Ekowax

Kan een Brommobiel door de wasstraat?

U heeft een brommobiel en ziet dat de brommobiel vies is en steeds viezer wordt. Het onvermijdelijke moment komt steeds dichter bij: uw brommobiel moet gewassen worden. Maar, waar gaat u dat doen? Thuis op de stoep met een sopje of in de wasstraat om de hoek?

Kan een brommobiel door de wasstraat?

Dit is één van de meest gestelde vragen onder onze klanten. Want er bestaat nogal wat twijfel over de brommobiel in combinatie met de wasstraat. Mag het? Maar vooral: is het verstandig? Volgens onze eigen was- en poetsspecialist Tom van Welie is het niet aan te raden: ‘een brommobiel is gemaakt van dun materiaal (vaak kunststof) wat erg gevoelig is voor deuken en krassen. Een wasstraat is over het algemeen geschikt voor auto’s die een veel sterkere body hebben. De kans is dus aanwezig dat de carrosserie van uw brommobiel beschadigd raakt na een rit in de wasstraat.’

Alternatief

Sinds kort is er een alternatief voor de wasstraat op de markt gekomen: Ekowax wassen zonder water. Omdat in veel gemeenten het wassen van uw brommobiel niet aan de straat mag (in verband met milieuwetgeving) is dit dé oplossing voor uw brommobiel. Ekowax is namelijk te gebruiken zonder water en het is milieuvriendelijk.

U kunt de producten van Ekowax vinden in onze showroom en ze zijn online verkrijgbaar bij Minicarparts.

Deel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook