Microcar M.CROSS

Voor bedrijvigheid en vrije tijd ineen!
Microcar Mcross zwart vooraanzicht

Microcar M.CROSS

Een kleine bedrijfswagen? Of een auto voor in uw vrije tijd? Waarom kiezen, de Microcar M.CROSS is het allebei! U gaat heen waar u wilt en u neemt mee wat u wilt, want de M.CROSS is uiterst praktisch, modulair en slim.

de Microcar is leverbaar in twee uitvoeringen, die zich kunnen aanpassen aan uw activiteiten. En u rijdt de M.CROSS met AM-rijbewijs tot 45 km/u: zorgeloze mobiliteit voor jong en oud!

Maak een proefrit en voel de vrijheid!

Vanaf € 16.990 incl. BTW

De M.CROSS

Microcar Mcross zwart vooraanzicht

M.CROSS

Vanaf € 16.990,-
deel van Mcross met open laadbak schuin van achteren

Veiligheid: overal is aan gedacht

M-cross crossover blauw met open laadbak

Heerlijke crossover

De M-Cross staat voor modulair rijplezier met AM-rijbewijs. Dankzij het pick-upontwerp en het versterkte chassis kunt u gaan waar u maar wilt. De weg is van u!

microcar-mcross-comfort

Zoveel comfort

Wat zult u genieten van zijn ruime, comfortabele en ergonomische cabine. En wat te denken van het moderne multimediasysteem. Rijcomfort onder alle omstandigheden.

Kleuren X
Ligier reef blauw Reef blauw
Intense zwart

Uitrusting

Microcar pack pick up achteraanzicht
Pack Pick-up
Microcar M.CROSS met gesloten laadbak achteraanzicht
Pack Van
Android Auto / Apple Carplay
Microcar trekhaak achteraanzicht
Trekhaak

Motorisatie

De DCI- en Progress Ligier-motoren van de M.CROSS zijn efficiënter, krachtiger en minder vervuilend en staan garant voor technologie en rijcomfort.

DCI Motor
Progress Motor

Bekijk ook de andere modellen

Naast de M.CROSS bieden wij diverse modellen van een Microcar aan voor u. Zo beschikken wij over modellen van de praktische SUV Microcar M.GO en de heerlijk manoeuvrerende Microcar Dué . Bekijk ons volledige aanbod of neem contact met ons op voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Een brommobiel is een compacte auto die u zonder rijbewijs B kunt besturen en u zult ten opzichte van een normale auto geen luxe inleveren. Het is eigenlijk een kleine auto. De huidige brommobielen zitten bomvol luxe. De nieuwe stille DCI motoren zijn modern, krachtig en Schoon  Daarnaast parkeert u uw brommobiel, vanwege de kleine omvang en Easy Park System, erg gemakkelijk. Tot slot kunt u zonder weersinvloeden genieten van uw eigen omgeving. Gaan en staan dus zonder afhankelijk te zijn van een ander!

Wilt u het aankoopbedrag niet in één keer betalen maar wilt u maandelijks betalen voor het gebruik van de M.CROSS? Dat is mogelijk bij Bebro. Kiest u ervoor om te leasen, dan betaalt u maandelijks een betaalbaar bedrag. Het is uiteraard ook mogelijk de M.CROSS in één keer te betalen. Heeft u verdere vragen over het financieren van een brommobiell? Neem dan contact op!

Bebro is al sinds 1995 dé specialist in brommobielen. Koopt u uw M.CROSS bij Bebro, dan geniet u ook van de Bebro service. Deze bestaat uit de mogelijkheid tot financiering, vrijblijvende proefrit, meer dan 25 jaar ervaring, persoonlijke aandacht en een eerlijk advies. Tot slot hebben wij een voorraad van nieuwe en gebruikte modellen, een eigen werkplaats en magazijn met onderdelen.

Dit is zeker mogelijk! Het is van groot belang dat u met uw M.CROSS goed verzekerd de weg op gaat. Wij van Bebro helpen u graag bij het afsluiten van een passende brommobielverzekering. 

De kosten van een M.CROSS verschillen. Dit is afhankelijk van het type, maar ook de opties die aanwezig zijn. Uiteraard is ook de staat ook van invloed op de prijs. Een nieuwe brommobiel is duurder dan een tweedehands brommobiel. Een nieuwe M.CROSS heeft u al vanaf €16.990,-.  

Als brommobilist moeten uiteraard de verkeersregels worden gevolgd. Daarnaast moet een brommobiel worden voorzien van een kentekenplaat en 45 km sticker aan de achterzijde en moet de brommobiel minimaal WA verzekerd zijn. Voor het rijden in een brommobiel moet u een AM rijbewijs bezitten.

Rijdt u in een nieuwe M.CROSS, dan zullen de onderhoudskosten minimaal zijn. Daarnaast heeft u bovendien garantie. Om een auto in topconditie te houden raden wij aan om geregeld een onderhoudsbeurt uit te voeren. Dit kan uiteraard bij Bebro. Met onze eigen garage en transport zorgen wij ervoor dat uw brommobiel in topconditie verkeert.

Het is soms onduidelijk op welke wegen je met de brommobiel mag rijden. Omdat u de regels van personenauto’s volgt, moet u op een rijbaan rijden. U mag niet op een fietsstrook of fietspad rijden.

Dat kan bij Bebro! Wilt u uw brommobiel inruilen of verkopen? Maak dan gebruik van de inkoopservice van Bebro. Wij komen vrijblijvend langs om uw brommobiel te taxeren. Wij bepalen de waarde en mochten we eruit komen dan krijgt u direct uw betaling of wordt deze verrekend met uw nieuwe brommobiel. Daarnaast ontvangt u het vrijwaringsbewijs (RDW erkend) om de verzekering te kunnen stopzetten. U kunt uw brommobiel ook inruilen voor een nieuwe of tweedehands brommobiel.

Zeker, heeft u een occasion gevonden waar u al zo lang naar op zoek bent? Met een proefrit ontdekt u of de auto daadwerkelijk bevalt. Wij van Bebro bieden een gratis en vrijblijvende proefrit aan bij u thuis. Boek gemakkelijk en snel een proefrit aan huis. Wij kiezen samen met u een datum en komen aan huis in uw eigen omgeving proefrijden. Zo ervaart u hoe het is om in een brommobiel te rijden én het comfort van een brommobiel in uw eigen omgeving.

Voor de proefrit aan huis rekenen wij een kostprijs die u terug ontvangt wanneer u een (nieuw) brommobiel bij ons aanschaft.

U kunt kiezen uit de modellen Initial en Must. Elk met andere functionaliteiten of uitstraling. Afhankelijk van uw wensen en behoeften hebben wij vast en zeker een passende tweedehands brommobiel voor u. Wij hebben een uitgebreid en continu wisselend aanbod.