Microcar M.GO

Wat een ruimte!
Microcar M.GO grey vooraanzicht

Microcar M.GO

Stap in de Microcar M.GO en ervaar het direct: zijn ongekende ruimte. Niet alleen in het interieur, waar zelfs de langste benen een prima zitplek vinden, maar ook de laadruimte. De grootste in zijn klasse, gecombineerd met de lage laadvloer: boodschappen, rollator of rolstoel, alles kan mee! Tot 45 km/h heerlijk rijden met uw AM- of autorijbewijs.

Als jongere goed, veilig en comfortabel voor de dag komen, als senior uw kleinkinderen weer zelf bezoeken: een Microcar maakt iedereen blij. Ook als extra auto, zonder wegenbelasting en APK.

Ga naar de Microcar-dealer, maak een proefrit in de Microcar M.GO en voel de vrijheid!

Vanaf € 11.490 incl. BTW

Kies jouw M.GO

Witte Microcar vooraanzicht

Initial

Vanaf € 11.490,-

Must

Vanaf € 15.990,-
Grijze Microcar vooraanzicht
Microcar M.GO grey vooraanzicht

X

Vanaf € 17.490,-
Deel van Microcar M.GO wit van achteren

Alles voor uw veiligheid

Elke Microcar M.GO is onderworpen aan een crashtest met dummies en virtuele botsproeven. Ook is het model uitgerust met innovatieve veiligheidsfeatures. Zo garanderen wij u maximale bescherming.

Praktisch comfort

De Microcar M.GO is dé praktische brommobiel. Met erg veel laadruimte, een hoge instap en opties als een volledig neerklapbare bijrijdersstoel is de Microcar M.GO geschikt voor elke situatie.

Kleuren Initial Must X
microcar kleur wit IJswit
Ligier metallic wit Metallic wit
Ligier Toledo rood Toledo rood
desert grey Desert Grey
Ligier reef blauw Reef blauw

Uitrusting

DCI Motor
Airco
Stuurbekrachtiging
Android Auto / Apple Carplay

Motorisatie

De DCI- en Progress Ligier-motoren van de Microcar M.GO zijn efficiënter, krachtiger en minder vervuilend en staan garant voor technologie en rijcomfort.

DCI Motor
Progress Motor

Veelgestelde vragen

Een brommobiel is een compacte auto die u zonder rijbewijs B kunt besturen en u zult ten opzichte van een normale auto geen luxe inleveren. Het is eigenlijk een kleine auto. De huidige brommobielen zitten bomvol luxe. De nieuwe stille DCI motoren zijn modern, krachtig en Schoon  Daarnaast parkeert u uw brommobiel, vanwege de kleine omvang en Easy Park System, erg gemakkelijk. Tot slot kunt u zonder weersinvloeden genieten van uw eigen omgeving. Gaan en staan dus zonder afhankelijk te zijn van een ander!

Wilt u het aankoopbedrag niet in één keer betalen maar wilt u maandelijks betalen voor het gebruik van de Microcar M.GO? Dat is mogelijk bij Bebro. Kiest u ervoor om te leasen, dan betaalt u maandelijks een betaalbaar bedrag. Het is uiteraard ook mogelijk de M.GO in één keer te betalen. Heeft u verdere vragen over het financieren van een brommobiel? Neem dan contact op!

Bebro is al sinds 1995 dé specialist in brommobielen. Koopt u uw Microcar M.GO bij Bebro, dan geniet u ook van de Bebro service. Deze bestaat uit de mogelijkheid tot financiering, vrijblijvende proefrit, meer dan 25 jaar ervaring, persoonlijke aandacht en een eerlijk advies. Tot slot hebben wij een voorraad van nieuwe en gebruikte modellen, een eigen werkplaats en magazijn met onderdelen.

Dit is zeker mogelijk! Het is van groot belang dat u met uw M.GO goed verzekerd de weg op gaat. Wij van Bebro helpen u graag bij het afsluiten van een passende brommobielverzekering. 

De kosten van een M.GO verschillen. Dit is afhankelijk van het type, maar ook de opties die aanwezig zijn. Uiteraard is ook de staat ook van invloed op de prijs. Een nieuwe brommobiel is duurder dan een tweedehands brommobiel. Een nieuwe Microcar M.GO heeft u al vanaf €16.990,-.  

Als brommobilist moeten uiteraard de verkeersregels worden gevolgd. Daarnaast moet een brommobiel worden voorzien van een kentekenplaat en 45 km sticker aan de achterzijde en moet de brommobiel minimaal WA verzekerd zijn. Voor het rijden in een brommobiel moet u een AM rijbewijs bezitten.

Rijdt u in een nieuwe microcar M.GO, dan zullen de onderhoudskosten minimaal zijn. Daarnaast heeft u bovendien garantie. Om een auto in topconditie te houden raden wij aan om geregeld een onderhoudsbeurt uit te voeren. Dit kan uiteraard bij Bebro. Met onze eigen garage en transport zorgen wij ervoor dat uw brommobiel in topconditie verkeert.

Het is soms onduidelijk op welke wegen je met de brommobiel mag rijden. Omdat u de regels van personenauto’s volgt, moet u op een rijbaan rijden. U mag niet op een fietsstrook of fietspad rijden.

Dat kan bij Bebro! Wilt u uw brommobiel inruilen of verkopen? Maak dan gebruik van de inkoopservice van Bebro. Wij komen vrijblijvend langs om uw brommobiel te taxeren. Wij bepalen de waarde en mochten we eruit komen dan krijgt u direct uw betaling of wordt deze verrekend met uw nieuwe brommobiel. Daarnaast ontvangt u het vrijwaringsbewijs (RDW erkend) om de verzekering te kunnen stopzetten. U kunt uw brommobiel ook inruilen voor een nieuwe of tweedehands brommobiel.

Zeker, heeft u een occasion gevonden waar u al zo lang naar op zoek bent? Met een proefrit ontdekt u of de auto daadwerkelijk bevalt. Wij van Bebro bieden een gratis en vrijblijvende proefrit aan bij u thuis. Boek gemakkelijk en snel een proefrit aan huis. Wij kiezen samen met u een datum en komen aan huis in uw eigen omgeving proefrijden. Zo ervaart u hoe het is om in een brommobiel te rijden én het comfort van een brommobiel in uw eigen omgeving.

Voor de proefrit aan huis rekenen wij een kostprijs die u terug ontvangt wanneer u een (nieuw) brommobiel bij ons aanschaft.

U kunt kiezen uit de modellen Initial en Must. Elk met andere functionaliteiten of uitstraling. Afhankelijk van uw wensen en behoeften hebben wij vast en zeker een passende tweedehands brommobiel voor u. Wij hebben een uitgebreid en continu wisselend aanbod.