Ligier brommobiel tweedehands

Bent u op zoek naar een tweedehands brommobiel? Dan bent u bij Bebro aan het juiste adres. Bebro is al sinds 1995 dé specialist in brommobielen en ook tweedehands brommobielen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u van een goudeerlijk advies voorzien. Omdat wij een eigen brommobiel garage hebben, kunt u ervan uitgaan dat u met brommobiel in een uitstekende staat wegrijdt.

Bouwjaar
Bouwjaar - slider
20132022
Prijs
Prijs - slider
8.00022.000
Km stand
Km stand - slider
1247

Bent u zoek naar een tweedehands Ligier brommobiel? Dan bent u bij Bebro aan het juiste adres. Al sinds 1995 zijn wij dé specialist in brommobielen en tweedehands brommobielen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u van een eerlijk advies voorzien. Mede door onze eigen brommobiel garage garanderen wij dat u met een in uitstekende staat verkerende Ligier wegrijdt.

ligier IXO JS line
€ 8.495,-
Ligier JS60 Ultimate Sport
€ 21.395,-
Ligier JS50L Elegance
€ 12.999,-
Ligier Brommobiel JS60 Chic Sun Airco
€ 20.795,-

Tweedehands Ligier brommobielen bij Bebro

De sportieve en luxueuze brommobielen van Ligier zijn een van Nederlandse meest verkochte brommobielen. Een tweedehands Ligier brommobiel vindt u online op onze website of in onze showroom in Hoevelaken.

Een tweedehands brommobiel kent vele voordelen. Uiteraard is een tweedehands brommobiel een stuk voordeliger dan een nieuwe brommobiel, maar ook met kilometers op te teller kunt u ervan uitgaan dat u in een betrouwbare en een in uitstekende staat verkerende brommobiel instapt. Omdat wij beschikken over een eigen garage met vaklui zorgen wij ervoor dat uw tweedehands Ligier in een uitstekende staat is als u wegrijdt. 

Een tweedehands Ligier of ander merk vindt u bij Bebro. U kunt bij ons gemakkelijk filteren op prijs, kilometerstand en bouwjaar. Bent u in bezit van een brommobiel, dan kunt u deze ook inruilen of verkopen.

Een proefrit maken

Heeft u uw droom ligier occasion gevonden? U kunt gemakkelijk bij ons een proefrit boeken. Zo kunt u echt ontdekken of de auto bij u past. Wij van Bebro bieden een gratis en vrijblijvende proefrit aan bij u thuis. Boek gemakkelijk en snel een proefrit aan huis. Wij kiezen samen met u een datum en komen gratis aan huis om in uw eigen omgeving proefrijden. Zo ervaart u hoe het is om in een brommobiel te rijden én het comfort van een brommobiel in uw eigen omgeving. Uiteraard is het ook mogelijk om bij ons in Hoevelaken

Tweedehands brommobiel kopen

Heeft u een tweedehands Ligier gevonden die aan uw wensen voldoet? U vraagt gemakkelijk en snel een gratis en vrijblijvende proefrit aan. Neem contact op en wij komen bij u thuis en dan kunt u de omgeving ontdekken in uw brommobiel. U boekt een proefrit gemakkelijk online of u kunt ons bellen. Wij kiezen samen een datum en dan komen bij u thuis! Het is natuurlijk ook mogelijk om bij ons langs te komen in Hoevelaken.

Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:00 uur
Zaterdag: op afspraak