Microcar

Slim & Praktisch

Bent u op zoek naar een Microcar? Dan bent u bij Bebro aan het juiste adres. Als officiële Microcar dealer, vindt u bij ons de Microcar brommobiel die helemaal aansluit bij uw wensen. U kunt bij ons terecht voor een volledig nieuwe Microcar of een tweedehandse brommobiel. Bekijk ons aanbod voor meer informatie of neem contact op.

Officieel dealer van Ligier Group

Sinds 2020 zijn we officieel dealer geworden van de Ligier Group. Onder Ligier Group vallen topmerken zoals Ligier (Pulse) én Microcar. Als officiële Ligier dealer vindt u bij ons de nieuwste modellen en innovaties.

Rode Microcar Due binnen schuin vooraanzicht

MICROCAR DUÉ

De slimme stadswagen

Vanaf €13.995 incl. BTW of lease vanaf €389 per maand

MICROCAR M.GO

De praktische SUV

Vanaf €13.795 incl. BTW of lease vanaf €415 per maand

grijs met rode Microcar M.go schuin vooraanzicht
zwarte Microcar M.Cross binnen schuin vooraanzicht

MICROCAR M.CROSS

Het allround gebruiksvoertuig

Vanaf €16.990 incl. BTW 

Microcar Dué

De slimme stadswagen van Microcar. Het merk staat bekend om de ruimte die zijn brommobielen te bieden hebben. Dit komt ook terug in de Microcar Dué. Het model biedt met grote portieren makkelijk toegang en is alles onder handbereik op het dashboard. Een uitrusting waarbij het u aan niets ontbreekt en daarnaast ook de kleinste draaicirkel in zijn klasse. Dit maakt de Dué de ideale stadsauto onder de brommobielen. Deze verrassend ruime Microcar brommobiel is voorzien van alle luxe en gemakken. Bekijk de Dué nu bij uw Microcar Dealer Bebro.

Microcar M.Go

Dit is de SUV van het merk en is vergelijkbaar met de Ligier JS-60. Ervaar de ongekende ruimte van de Microcar M.Go. Dit uit zich niet alleen in ruimte voor de bestuurder en passagier, maar ook voor de laadruimte. U kunt kiezen uit de M.Go X, Must of Initial, alle drie uitgerust met luxe voorzieningen. Wacht niet langer en bezichtig de Microcar M.Go in onze showroom in Hoevelaken.

Microcar M.Cross

Deze kleine bedrijfswagen is de perfecte oplossing voor uw logistiek. Of rij de M.Cross in uw vrije tijd. De Microcar M-Cross is uiterst praktisch, modulair en slim. Leverbaar in twee uitvoeringen, die zich kunnen aanpassen aan uw activiteiten.

Comfort en ruimte

Microcar staat bekend om zijn comfort en vele ruimte. Het is het meest verkochte merk brommobielen. De slimme en praktische brommobielen van Microcar hebben veel kofferbakruimte en vele andere opbergmogelijkheden. Daarnaast heeft u als chauffeur en passagier veel ruimte. Dit in combinatie met een hoge instap, maakt het een ideale brommobiel! Met een Microcar bent u garant voor veel rijplezier en comfort.

Een nieuwe of tweedehands Microcar

Bij ons in Hoevelaken vindt u zowel nieuwe als tweedehands Microcar brommobielen. U kunt bij ons uw oude Microcar inruilen voor een nieuw model. Ook voor een tweedehands model bent u bij ons aan het juiste adres. U vindt al onze modellen zowel op onze website als in onze showroom in Hoevelaken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen of u kunt langskomen in Hoevelaken.

Geschiedenis van Microcar

Net als Ligier kent het merk Microcar ook een geschiedenis in de racesport. Niet op het asfalt maar op het water. Microcar is in 1980 door Jeanneau opgericht, de bekende Franse bouwer van polyester zeilboten. Tot 2008 waren Microcar en Ligier elkaars concurrenten. In 2008 zijn Ligier en Microcar verenigd als Ligier-Microcar groep. Sinds 2020 zijn wij officieel Ligier en Microcar Dealer.

Bebro service

Koopt u uw Microcar bij Bebro, dan geniet u ook van een Bebro service. Naast dat u uw Microcar brommobiel bij ons kunt aanschaffen, is het ook mogelijk om in te ruilen of te verkopen. Ook voor onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Met een eigen garage en vaklui kunnen wij reparaties en onderhoudsbeurten uitvoeren. Daarnaast hebben wij ook een-op-een contact met verschillende leveranciers. Zodoende kunnen wij ook aan alle verschillende onderdelen komen.

Tot slot is het ook mogelijk om uw Microcar te leasen en te verzekeren bij Bebro. Wilt u uw Microcar brommobiel maandelijks betalen en ervoor zorgen dat u goed verzekerd de weg op gaat? Het is mogelijk met de Bebro service.

Microcar kopen doet u bij Bebro!

Wilt u een Microcar kopen, dan bent u bij Bebro aan het juiste adres. Onze jarenlange ervaring kan u helpen om de juiste keuze te maken. Op onze website vindt u verschillende nieuwe en tweedehands Microcar modellen. Zit er iets voor u bij? Dan kunt u contact met ons opnemen, langskomen of een gratis en vrijblijvende proefrit aanvragen.

