Ligier brommobiel

Sportief & Chique

Bent u op zoek naar een Ligier Brommobiel? Dan bent u bij Bebro aan het juiste adres. Als officiële dealer van Ligier, vindt u bij ons de brommobiel die helemaal aansluit bij uw wensen. U kunt bij ons terecht voor een volledig nieuwe Ligier brommobiel. Maar ook voor een tweedehands brommobiel bent u bij Bebro aan het juiste adres. Bekijk ons aanbod brommobielen voor meer informatie of neem contact op.

Officieel dealer van Ligier Group

Sinds 2020 zijn we officieel dealer geworden van de Ligier Group. Onder Ligier Group vallen topmerken zoals Ligier (Pulse) en Microcar. Zo vindt u binnen in onze showroom de laatste modellen en innovaties. 

sportieve brommobiel

LIGIER JS50

De sportieve brommobiel

Vanaf €15.485 incl. BTW of lease vanaf €439 per maand

LIGIER JS60

De sportieve & chique SUV

Vanaf €18.490 incl. BTW of lease vanaf €499 per maand

Sportief en luxe brommobiel

Ligier is het meest sportieve en luxueuze merk van de Microcar-Ligier group. Met jaren ervaring in de racesport en het maken van sportwagens, zie je dit terug in de sportieve modellen. De ontwerpers zijn erin geslaagd om een veelzijdige minicar te ontwikkelen die bekend staat om zijn veiligheid, luxe en sportiviteit. 

De modellen van Ligier kennen een sportieve uitstraling en hebben veel comfort. Binnen onze collectie vindt u de JS-50 en JS-60. Maar ook professionele brommobielen als de Ligier Pulse 3 en 4 vindt u bij ons. Kom langs en stel uw eigen Ligier samen.

Een nieuwe of tweedehands Ligier brommobiel

Bij ons in Hoevelaken vindt u zowel nieuwe als tweedehands brommobielen. Zo ook van het merk Ligier. U kunt bij ons uw huidige brommobiel inruilen voor nieuwe of te kiezen voor een tweedehands Ligier brommobiel. Wellicht staat er een prachtige occasion voor u klaar. U vindt al onze nieuwe en tweedehandse modellen op onze website of in de showroom bij ons in Hoevelaken. Komt u langs?

Geschiedenis van Ligier

Ligier is in 1968 door Guy Ligier opgericht. Guy Ligier is een voormalig autocoureur en rugbyspeler. In eerste instantie richtte Ligier zich op het ontwikkelen van race- en sportwagens. Echter, in de jaren 80 ging het over een andere boeg. Ligier verlegde de focus naar de productie van brommobielen. Na de overname van Microcar in 2008 is Ligier, de grootste Europese producent van brommobielen. De brommobielen van Ligier blinken uit op comfort, luxe, veiligheid en stijl.

Bebro service

Koopt u uw brommobiel bij Bebro, dan geniet u ook van een Bebro service. Naast dat u uw brommobiel bij ons kunt aanschaffen, is het ook mogelijk om in te ruilen of te verkopen. Ook voor onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Met een eigen garage en vaklui kunnen wij reparaties en onderhoudsbeurten uitvoeren. Daarnaast hebben wij ook een-op-een contact met verschillende leveranciers. Zodoende kunnen wij ook aan alle verschillende onderdelen komen. 

Tot slot is het ook mogelijk om een brommobiel te leasen en te verzekeren bij Bebro. Wilt u uw brommobiel maandelijks betalen en ervoor zorgen dat u goed verzekerd de weg op gaat? Het is mogelijk met de Bebro service. 

Ligier brommobiel kopen doe je bij Bebro!

Wil je een Ligier brommobiel kopen dan ben je bij Bebro aan het juiste adres. Onze jarenlange ervaring kan u helpen om de juiste keuze te maken. Op onze website vindt u verschillende nieuwe en tweedehands Ligier modellen. Zit er iets voor u bij? Neem dan contact op, kom langs of vraag een gratis en vrijblijvende proefrit aan. 

Een proefrit maken

Bent u overtuigd van een Ligier brommobiel? Met een proefrit ontdekt u of de auto daadwerkelijk bevalt. Wij van Bebro bieden een een gratis en vrijblijvende proefrit aan bij u thuis. Boek gemakkelijk en snel een proefrit aan huis. Wij kiezen samen met u een datum en komen gratis aan huis om in uw eigen omgeving proef te rijden. Zo ervaart u hoe het is om in een brommobiel te rijden én het comfort van een brommobiel in uw eigen omgeving.

Waarom zou u kiezen voor Bebro?

Bebro is al sinds 1995 dé specialist in brommobielen. Koopt u uw brommobiel bij Bebro, dan geniet u ook van de Bebro service. Deze bestaat uit:

  • Mogelijkheid tot financiering
  • Gratis en vrijblijvende proefrit
  • Meer dan 25 jaar ervaring in brommobielen
  • Persoonlijke aandacht en een eerlijk advies
  • Ruime voorraad van nieuwe en gebruikte modellen
  • Een ruim magazijn met onderdelen
  • Een eigen brommobiel garage
  • Brommobiel inkoop, verkoop en ruilen

Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:00 uur
Zaterdag: op afspraak