Grote Brommobiel Tourrit 2023

Op 14 Oktober ’23 zal vanaf BebrO Hoevelaken de Grote Brommobiel Tour gereden worden. Het is voor de derde keer dat de rit vanuit deze locatie van start gaat. Brommobilisten vanuit het hele land komen samen en zullen een vooraf uitgestippelde route rijden door de prachtige groene omgeving in het midden van het land. De ervaring leert dat Leendert van Gemeren kiest voor afwisselende routes waar spannende bospadjes niet vermeden worden.

Deelnemers worden ontvangen met een hapje en een drankje en kunnen gelijk een kijkje nemen bij de Myli het nieuwe elektrische model van Ligier in de vernieuwde showroom van BebrO. Deze is dit jaar omgetovert tot Ligier Store. Wil je deelnemen maar woon je ver weg? Geen probleem deelnemers die verder moeten rijden dan 60km krijgen 50% van hun hotel overnachting kado! Voor meer informatie over de hotel overnachting neem contact op met BebrO (033-2580466).

Praktische informatie

Locatie Drs. W. van Royenstraat 21

3871 AN Hoevelaken
Tijd 09:30 uur – 15:00 uur
Kosten Volledig gratis (inclusief hapje en drankje)

Deelnemen?

Heb jij een brommobiel en vindt je het leuk om deel te nemen. Schrijf je dan kosteloos in via het onderstaande formulier.

Deel:

1 gedachte over “Grote Brommobiel Tourrit 2023”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook