Pulse 4

De elektrische bedrijfswagen
Witte Pulse 4 schuin achteraanzicht

Pulse 4

Kleine vrachtwagen, groots in zijn dadendrang. Dat is de Ligier Pulse 4. Een duurzame keus, want de Pulse 4 is 100% elektrisch. Geen logistieke uitdaging is te gek, want deze modulaire bedrijfsauto biedt altijd een effectieve oplossing. Bijvoorbeeld met zijn unieke Clip-systeem, een exclusieve Ligier innovatie!

Leverbaar in een korte versie die met AM-rijbewijs al vanaf 16 jaar bestuurd mag worden én in een korte en lange versie voor een standaard rijbewijs.

Ga naar de Ligier-dealer, maak een elektrische proefrit en ervaar het gemak!

Kies jouw Pulse 4

Kort formaat Pulse 4 wit zijaanzicht met hoge laadbak

Kort formaat Pulse 4

AM-rijbewijs

Kort formaat Pulse 4

Standaard-rijbewijs
Kort formaat Pulse 4 wit zijaanzicht met lage laadbak
Wit Lang formaat Pulse 4 zijaanzicht

Lang formaat Pulse 4

Standaard-rijbewijs
Witte Ligier Pulse 4 met open laadbalk achteraanzicht

Elektrisch modulair hulpprogramma

De Ligier Pulse 4 is de essentiële bedrijfswagen voor een professioneel wagenpark. Veelzijdig en duurzaam, toegespitst op de transportoplossing voor uw stedelijke mobiliteit.

Ligier Pulse 4 met open laadbak buiten schuin vooraanzicht

Clip-systeem: een unieke innovatie

Dankzij dit systeem biedt de Ligier Pulse 4 u ongekende flexibiliteit. Het Clip-systeem is verkrijgbaar als plat vlak of met gesloten kofferbak. U wisselt het accessoire binnen 5 minuten. Een veelvoud aan toepassingen vanuit één bedrijfsauto!

Witte Ligier Pulse 4 achteraanzicht

Aanpasbaar aan uw wensen

Kiepplatform, dekzeilen, hogedrukreiniger, vuilopvangbak: de Ligier Pulse 4 kent tal van configuraties waarmee u uw bedrijfsauto perfectioneert voor uiteenlopende toepassingen.

Kleuren Pulse 4
microcar kleur wit IJswit
Gepersonaliseerd

Uitrusting

Witte Ligier Pulse 4 zonder laadbak schuin achteraanzicht

Trekhaak

Clip-systeem bij bedrijfswagen

Clip-systeem

Trekhaak bij bedrijswagen

Zijkisten

Signalering voor op bedrijfswagen

Signalering

Wilt u het aankoopbedrag niet in één keer betalen maar wilt u maandelijks betalen voor het gebruik van een Pulse 4? Dat is mogelijk bij Bebro. Kiest u ervoor om een elektrische scooter te leasen, dan betaalt u maandelijks een betaalbaar bedrag. Het is uiteraard ook mogelijk de Pulse 4 in één keer te betalen. Heeft u verdere vragen over het financieren van de elektrische scooter? Neem dan contact op!

Bij Bebro is het mogelijk een nieuwe brommobiel of een tweedehands brommobiel aan te schaffen. Het is ook mogelijk om bij ons uw brommobiel te verkopen of in te ruilen. Wellicht dat er een prachtige Pulse 4 voor u er tussen staat. U kunt onze nieuwe en tweedehands modellen online of in onze showroom in Hoevelaken bezichtigen.

Bebro is al sinds 1995 dé specialist in brommobielen. Koopt u uw brommobiel bij Bebro, dan geniet u ook van de Bebro service. Deze bestaat uit de mogelijkheid tot financiering, vrijblijvende proefrit, meer dan 25 jaar ervaring, persoonlijke aandacht en een eerlijk advies. Tot slot hebben wij een voorraad van nieuwe en gebruikte modellen, een eigen werkplaats en magazijn met onderdelen.

Dit is zeker mogelijk! Het is van groot belang dat u met uw brommobiel goed verzekerd de weg op gaat. Wij van Bebro helpen u graag bij het afsluiten van een passende verzekering. 

De kosten van een brommobiel verschillen. Dit is afhankelijk van het merk en type, maar ook de opties die aanwezig zijn. Uiteraard is ook de staat ook van invloed op de prijs. Een nieuwe Pulse is duurder dan een tweedehands Pulse. U kunt de prijs bij ons aanvragen.

Aan het elektrisch rijden van een scooter zitten verschillende voordelen verbonden. Zo rijdt een elektrische bijna geruisloos doordat de motor weinig geluid maakt. Dit zorgt voor een groter comfort en meer rijplezier. Uiteraard is een elektrische ook beter voor het milieu.