Elektrische Brommobiel

Naast auto’s worden brommobielen nu ook voorzien van een elektrische motor. Zo kunt u (bijna) geluidloos en duurzaam genieten van uw tochten met de brommobiel. Ook bij Bebro vindt u nu elektrische brommobielen. Onze Ligier Pulse modellen zijn voorzien van een elektrische motor. Rijdt u straks ook in een elektrische brommobiel?

De voordelen van elektrisch rijden

Aan het elektrisch rijden van een brommobiel zitten verschillende voordelen verbonden. Zo rijdt een elektrische brommobiel bijna geruisloos doordat de motor weinig geluid maakt. Dit zorgt voor een grotere comfort en meer rijplezier. Uiteraard is een elektrische brommobiel ook beter voor het milieu. We hebben de voordelen nogmaals voor u opgesomd:

 • Een elektrische brommobiel stiller
 • Goed voor het milieu
 • Meer rijcomfort en rijplezier

Bezoekadres

Elektrische brommobiel modellen

Momenteel hebben wij twee elektrische modellen in ons aanbod, namelijk de Ligier Pulse 3 en Pulse 4. Naar verwachting zullen er de komende jaren steeds meer elektrische modellen op de markt komen. Zo komt Ligier naar verwachting in mei 2023 met een elektrisch model genaamd de MyLi.

Waar je bij een elektrische auto een speciaal oplaadstation nodig hebt kan je een elektrische brommobiel gemakkelijk via een regulier 220v stopcontact opladen. Dit is een groot voordeel van de elektrische brommobiel.

Ligier Js60 blauw

Bebro service

Koopt u uw brommobiel bij Bebro, dan geniet u ook van een Bebro service. Naast dat persoonlijke aandacht en een eerlijk advies bovenaan staan, onderscheid onze service zich op meer facetten. 

Heb je al een brommobiel en wil je overstappen naar de elektrische variant? Het is mogelijk om jouw brommobiel te verkopen of in te ruilen. Daarnaast hebben wij ook een eigen brommobiel garage met een magazijn met onderdelen. 

Tot slot is het ook mogelijk om een brommobiel te leasen en te verzekeren bij Bebro. Wilt u maandelijks betalen voor uw brommobiel en ervoor zorgen dat u goed verzekerd de weg op gaat? Het is mogelijk met de Bebro service.

Elektrische brommobiel kopen doe je bij Bebro!

Wil je een brommobiel kopen dan ben je bij Bebro aan het juiste adres. Onze jarenlange ervaring kan u helpen om de juiste keuze te maken. Op onze website vind u verschillende nieuwe en tweedehands modellen. Ook brommobielen met dieselmotoren vind je bij Bebro! 

Zit er iets voor u bij? Neem dan contact op, kom langs of vraag een gratis en vrijblijvende proefrit aan.

Een proefrit maken

U bent overtuigd geraakt van elektrische brommobiel? Met een proefrit ontdekt u pas echt of het bevalt? Wij bieden een gratis en vrijblijvende proefrit aan. Wij komen bij u thuis en dan kunt u de omgeving ontdekken in uw brommobiel. U boekt een proefrit gemakkelijk online of u kunt ons bellen. Wij kiezen samen een datum en dan komen bij u thuis! Ideaal toch?

Elektrische brommobiel kopen?

Bent u overtuigd en wilt u een elektrische brommobiel kopen? Dan ben je bij Bebro aan het juiste adres. Onze jarenlange ervaring kan u helpen om de juiste keuze te maken. Neem contact op, kom langs of vraag een gratis en vrijblijvende proefrit aan. 

Waarom zou u kiezen voor Bebro?

Bebro is al sinds 1995 dé specialist in brommobielen. Koopt u uw brommobiel bij Bebro, dan geniet u ook van de Bebro service. Deze bestaat uit:

 • Mogelijkheid tot financiering
 • Gratis en vrijblijvende proefrit
 • meer dan 25 jaar ervaring in brommobielen
 • Persoonlijke aandacht en een eerlijk advies
 • Ruime voorraad van nieuwe en gebruikte modellen
 • Een ruim magazijn met onderdelen
 • Een eigen brommobiel garage
 • Brommobiel inkoop, verkoop en ruilen

Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:00 uur
Zaterdag: op afspraak