LIGIER MYLI

De nieuwe elektrische brommobiel

LIGIER MYLI

De Ligier Myli is een compacte en milieuvriendelijke brommobiel. De Myli is de eerste volledig elektrische brommobiel van Ligier. U geniet van een perfecte stille rit en hoeft nooit meer te tanken. U kunt uw Ligier brommobiel opladen bij een laadpaal of in een normaal stopcontact dankzij de bijgeleverde oplaadkabel. Ontdek de voordelen van de Ligier Myli bij Bebro!

Vanaf € 14.490 incl. BTW

Of Private Lease vanaf € 469,- incl. BTW per maand

Kies jouw Myli

Ligier Myli G.OOD

Vanaf € 14.490

Ligier Myli I.DEAL

Vanaf € 17.390

Ligier Myli E.PIC

Vanaf € 19.795

Ligier Myli R.EBEL

Vanaf € 23.420
rode Ligier Myli

Alles voor uw veiligheid

Elke Myli is onderworpen aan een crashtest met dummies en virtuele botsproeven. Ook is het model uitgerust met innovatieve veiligheidsfeatures. Zo garanderen wij u maximale bescherming.

Pure luxe

In een Ligier brommobiel geniet u van alle luxe die u zich kunt wensen. Denk aan opties als achteruitrijcamera, stuurbekrachtiging, airco, lederen bekleding en meer.

Kleuren G.OOD I.DEAL E.PIC R.EBEL
IJswit IJswit
Ligier metallic wit Wit Metaal
reefblauw Reef Blauw metallic
grahitegrijs Graphite Grijs metallic
asphhaltgrijs Asphalt Grijs metallic
intensezwart Intense Zwart
toledorood Toledo Rood metallic
velvetgroen Velvet Groen metallic

Uitrusting

DCI Motor
Airco
Stuurbekrachtiging
Android Auto / Apple Carplay

Motorisatie

De DCI- en Progress Ligier-motoren zijn efficiënter, krachtiger en minder vervuilend en staan garant voor technologie en rijcomfort.

DCI Motor
Progress Motor

Voordelen van een Ligier Myli brommobiel

De Ligier Myli is een compacte en milieuvriendelijke brommobiel. De Myli is de eerste volledig elektrische Ligier brommobiel. Met de Ligier Myli geniet u van een stille rit van perfectie waar het tanken verleden tijd is. De brommobiel kunt u bij een laadpaal of in een normaal stopcontact, dankzij de bijgeleverde oplaadkabel, opladen. De Ligier Myli is uitgerust met:

 • Airco
 • Stuurbekrachtiging
 • Android Auto / Apple Carplay

Daarnaast is elke Myli onderworpen aan een crashtest met dummies en virtuele botsproeven. Het gehele model is uitgerust met innovatieve veiligheidsfuncties om u maximale bescherming te bieden.

Waarom kiezen voor elektrisch rijden?

Elektrisch rijden kent vele voordelen. Naast het feit dat u nooit meer hoeft te tanken is de Ligier Myli eenvoudig op te laden bij laadpalen maar ook gewone stopcontacten, dankzij de bijgeleverde oplaadkabel. U geniet van een stille rit dankzij de elektromotor. Daarnaast zijn deze elektromotoren krachtig en energiezuinig. Zo kunt u de eco modus inschakelen en gebruik maken van regeneratief remmen. Hierdoor laadt de accu zichzelf op wanneer u afremt.

Voor wie is de Ligier Myli de juiste keuze?

De Myli is geschikt voor als u voornamelijk korte trips wilt maken. Het is een prettige brommobiel voor woon-werkverkeer en alle andere ritten, of u nu een stads- of plattelands avonturier bent. Myli is de beste manier om uw werk, familie en uw vrienden te bereiken. Met een groot bereik van de batterij, rijdt u zonder zorgen. Geniet nog meer van uw dagelijkse ritten dankzij de heerlijke stilte. 

Officiële dealer van Ligier Group

Sinds 2020 zijn we officieel dealer van de Ligier Group. Onder deze groep vallen topmerken zoals Ligier (Pulse) en Microcar. Zo vindt u binnen in onze showroom luxe brommobielen en de nieuwste modellen en innovaties. Omdat wij beschikken over een eigen garage met vaklui zorgen wij ervoor dat uw brommobiel in uitstekende staat is als u wegrijdt. Daarnaast kunt u altijd bij onze brommobiel garage terecht voor onderhoud en reparatie.

Een proefrit maken

Overweegt u een Myli brommobiel te kopen? U kunt gemakkelijk bij ons een proefrit boeken. Zo kunt u echt ontdekken of de auto bij u past. Wij van Bebro bieden een gratis en vrijblijvende proefrit aan bij u thuis. Boek gemakkelijk en snel een proefrit aan huis. Wij kiezen samen met u een datum en komen gratis aan huis zodat u in uw eigen omgeving een proefrit kan maken. Zo ervaart u hoe het is om in een elektrische brommobiel te rijden én het comfort van een brommobiel in uw eigen omgeving. Uiteraard is het ook mogelijk om bij ons in Hoevelaken een testrit te maken.

