Ligier brommobiel tweedehands

Bent u op zoek naar een tweedehands brommobiel? Dan bent u bij Bebro aan het juiste adres. Bebro is al sinds 1995 dé specialist in brommobielen en ook tweedehands brommobielen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u van een goudeerlijk advies voorzien. Omdat wij een eigen brommobiel garage hebben, kunt u ervan uitgaan dat u met brommobiel in een uitstekende staat wegrijdt.

Bouwjaar
Bouwjaar - slider
02022
Prijs
Prijs - slider
6.00022.000
Km stand
Km stand - slider
1602

Bent u zoek naar een tweedehands Ligier brommobiel? Dan bent u bij Bebro aan het juiste adres. Al sinds 1995 zijn wij dé specialist in brommobielen en tweedehands brommobielen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u van een eerlijk advies voorzien. Mede door onze eigen brommobiel garage garanderen wij dat u met een in uitstekende staat verkerende Ligier wegrijdt.

Ligier JS50 L Sport
€ 11.495,-
Ligier JS60 Ultimate Sport
€ 18.999,-
Ligier JS50L Elegance
€ 10.999,-
Ligier JS60 Ultimate Sport
€ 21.395,-
Ligier Brommobiel JS60 Chic Sun Airco
€ 20.795,-

Tweedehands Ligier brommobielen bij Bebro

De sportieve en luxueuze brommobielen van Ligier zijn een van Nederlandse meest verkochte brommobielen. Een tweedehands Ligier brommobiel vindt u online op onze website of in onze showroom in Hoevelaken.

Een tweedehands brommobiel kent vele voordelen. Uiteraard is een tweedehands brommobiel een stuk voordeliger dan een nieuwe brommobiel, maar ook met kilometers op te teller kunt u ervan uitgaan dat u in een betrouwbare en een in uitstekende staat verkerende brommobiel instapt. Omdat wij beschikken over een eigen garage met vaklui zorgen wij ervoor dat uw tweedehands Ligier in een uitstekende staat is als u wegrijdt. 

Een tweedehands Ligier of ander merk vindt u bij Bebro. U kunt bij ons gemakkelijk filteren op prijs, kilometerstand en bouwjaar. Bent u in bezit van een brommobiel, dan kunt u deze ook inruilen of verkopen.

Een proefrit maken

Heeft u uw droom ligier occasion gevonden? U kunt gemakkelijk bij ons een proefrit boeken. Zo kunt u echt ontdekken of de auto bij u past. Wij van Bebro bieden een gratis en vrijblijvende proefrit aan bij u thuis. Boek gemakkelijk en snel een proefrit aan huis. Wij kiezen samen met u een datum en komen gratis aan huis om in uw eigen omgeving proefrijden. Zo ervaart u hoe het is om in een brommobiel te rijden én het comfort van een brommobiel in uw eigen omgeving. Uiteraard is het ook mogelijk om bij ons in Hoevelaken

Tweedehands brommobiel kopen

Heeft u een tweedehands Ligier brommobiel gevonden die aan uw wensen voldoet? U vraagt gemakkelijk en snel een gratis en vrijblijvende proefrit aan. Neem contact op en wij komen bij u thuis en dan kunt u de omgeving ontdekken in uw brommobiel. U boekt een proefrit gemakkelijk online of u kunt ons bellen. Wij kiezen samen een datum en dan komen bij u thuis! Het is natuurlijk ook mogelijk om bij ons langs te komen in Hoevelaken.

Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:00 uur
Zaterdag: op afspraak

Veelgestelde vragen

Bij Bebro is het mogelijk een nieuwe of een tweedehands Ligier brommobiel aan te schaffen. Het is ook mogelijk om bij ons uw brommobiel te verkopen of in te ruilen. Wellicht dat er een prachtige occasion voor u er tussen staat. U kunt onze nieuwe en tweedehands modellen online of in onze showroom in Hoevelaken bezichtigen.

Bebro is al sinds 1995 dé specialist in brommobielen. Koopt u uw brommobiel bij Bebro, dan geniet u ook van de Bebro service. Deze bestaat uit de mogelijkheid tot financiering, vrijblijvende proefrit, meer dan 25 jaar ervaring, persoonlijke aandacht en een eerlijk advies. Tot slot hebben wij een voorraad van nieuwe en gebruikte modellen, een eigen werkplaats en magazijn met onderdelen.

Zeker, heeft u een Ligier occasion gevonden waar u al zo lang naar op zoek bent? Met een proefrit ontdekt u of de auto daadwerkelijk bevalt. Wij van Bebro bieden een gratis en vrijblijvende proefrit aan bij u thuis. Boek gemakkelijk en snel een proefrit aan huis. Wij kiezen samen met u een datum en komen aan huis in uw eigen omgeving proefrijden. Zo ervaart u hoe het is om in een brommobiel te rijden én het comfort van een brommobiel in uw eigen omgeving.

Voor de proefrit aan huis rekenen wij een kostprijs die u terug ontvangt wanneer u een (nieuw) brommobiel bij ons aanschaft.

Ja, ons uitgebreide aanbod wisselt continu. U heeft bij ons keuze uit een tal van occasions, merken, bouwjaar, prijzen en kilometerstanden. Met ons uitgebreide aanbod zal er vast en zeker een occasion voor u tussen zitten.

Absoluut! Een brommobiel leasen is een uitkomst als u niet in een keer een groot bedrag wilt kwijt zijn en qua maandelijkse kosten wilt weten waar u aan toe bent. Zo rijdt u voor één vast bedrag per maand een nieuwe of tweedehands Ligier en weet u exact waar u aan toe bent. Het leasebedrag is namelijk inclusief onderhoud, verzekering en reparatie.

Zeker, wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan verschillende occasions waaronder elektrische brommobielen. Uiteraard verschilt ons aanbod continu in modellen en merken.

Als brommobilist moeten uiteraard de verkeersregels worden gevolgd. Daarnaast moet een brommobiel worden voorzien van een kentekenplaat en 45 km sticker aan de achterzijde en moet de brommobiel minimaal WA verzekerd zijn. Voor het rijden in een brommobiel moet u een AM rijbewijs bezitten.

Het is soms onduidelijk op welke wegen je met een brommobiel mag rijden. Omdat u de regels van personenauto’s volgt, moet u op een rijbaan rijden. U mag niet op een fietsstrook of fietspad rijden.

Rijdt u in een nieuwe brommobiel, dan zullen de onderhoudskosten minimaal zijn. Daarnaast heeft u bovendien garantie. Om een auto in topconditie te houden raden wij aan om geregeld een onderhoudsbeurt uit te voeren. Dit kan uiteraard bij Bebro. Met onze eigen garage en transport zorgen wij ervoor dat uw brommobiel in topconditie verkeert.

Dat kan bij Bebro! Wilt u uw brommobiel inruilen of verkopen? Maak dan gebruik van de inkoopservice van Bebro. Wij komen vrijblijvend langs om uw brommobiel te taxeren. Wij bepalen de waarde en mochten we eruit komen dan krijgt u direct uw betaling of wordt deze verrekend met uw nieuwe brommobiel. Daarnaast ontvangt u het vrijwaringsbewijs (RDW erkend) om de verzekering te kunnen stopzetten. U kunt uw brommobiel ook inruilen voor een nieuwe of tweedehands Ligier of andere brommobiel.