LIGIER JS50

De fijne combinatie van een mooi design met ultieme comfort

De Ligier JS50

De Ligier JS50 heeft de formule om een mooi design te combineren met comfort gevonden. Deze Ligier brommobiel heeft een sportieve uitstraling dat gepaard gaat met het interieur, een lage tildrempel, een hoge zit en een rijke uitrusting. De succesvolle Ligier JS50C bewijst dat een mooi design en comfortabel rijgedrag goed samengaan. 

Een brommobiel kunt u in rijden met een autorijbewijs of AM-rijbewijs. Deze 45km auto’s van Ligier kunt u gemakkelijk in de stad of op de provinciale weg rijden.

De Ligier JS50 geeft senioren de oplossing om weer mobiel te zijn, maar is ook ideaal voor jongeren die de veiligheid van de brommobiel ten opzichte van een scooter of brommer waarderen. Ten slotte is de Ligier JS50 de ideale keuze als tweede auto, omdat u geen wegenbelasting betaald.

Ga naar Bebro, een officiële Ligier-dealer, voor een proefrit en voel het genot en vrijheid tijdens het rijden van de Ligier JS50C!

Vanaf € 17.490,- incl. BTW

Of Private Lease vanaf € 445 incl. BTW per maand

Ligier JS50C grijs vooraanzicht

Kies jouw Ligier JS50C

Bij ons kunt u kiezen uit twee modellen van de Ligier JS50C, namelijk de Sport pack Sun en de Sport Ultimate. Beide modellen hebben zijn eigen luxe uitrustingen.

Ligier Myli E.PIC rood vooraanzicht

Sport pack Sun

Vanaf € 19.090,-

Sport Ultimate

Vanaf € 18.995,-
Ligier JS50C grijs vooraanzicht

Naast de Ligier JS50 vindt u bij ons onder andere ook de Ligier JS60 model, de SUV onder de brommobielen!

Grijze Ligier JS50 en blauwe JS60 met achtergrond

Alles voor uw veiligheid

Om de veiligheid te garanderen wordt iedere Ligier JS50 van te voren getest via een crashtest met virtuele botsproeven en gebruik van dummies. Zo hoeft u geen zorgen te maken over de bescherming die de JS50C biedt, ook bij slecht weer.

Blauwe JS60 van binnenkant met man en vrouw

Pure luxe

De Ligier JS50 biedt u de luxe die u maar kunt wensen bij een brommobiel, en dat voor een mooie prijs! Denk aan opties als achteruitrijcamera, stuurbekrachtiging, airco, lederen bekleding en meer

Kleuren Sport Young Sport Ultimate
Ligier Asphalte grijs Asphalte grijs
Ligier metallic wit Metallic wit
Ligier Toledo rood Toledo rood
Ligier Intense zwart Intense zwart
Ligier reef blauw Reef blauw
Graphite Grey

Uitrusting

DCI Motor
Airco
Stuurbekrachtiging
Android Auto / Apple Carplay

Motorisatie

De DCI- en Progress Ligier-motoren blinken uit in efficiëntie, kracht en milieuvriendelijkheid, en bieden daarnaast verzekerd geavanceerde technologie en rijgemak.

DCI Motor
Progress Motor

Veelgestelde vragen

Een brommobiel is een compacte auto die u zonder rijbewijs B kunt besturen en u zult ten opzichte van een normale auto geen luxe inleveren. Het is eigenlijk een kleine auto. De huidige brommobielen zitten bomvol luxe. De nieuwe stille DCI motoren zijn modern, krachtig en Schoon  Daarnaast parkeert u uw brommobiel, vanwege de kleine omvang en Easy Park System, erg gemakkelijk. Tot slot kunt u zonder weersinvloeden genieten van uw eigen omgeving. Gaan en staan dus zonder afhankelijk te zijn van een ander!

De kosten van een JS50C verschillen. Dit is afhankelijk van het type, maar ook de opties die aanwezig zijn. Uiteraard is ook de staat ook van invloed op de prijs. Een nieuwe brommobiel is duurder dan een tweedehands brommobiel. Een nieuwe Ligier JS50 heeft u al vanaf €17.890,-.  

Wilt u het aankoopbedrag niet in één keer betalen maar wilt u maandelijks betalen voor het gebruik van een brommobiel? Dat is mogelijk bij Bebro. Kiest u ervoor om een brommobiel te leasen, dan betaalt u maandelijks een betaalbaar bedrag. Het is uiteraard ook mogelijk de brommobiel in één keer te betalen. Heeft u verdere vragen over het financieren van een brommobiel? Neem dan contact op!

Bij Bebro is het mogelijk een nieuwe brommobiel of een tweedehands brommobiel aan te schaffen. Het is namelijk ook mogelijk om bij ons een brommobiel te verkopen of in te ruilen. Dit maakt het mogelijk dat er wellicht een prachtige occasion voor u er tussen staat. U kunt onze nieuwe en tweedehands modellen online of in onze showroom in Hoevelaken bezichtigen.

Bebro is al sinds 1995 dé specialist in brommobielen. Koopt u uw brommobiel bij Bebro, dan geniet u ook van de Bebro service. Deze bestaat uit de mogelijkheid tot financiering, vrijblijvende proefrit, meer dan 25 jaar ervaring, persoonlijke aandacht en een eerlijk advies. Tot slot hebben wij een voorraad van nieuwe en gebruikte modellen, een eigen werkplaats en magazijn met onderdelen.

Dit is zeker mogelijk! Het is van groot belang dat u met uw JS50C goed verzekerd de weg op gaat. Wij van Bebro helpen u graag bij het afsluiten van een passende brommobielverzekering.

Als brommobilist moeten uiteraard de verkeersregels worden gevolgd. Daarnaast moet een brommobiel worden voorzien van een kentekenplaat en 45 km sticker aan de achterzijde en moet de brommobiel minimaal WA verzekerd zijn. Voor het rijden in een brommobiel moet u een AM rijbewijs bezitten.

Het is soms onduidelijk op welke wegen je met een brommobiel mag rijden. Omdat u de regels van personenauto’s volgt, moet u op een rijbaan rijden. U mag niet op een fietsstrook of fietspad rijden.