Maak kennis met de professionele lijn van Ligier

In ons straatbeeld is er steeds meer ruimte voor groene vervoersmiddelen geschikt voor professioneel gebruik. Wie kent bijvoorbeeld niet de bezorgers van Coolblue of de snackbar om de hoek op hun elektrische fietsen?

Het brommobiel merk Ligier laat sinds enkele jaren een professionele lijn van de lopende band rollen. Dit is hèt antwoord van de Franse fabrikant op de toenemende vraag naar elektrische, groene vervoersmiddelen.

De professionele lijn van Ligier bestaat uit 2 verschillende modellen:

  • Ligier Pulse 3 (elektrische driewielscooter)
  • Ligier Pulse 4 (het elektrische bedrijfsvoertuig)

Ligier Pulse 3

Met de Pulse 3 heeft Ligier een ware eyecatcher toegevoegd aan het assortiment. De driewieler is naar smaak in te delen en daardoor multi-inzetbaar. In Frankrijk wordt de Pulse 3 veel gebruikt door Post bezorgbedrijven.

Met een actieradius van 110 km en 2 verschillende batterij vermogens (45 km/h en 90 km/h) is de Pulse 3 ideaal voor bijvoorbeeld de logistiek, horeca of transport sector. Daarnaast is de scooter makkelijk te besturen en stabiel te parkeren.

Ligier Pulse 4

De Ligier Pulse 4 is een vierwieler die ingezet kan worden als bedrijfswagen. De achterzijde is aanpasbaar, denk daarbij aan een kiepplatform of een gesloten kofferbak. Hierdoor is deze voor diverse sectoren inzetbaar.

De Pulse 4 beschikt over een clipsysteem waardoor u snel kunt wisselen van toepassing en is leverbaar in diverse maten.

Bebro Brommobielen • Ligier Store

Bebro Brommobielen is sinds 2020 officieel dealer van de Ligiergroup. Heeft u interesse gekregen in de Pulse modellen, of een aanvullende vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op.

Deel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook