Pulse 3

De professionele elektrische scooter
Witte Pulse 3 driewielscooter schuin vooraanzicht

Pulse 3

De Pulse 3 is een elektrische scooter met drie wielen, is handzaam, veilig, gemakkelijk te besturen en te manoeuvreren en is uitgerust met het pendelsysteem, een exclusieve Ligier Professional. 100% aanpasbaar, past dit hulpprogramma zich aan de behoeften van professionals in transport en logistiek aan.

De Pulse 3, een voertuig dat bijzonder populair is bij de Europese Post en in het bijzonder de Franse Post!

Ga naar de Ligier-dealer, maak een elektrische proefrit en ervaar het gemak!

Prijs op aanvraag

Kies jouw Pulse 3

Witte Pulse 3 zijaanzicht

Pulse 3 L2e

Pulse 3 L5e

Witte Pulse 3 zijaanzicht
Witte Pulse 3 vooraanzicht buiten

Driewielige scooter

De Pulse 3, een elektrische scooter met drie wielen, heeft een kleine voetafdruk, waardoor hij gemakkelijk toegang heeft tot stedelijke gebieden. 100% elektrisch, stabiel en aanpasbaar, beantwoordt hij perfect aan de behoeften van professionals in de aflevering van post, pakjes en goederen.

Witte Pulse 3 achteraanzicht met open bak

Lease uw brommobiel

Private Lease: geen zorgen, alleen nog maar tanken.

Prijs op aanvraag
Kleuren Pulse 3 L2e Pulse 3 L5e
microcar kleur wit IJswit
Gepersonaliseerd

Uitrusting

Witte Pulse 3 vooraanzicht

Standaard voorkant

Witte Pulse 3 achteraanzicht

Standaard achterkant

Witte Pulse 3 vooraanzicht schuin

Pendelsysteem

Wilt u het aankoopbedrag niet in één keer betalen maar wilt u maandelijks betalen voor het gebruik van een Pulse 3? Dat is mogelijk bij Bebro. Kiest u ervoor om een elektrische scooter te leasen, dan betaalt u maandelijks een betaalbaar bedrag. Het is uiteraard ook mogelijk de Pulse 3 in één keer te betalen. Heeft u verdere vragen over het financieren van de elektrische scooter? Neem dan contact op!

Bij Bebro is het mogelijk een nieuwe brommobiel of een tweedehands brommobiel aan te schaffen. Het is ook mogelijk om bij ons uw brommobiel te verkopen of in te ruilen. Wellicht dat er een prachtige Pulse 3 voor u er tussen staat. U kunt onze nieuwe en tweedehands modellen online of in onze showroom in Hoevelaken bezichtigen.

Bebro is al sinds 1995 dé specialist in brommobielen. Koopt u uw brommobiel bij Bebro, dan geniet u ook van de Bebro service. Deze bestaat uit de mogelijkheid tot financiering, vrijblijvende proefrit, meer dan 25 jaar ervaring, persoonlijke aandacht en een eerlijk advies. Tot slot hebben wij een voorraad van nieuwe en gebruikte modellen, een eigen werkplaats en magazijn met onderdelen.

Dit is zeker mogelijk! Het is van groot belang dat u met uw brommobiel goed verzekerd de weg op gaat. Wij van Bebro helpen u graag bij het afsluiten van een passende verzekering. 

De kosten van een brommobiel verschillen. Dit is afhankelijk van het merk en type, maar ook de opties die aanwezig zijn. Uiteraard is ook de staat ook van invloed op de prijs. Een nieuwe Pulse is duurder dan een tweedehands Pulse. U kunt de prijs bij ons aanvragen.

Aan het elektrisch rijden van een scooter zitten verschillende voordelen verbonden. Zo rijdt een elektrische bijna geruisloos doordat de motor weinig geluid maakt. Dit zorgt voor een groter comfort en meer rijplezier. Uiteraard is een elektrische ook beter voor het milieu.