LIGIER JS60

De SUV onder de brommobielen
Ligier JS60 blauw vooraanzicht

De Ligier JS60

De JS60 in onze range is een premium SUV onder de Ligier brommobielen. Hoge zit, lage tildrempel, riante uitrusting, deze nieuwkomer heeft het allemaal. U mag erin rijden met een autorijbewijs of een AM-rijbewijs. Met een snelheid tot 45 kilometer per uur maak het een goede voertuig voor in de stad en provinciale wegen.

De Ligier JS60 is ideaal voor senioren die weer overal willen komen, op een comfortabele manier. Een genot voor jongeren vanaf 16, want een JS60 is zoveel luxer en veiliger dan een scooter of brommer. En geen wegenbelasting, geen APK… wat dacht u ervan als tweede auto?

Ga naar Bebro als officiële Ligier-dealer, maak een proefrit en voel de vrijheid tijdens het rijden in een Ligier JS60.

Vanaf € 19.490 incl. BTW

Of Private Lease vanaf € 509 incl. BTW per maand

Kies jouw JS60

Bij ons vindt u twee prachtige Ligier JS60 modellen die van elkaar onderscheiden in de uitrustingen. Zo kunt u kiezen uit de Ligier JS60 Chic of Sport.

Ligier JS60 zwart vooraanzicht

Chic

Vanaf € 19.490,-

Ultimate

Vanaf € 19.995,-
Ligier JS60 blauw vooraanzicht

Naast de Ligier JS60 vindt u bij ons onder andere ook de Ligier JS50, waar de combinatie van een mooi design en goede comfort samenkomt!

Ligier Js60 grey

Alles voor uw veiligheid

Om de veiligheid te waarborgen, is elke Ligier JS60 onderworpen aan een crashtest met virtuele botsproeven en het gebruik van testdummies. Zo garanderen wij dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de bescherming die de JS60 biedt, ook niet bij ongunstige weersomstandigheden.

Ligier Js60 blauw zijaanzicht in autogarage

Pure luxe

De Ligier JS60 is onze meest luxe en rijk uitgeruste brommobiel tot dusver. Met de prachtig vormgegeven hoge koets en het zeer luxe afgewerkte interieur is het model de echte topper in zijn klasse.

Kleuren Sport Young Sport Ultimate
Ligier Asphalte grijs Asphalte grijs
Ligier metallic wit Metallic wit
Ligier Toledo rood Toledo rood
Ligier Intense zwart Intense zwart
Ligier reef blauw Reef blauw
Graphite Grey

Uitrusting

DCI Motor
Airco
Stuurbekrachtiging
Android Auto / Apple Carplay

Motorisatie

De DCI- en Progress Ligier-motoren zijn efficiënter, krachtiger en minder vervuilend en staan garant voor technologie en rijcomfort.

DCI Motor
Progress Motor

Veelgestelde vragen

Een brommobiel is een compacte auto die u zonder rijbewijs B kunt besturen en u zult ten opzichte van een normale auto geen luxe inleveren. Het is eigenlijk een kleine auto. De huidige brommobielen zitten bomvol luxe. De nieuwe stille DCI motoren zijn modern, krachtig en Schoon  Daarnaast parkeert u uw brommobiel, vanwege de kleine omvang en Easy Park System, erg gemakkelijk. Tot slot kunt u zonder weersinvloeden genieten van uw eigen omgeving. Gaan en staan dus zonder afhankelijk te zijn van een ander!

De kosten van een JS60 verschillen. Dit is afhankelijk van het type, maar ook de opties die aanwezig zijn. Uiteraard is ook de staat ook van invloed op de prijs. Een nieuwe brommobiel is duurder dan een tweedehands brommobiel. Een nieuwe Ligier JS60 heeft u al vanaf €20.795,-.  

Wilt u het aankoopbedrag niet in één keer betalen maar wilt u maandelijks betalen voor het gebruik van een brommobiel? Dat is mogelijk bij Bebro. Kiest u ervoor om een brommobiel te leasen, dan betaalt u maandelijks een betaalbaar bedrag. Het is uiteraard ook mogelijk de brommobiel in één keer te betalen. Heeft u verdere vragen over het financieren van een brommobiel? Neem dan contact op!

Bij Bebro is het mogelijk een nieuwe brommobiel of een tweedehands brommobiel aan te schaffen. Het is namelijk ook mogelijk om bij ons een brommobiel te verkopen of in te ruilen. Dit maakt het mogelijk dat er wellicht een prachtige occasion voor u er tussen staat. U kunt onze nieuwe en tweedehands modellen online of in onze showroom in Hoevelaken bezichtigen.

Bebro is al sinds 1995 dé specialist in brommobielen. Koopt u uw brommobiel bij Bebro, dan geniet u ook van de Bebro service. Deze bestaat uit de mogelijkheid tot financiering, vrijblijvende proefrit, meer dan 25 jaar ervaring, persoonlijke aandacht en een eerlijk advies. Tot slot hebben wij een voorraad van nieuwe en gebruikte modellen, een eigen werkplaats en magazijn met onderdelen.

Dit is zeker mogelijk! Het is van groot belang dat u met uw JS60 goed verzekerd de weg op gaat. Wij van Bebro helpen u graag bij het afsluiten van een passende brommobielverzekering.

Als brommobilist moeten uiteraard de verkeersregels worden gevolgd. Daarnaast moet een brommobiel worden voorzien van een kentekenplaat en 45 km sticker aan de achterzijde en moet de brommobiel minimaal WA verzekerd zijn. Voor het rijden in een brommobiel moet u een AM rijbewijs bezitten.

Het is soms onduidelijk op welke wegen je met een brommobiel mag rijden. Omdat u de regels van personenauto’s volgt, moet u op een rijbaan rijden. U mag niet op een fietsstrook of fietspad rijden.