Ontdek onze merken

Bent u op zoek naar een brommobiel? Waar u hem ook voor wil gebruiken, onze merken Ligier, Microcar en Ligier Professional voldoen aan uw wensen! Ontdek onze chique, sportieve, slimme of praktische brommobielen en onze wendbare en flexibele professionele voertuigen.

grijze en sportieve Ligier brommobiel binnen schuin vooraanzicht

LIGIER JS50

De sportieve brommobiel

Vanaf €17.490 incl. BTW of lease vanaf €439 per maand

LIGIER JS60

De sportieve & chique SUV

Vanaf €19.490 incl. BTW of lease vanaf €499 per maand

Blauwe Ligier JS60 binnen schuin vooraanzicht
Rode Microcar Due binnen schuin vooraanzicht

MICROCAR DUÉ

De slimme stadswagen

Vanaf €13.995 incl. BTW of lease vanaf €389 per maand

MICROCAR M.GO

De praktische SUV

Vanaf €11.490 incl. BTW of lease vanaf €379 per maand

grijs met rode Microcar M.go schuin vooraanzicht
zwarte Microcar M.Cross binnen schuin vooraanzicht

MICROCAR M.CROSS

Het allround gebruiksvoertuig

Vanaf €16.990 incl. BTW 

Witte Pulse 3 binnen schuin vooraanzicht

PULSE 3

De professionele elektrische driewielscooter

Prijs op aanvraag

PULSE 4

Het professionele elektrische bedrijfsvoertuig

Vanaf €23.709,90 excl. BTW

Witte Pulse 4 bedrijfsvoertuig binnen schuin vooraanzicht

Veelgestelde vragen

U kunt kiezen uit een tal van modellen en merken. Elk met andere functionaliteiten of uitstraling. Afhankelijk van uw wensen en behoeften hebben wij vast en zeker een passende tweedehands brommobiel voor u. Wij hebben een uitgebreid en continu wisselend aanbod. Nieuwe brommobielen zitten tegenwoordig bomvol luxe zoals moderne DCI motoren, Easy Park System, stuurbekrachtiging & Apple CarPlay.

Als officiële dealer van de Ligier Group verkopen wij de nieuwste modellen van Ligier & Microcar. In ons continu wisselend aanbod tweedehands brommobielen vindt u ook andere merken zoals Aixam.

Een brommobiel is een compacte auto die u zonder rijbewijs B kunt besturen en u zult ten opzichte van een normale auto geen luxe inleveren. Het is eigenlijk een kleine auto. De huidige brommobielen zitten bomvol luxe. De nieuwe stille DCI motoren zijn modern, krachtig en Schoon  Daarnaast parkeert u uw brommobiel, vanwege de kleine omvang en Easy Park System, erg gemakkelijk. Tot slot kunt u zonder weersinvloeden genieten van uw eigen omgeving. Gaan en staan dus zonder afhankelijk te zijn van een ander!

Aan het elektrisch rijden van een brommobiel zitten verschillende voordelen verbonden. Zo rijdt een elektrische brommobiel bijna geruisloos doordat de motor weinig geluid maakt. Dit zorgt voor een groter comfort en meer rijplezier. Uiteraard is een elektrische brommobiel ook beter voor het milieu.

Bebro is al sinds 1995 dé specialist in brommobielen. Koopt u uw brommobiel bij Bebro, dan geniet u ook van de Bebro service. Deze bestaat uit de mogelijkheid tot financiering, vrijblijvende proefrit, meer dan 25 jaar ervaring, persoonlijke aandacht en een eerlijk advies. Tot slot hebben wij een voorraad van nieuwe en gebruikte modellen, een eigen werkplaats en magazijn met onderdelen.

Bij Bebro is het mogelijk een nieuwe brommobiel of een tweedehands brommobiel aan te schaffen. Het is ook mogelijk om bij ons uw brommobiel te verkopen of in te ruilen. Wellicht dat er een prachtige occasion voor u er tussen staat. U kunt onze nieuwe en tweedehands modellen online of in onze showroom in Hoevelaken bezichtigen.