Microcar M.GO

Wat een ruimte!
Microcar M.GO grey

Microcar M.GO

Stap in de Microcar M.GO en ervaar het direct: zijn ongekende ruimte. Niet alleen in het interieur, waar zelfs de langste benen een prima zitplek vinden, maar ook de laadruimte. De grootste in zijn klasse, gecombineerd met de lage laadvloer: boodschappen, rollator of rolstoel, alles kan mee! Tot 45 km/h heerlijk rijden met uw AM- of autorijbewijs.

Als jongere goed, veilig en comfortabel voor de dag komen, als senior uw kleinkinderen weer zelf bezoeken: een Microcar maakt iedereen blij. Ook als extra auto, zonder wegenbelasting en APK.

Ga naar de Microcar-dealer, maak een proefrit en voel de vrijheid!

Vanaf € 11.490 incl. BTW

Kies jouw M.GO

Microcar wit

Initial

Vanaf € 11.490,-

Must

Vanaf € 15.990,-
Microcar M.GO grey

X

Vanaf € 17.490,-

Alles voor uw veiligheid

Elke M.Go is onderworpen aan een crashtest met dummies en virtuele botsproeven. Ook is het model uitgerust met innovatieve veiligheidsfeatures. Zo garanderen wij u maximale bescherming.

Praktisch comfort

De Microcar M.Go is dé praktische brommobiel. Met erg veel laadruimte, een hoge instap en opties als een volledig neerklapbare bijrijdersstoel is de Microcar M.Go geschikt voor elke situatie.

Kleuren Initial Must X
microcar kleur wit IJswit
Ligier metallic wit Metallic wit
Ligier Toledo rood Toledo rood
desert grey Desert Grey
Ligier reef blauw Reef blauw

Uitrusting

DCI Motor
Airco
Stuurbekrachtiging
Android Auto / Apple Carplay

Motorisatie

De DCI- en Progress Ligier-motoren zijn efficiënter, krachtiger en minder vervuilend en staan garant voor technologie en rijcomfort.

DCI Motor
Progress Motor