Een proefrit maken

Bent u overtuigd van een Microcar? Met een proefrit ontdekt u of de brommobiel daadwerkelijk bevalt. Wij van Bebro bieden een gratis en vrijblijvende proefrit aan bij u thuis. Boek gemakkelijk en snel een proefrit aan huis. Wij kiezen samen met u een datum en komen gratis aan huis om in uw eigen omgeving proef te rijden. Zo ervaart u hoe het is om in een brommobiel te rijden én het comfort van een brommobiel in uw eigen omgeving.

Waarom zou u kiezen voor Bebro?

Bebro is al sinds 1995 dé specialist in brommobielen. Koopt u uw Microcar brommobiel bij Bebro, dan geniet u ook van de Bebro service. Deze bestaat uit:

  • Mogelijkheid tot financiering
  • Gratis en
  • Meer dan 25 jaar ervaring in brommobielen
  • Persoonlijke aandacht en een eerlijk advies
  • Ruime voorraad van nieuwe en gebruikte modellen
  • Een ruim magazijn met onderdelen
  • Een eigen brommobiel garage
  • Brommobiel inkoop, verkoop en ruilen

Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:00 uur
Zaterdag: op afspraak

Wilt u het aankoopbedrag niet in één keer betalen maar wilt u maandelijks betalen voor het gebruik van een Microcar? Dat is mogelijk bij Bebro. Kiest u ervoor om een Microcar te leasen, dan betaalt u maandelijks een betaalbaar bedrag. Het is uiteraard ook mogelijk de brommobiel in één keer te betalen. Heeft u verdere vragen over het financieren van een Microcar? Neem dan contact op!

Bij Bebro is het mogelijk een nieuwe of een tweedehands Microcar aan te schaffen. Het is ook mogelijk om bij ons uw Microcar te verkopen of in te ruilen. Wellicht dat er een prachtige occasion voor u er tussen staat. U kunt onze nieuwe en tweedehands modellen online of in onze showroom in Hoevelaken bezichtigen.

Bebro is al sinds 1995 dé specialist in brommobielen. Koopt u uw Microcar bij Bebro, dan geniet u ook van de Bebro service. Deze bestaat uit de mogelijkheid tot financiering, vrijblijvende proefrit, meer dan 25 jaar ervaring, persoonlijke aandacht en een eerlijk advies. Tot slot hebben wij een voorraad van nieuwe en gebruikte modellen, een eigen werkplaats en magazijn met onderdelen.

Een brommobiel is een compacte auto die u zonder rijbewijs B kunt besturen en u zult ten opzichte van een normale auto geen luxe inleveren. Het is eigenlijk een kleine auto. De huidige brommobielen zitten bomvol luxe. De nieuwe stille DCI motoren zijn modern, krachtig en Schoon  Daarnaast parkeert u uw brommobiel, vanwege de kleine omvang en Easy Park System, erg gemakkelijk. Tot slot kunt u zonder weersinvloeden genieten van uw eigen omgeving. Gaan en staan dus zonder afhankelijk te zijn van een ander!

Dit is zeker mogelijk! Het is van groot belang dat u met uw Microcar goed verzekerd de weg op gaat. Wij van Bebro helpen u graag bij het afsluiten van een passende brommobielverzekering. 

De kosten van een Microcar verschillen. Dit is afhankelijk van het type, maar ook de opties die aanwezig zijn. Uiteraard is ook de staat ook van invloed op de prijs. Een nieuwe Microcar is duurder dan een tweedehands. Een nieuwe Microcar heeft u al vanaf €12.995,-. 

Rijdt u in een nieuwe Microcar, dan zullen de onderhoudskosten minimaal zijn. Daarnaast heeft u bovendien garantie. Om een auto in topconditie te houden raden wij aan om geregeld een onderhoudsbeurt uit te voeren. Dit kan uiteraard bij Bebro. Met onze eigen garage en transport zorgen wij ervoor dat uw Microcar in topconditie verkeert.

Dat kan bij Bebro! Wilt u uw Microcar inruilen of verkopen? Maak dan gebruik van de inkoopservice van Bebro. Wij komen vrijblijvend langs om uw Microcar te taxeren. Wij bepalen de waarde en mochten we eruit komen dan krijgt u direct uw betaling of wordt deze verrekend met uw nieuwe brommobiel. Daarnaast ontvangt u het vrijwaringsbewijs (RDW erkend) om de verzekering te kunnen stopzetten. U kunt uw Microcar ook inruilen voor een nieuwe of tweedehands brommobiel.

Zeker, heeft u een occasion gevonden waar u al zo lang naar op zoek bent? Met een proefrit ontdekt u of de auto daadwerkelijk bevalt. Wij van Bebro bieden een gratis en vrijblijvende proefrit aan bij u thuis. Boek gemakkelijk en snel een proefrit aan huis. Wij kiezen samen met u een datum en komen aan huis in uw eigen omgeving proefrijden. Zo ervaart u hoe het is om in een Microcar te rijden én het comfort van een Microcar in uw eigen omgeving. Voor de proefrit aan huis rekenen wij een kostprijs die u terug ontvangt wanneer u een (nieuw) Microcar bij ons aanschaft.