcontact opladen. Dit is een groot voordeel van de elektrische brommobiel.

Ligier Js60 blauw zijaanzicht in autogarage

Bebro service

Koopt u uw brommobiel bij Bebro, dan geniet u ook van een Bebro service. Naast dat persoonlijke aandacht en een eerlijk advies bovenaan staan, onderscheidt onze service zich op meer facetten.

Heeft u al een brommobiel en wilt u overstappen naar de elektrische variant? Het is mogelijk om jouw brommobiel te verkopen of in te ruilen. Daarnaast hebben wij ook een eigen brommobiel garage met een magazijn met onderdelen.

Tot slot is het ook mogelijk om een brommobiel te leasen en te verzekeren bij Bebro. Wilt u maandelijks betalen voor uw brommobiel en ervoor zorgen dat u goed verzekerd de weg op gaat? Het is mogelijk met de Bebro service.

Elektrische brommobiel kopen doet u bij Bebro!

Wilt u een brommobiel kopen? Dan bent u bij Bebro aan het juiste adres. Onze jarenlange ervaring kan u helpen om de juiste keuze te maken. Op onze website vind u verschillende nieuwe en tweedehands modellen. Ook brommobielen met dieselmotoren vindt u bij Bebro!

Zit er iets voor u bij? Neem dan contact op, kom langs of vraag een gratis en vrijblijvende proefrit aan.

Een proefrit maken

Bent u overtuigd geraakt van elektrische brommobiel? Met een proefrit ontdekt u pas echt of het bevalt? Wij bieden een gratis en vrijblijvende proefrit aan. Wij komen bij u thuis en dan kunt u de omgeving ontdekken in uw brommobiel. U boekt een proefrit gemakkelijk online of u kunt ons bellen. Wij kiezen samen een datum en dan komen bij u thuis! Ideaal toch?

Elektrische brommobiel kopen?

Bent u overtuigd en wilt u een elektrische brommobiel kopen? Dan bent u bij Bebro aan het juiste adres. Onze jarenlange ervaring kan u helpen om de juiste keuze te maken. Neem contact op, kom langs of vraag een gratis en vrijblijvende proefrit aan.

Waarom zou u kiezen voor Bebro?

  Bebro is al sinds 1995 dé specialist in brommobielen. Koopt u uw brommobiel bij Bebro, dan geniet u ook van de Bebro service. Deze bestaat uit: 
 • Mogelijkheid tot financiering
 • Gratis en vrijblijvende proefrit
 • meer dan 25 jaar ervaring in brommobielen
 • Persoonlijke aandacht en een eerlijk advies
 • Ruime voorraad van nieuwe en gebruikte modellen
 • Een ruim magazijn met onderdelen
 • Een eigen brommobiel garage
 • Brommobiel inkoop, verkoop en ruilen

Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:00 uur
Zaterdag: op afspraak

Veelgestelde vragen

Lees hieronder de veelgestelde vragen over een elektrische brommobiel, de Ligier Myli en onze Bebro service! 

Aan het elektrisch rijden van een brommobiel zitten verschillende voordelen verbonden. Zo rijdt een elektrische brommobiel bijna geruisloos doordat de motor weinig geluid maakt. Dit zorgt voor een groter comfort en meer rijplezier. Uiteraard is een elektrische brommobiel ook beter voor het milieu.

Zeker, wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan verschillende occasions waaronder elektrische brommobielen. Uiteraard verschilt ons aanbod continu in modellen en merken.

De Myli is een prettige brommobiel voor woon-werkverkeer en alle andere ritten, of u nu een stads- of plattelands avonturier bent. Myli is de beste manier om uw werk, familie en uw vrienden te bereiken. Met een groot bereik van de batterij, rijdt u zonder zorgen. Geniet nog meer van uw dagelijkse ritten dankzij de heerlijke stilte. 

Zeker! Elektrische voertuigen als de Ligier Myli gaan we steeds vaker terugzien. Elektrische brommobielen zijn schoon, duurzaam en zeer modern. De Ligier Myli is de eerste elektrische brommobiel van het merk Ligier op de Nederlandse markt voor regulier gebruik. De Ligier Pulse 3 was de eerste elektrische brommobiel voor de zakelijke markt.

Dezelfde verplichtingen als bij een diesel brommobiel. Uiteraard moet het voertuig van een kentekenplaat en 45 km sticker worden voorzien. Dit betekent dat het voertuig verzekerd dient te worden (minimaal WA). In het geval van een Ligier Myli raden wij een uitgebreide verzekering aan. 

Een Ligier Myli koopt u bij een officiële Ligier Dealer. Sinds 2020 is Bebro een officiële dealer van de Ligier Group. Onder de Ligier Group vallen topmerken als Ligier, Microcar en Ligier Professional. Een brommobiel kan op verschillende manieren worden gefinancierd. Uiteraard is het mogelijk om uw oude brommobiel in te ruilen. Daarnaast is het ook mogelijk om uw nieuwe brommobiel te leasen. Zo hoeft u de aanschafwaarde niet in één keer te betalen, maar betaalt u maandelijks een bedrag. 

Dit is afhankelijk van het model en type van accu dat u kiest. De Ligier Myli G.OOD en I.DEAL hebben een accu van 4,14 kWh waarmee u 63 kilometer kunt rijden. De Ligier Myli E.PIC heeft een accu van 8,28 kWh waarmee er 123 kilometer gereden kan worden. De Ligier Myli R.EBEL heeft de meest hoogwaardige accu van 12,42 kWh. Hiermee kan maar liefst 192 km worden gereden. 

Net als bij een elektrische auto kunt u de Ligier Myli bij een publieke laadpaal of thuis opladen. Ook is het mogelijk om via een regulier stopcontact uw brommobiel op te laden. De laadtijd hangt af van het accuvermogen en de lader. Het duurt ongeveer 2 tot 8 uur om de accu op te laden.

belangrijk om te weten dat Ligier een revolutionaire accu techniek toepast. Deze bewijst al jaren zijn waarde op de zakelijke markt in de Ligier Pulse 3. De accu’s bestaan uit losse en vervangbare cellen. Hierdoor zijn deze bij een eventuele defect eenvoudig en relatief goedkoop te vervangen.