Inkoop en verkoop service van Bebro

Bebro is sinds 1995 dé specialist in brommobielen. Wij verkopen nieuwe en tweedehands brommobielen, maar ook voor het inruilen of verkopen van uw brommobiel bent u bij ons aan het juiste adres. Ondanks dat we officieel dealer zijn van de Ligier Group kopen we ook andere merken in. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren bij de verkoop, koop of het onderhouden van een brommobiel. Wij geven een eerlijk advies dat bij uw situatie past. 

Wilt u uw brommobiel verkopen of brommobiel inruilen? Maak dan gebruik van de brommobiel inkoop van Bebro. Wij komen vrijblijvend bij u thuis langs om de brommobiel te taxeren.

Waarom zou u kiezen voor Bebro?

Bebro is al sinds 1995 dé specialist in brommobielen. Koopt u uw brommobiel bij Bebro, in de regio van Barneveld, dan geniet u ook van de Bebro service. Onze service bestaat uit:

 • Gratis en vrijblijvende proefrit
 • Mogelijkheid tot financiering
 • Persoonlijke aandacht en een eerlijk advies
 • Meer dan 25 jaar ervaring in brommobielen
 • Ruime voorraad van nieuwe en gebruikte modellen
 • Een ruim magazijn met onderdelen
 • Een eigen brommobiel garage
 • Brommobiel inkoop, verkoop en ruilen

Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:00 uur
Zaterdag: op afspraak

Veelgestelde vragen

Lees hieronder de veelgestelde vragen over een elektrische brommobiel, de Ligier Myli en onze Bebro service! 

Aan het elektrisch rijden van een brommobiel zitten verschillende voordelen verbonden. Zo rijdt een elektrische brommobiel bijna geruisloos doordat de motor weinig geluid maakt. Dit zorgt voor een groter comfort en meer rijplezier. Uiteraard is een elektrische brommobiel ook beter voor het milieu.

Zeker, wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan verschillende occasions waaronder elektrische brommobielen. Uiteraard verschilt ons aanbod continu in modellen en merken.

De Myli is een prettige brommobiel voor woon-werkverkeer en alle andere ritten, of u nu een stads- of plattelands avonturier bent. Myli is de beste manier om uw werk, familie en uw vrienden te bereiken. Met een groot bereik van de batterij, rijdt u zonder zorgen. Geniet nog meer van uw dagelijkse ritten dankzij de heerlijke stilte. 

Zeker! Elektrische voertuigen als de Ligier Myli gaan we steeds vaker terugzien. Elektrische brommobielen zijn schoon, duurzaam en zeer modern. De Ligier Myli is de eerste elektrische brommobiel van het merk Ligier op de Nederlandse markt voor regulier gebruik. De Ligier Pulse 3 was de eerste elektrische brommobiel voor de zakelijke markt.

Dezelfde verplichtingen als bij een diesel brommobiel. Uiteraard moet het voertuig van een kentekenplaat en 45 km sticker worden voorzien. Dit betekent dat het voertuig verzekerd dient te worden (minimaal WA). In het geval van een Ligier Myli raden wij een uitgebreide verzekering aan. 

Een Ligier Myli koopt u bij een officiële Ligier Dealer. Sinds 2020 is Bebro een officiële dealer van de Ligier Group. Onder de Ligier Group vallen topmerken als Ligier, Microcar en Ligier Professional. Een brommobiel kan op verschillende manieren worden gefinancierd. Uiteraard is het mogelijk om uw oude brommobiel in te ruilen. Daarnaast is het ook mogelijk om uw nieuwe brommobiel te leasen. Zo hoeft u de aanschafwaarde niet in één keer te betalen, maar betaalt u maandelijks een bedrag. 

Dit is afhankelijk van het model en type van accu dat u kiest. De Ligier Myli G.OOD en I.DEAL hebben een accu van 4,14 kWh waarmee u 63 kilometer kunt rijden. De Ligier Myli E.PIC heeft een accu van 8,28 kWh waarmee er 123 kilometer gereden kan worden. De Ligier Myli R.EBEL heeft de meest hoogwaardige accu van 12,42 kWh. Hiermee kan maar liefst 192 km worden gereden. 

Net als bij een elektrische auto kunt u de Ligier Myli bij een publieke laadpaal of thuis opladen. Ook is het mogelijk om via een regulier stopcontact uw brommobiel op te laden. De laadtijd hangt af van het accuvermogen en de lader. Het duurt ongeveer 2 tot 8 uur om de accu op te laden.

belangrijk om te weten dat Ligier een revolutionaire accu techniek toepast. Deze bewijst al jaren zijn waarde op de zakelijke markt in de Ligier Pulse 3. De accu’s bestaan uit losse en vervangbare cellen. Hierdoor zijn deze bij een eventuele defect eenvoudig en relatief goedkoop te vervangen.