Microcar

Slim & Praktisch

Bent u op zoek naar een Microcar Brommobiel? Dan bent u bij Bebro aan het juiste adres. Als officiële Microcar dealer, vindt u bij ons de brommobiel die helemaal aansluit bij uw wensen. U kunt bij ons terecht voor een volledig nieuwe Microcar of een tweedehandse brommobiel. Bekijk ons aanbod brommobielen voor meer informatie of neem contact op.

Officieel dealer van Ligier Group

Sinds 2020 zijn we officieel dealer geworden van de Ligier Group. Onder Ligier Group vallen topmerken zoals Ligier (Pulse) én Microcar. Als officiële Ligier dealer vindt u bij ons de nieuwste modellen en innovaties.

Microcar Due

MICROCAR DUÉ

De slimme stadswagen

Vanaf €12.995 incl. BTW of lease vanaf €399 per maand

MICROCAR M.GO

De praktische SUV

Vanaf €13.795 incl. BTW of lease vanaf €415 per maand

Microcar M.go
Microcar M.Cross

MICROCAR M.CROSS

Het allround gebruiksvoertuig

Vanaf €16.990 incl. BTW 

Microcar Dué

De slimme stadswagen van Microcar. Microcar staat bekend om de ruimte die zijn brommobielen te bieden hebben. Dit komt ook terug in de Microcar Dué. Grote portieren die makkelijk toegang bieden. Alles onder handbereik op het dashboard. Een uitrusting waarbij het u aan niets ontbreekt en daarnaast ook de kleinste draaicirkel in zijn klasse. Dit maakt het een perfecte brommobiel voor in de stad. Deze verrassend ruime brommobiel is voorzien van alle luxe en gemakken. Bekijk de Microcar Dué nu bij uw Microcar Dealer Bebro. 

Microcar M.Go

Dit is de SUV van Microcar en is vergelijkbaar met de Ligier JS-60. Ervaar de ongekende ruimte van de Microcar M.Go. Dit uit zich niet alleen in ruimte voor de bestuurder en passagier, maar ook voor de laadruimte. U kunt kiezen uit de M.Go Initial, Must of X. Alle drie vol luxe voorzieningen. Wacht niet langer en bezichtig de Microcar M.Go in onze showroom in Hoevelaken.

Microcar M.Cross

Deze kleine bedrijfswagen is de perfecte oplossing voor uw logistiek. Of rij de Microcar M.Cross in uw vrije tijd. De Microcar M-Cross is uiterst praktisch, modulair en slim. Leverbaar in twee uitvoeringen, die zich kunnen aanpassen aan uw activiteiten.

Comfort en ruimte

Microcar staat bekend om zijn comfort en vele ruimte. Het is het meest verkochte merk brommobielen. Deze slimme en praktische brommobielen hebben veel kofferbakruimte en vele andere opbergmogelijkheden. Daarnaast heb je als chauffeur en passagier veel ruimte. Dit in combinatie met een hoge instap, maakt het een ideale brommobiel! Met een Microcar bent u garant voor veel rijplezier en comfort.

Een nieuwe of tweedehands Microcar

Bij ons in Hoevelaken vindt u zowel nieuwe als tweedehands Microcar brommobielen. U kunt bij ons uw oude Microcar inruilen voor een nieuw model. Ook voor een tweedehands model bent u bij ons aan het juiste adres. U vindt al onze Microcar modellen zowel op onze website als in onze showroom in Hoevelaken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen of u kunt langskomen in Hoevelaken.

Geschiedenis van Microcar

Net als het merk Ligier kent Microcar ook een geschiedenis in de racesport. Niet op het asfalt maar op het water. Microcar is in 1980 door Jeanneau opgericht, de bekende Franse bouwer van polyester zeilboten. Tot 2008 waren Microcar en Ligier elkaars concurrenten. In 2008 zijn Ligier en Microcar verenigd als Ligier-Microcar groep. Sinds 2020 zijn wij officieel Ligier en Microcar Dealer. 

Bebro service

Koopt u uw Microcar brommobiel bij Bebro, dan geniet u ook van een Bebro service. Naast dat u uw Microcar bij ons kunt aanschaffen, is het ook mogelijk om in te ruilen of te verkopen. Ook voor onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Met een eigen garage en vaklui kunnen wij reparaties en onderhoudsbeurten uitvoeren. Daarnaast hebben wij ook een-op-een contact met verschillende leveranciers. Zodoende kunnen wij ook aan alle verschillende onderdelen komen.

Tot slot is het ook mogelijk om uw Microcar te leasen en te verzekeren bij Bebro. Wilt u uw brommobiel maandelijks betalen en ervoor zorgen dat u goed verzekerd de weg op gaat? Het is mogelijk met de Bebro service.

Microcar kopen doe je bij Bebro!

Wil je een Microcar kopen, dan ben je bij Bebro aan het juiste adres. Onze jarenlange ervaring kan u helpen om de juiste keuze te maken. Op onze website vindt u verschillende nieuwe en tweedehands Microcar modellen. Zit er iets voor u bij? Neem dan contact op, kom langs of vraag een gratis en vrijblijvende proefrit aan.

Een proefrit maken

Bent u overtuigd van een Microcar? Met een proefrit ontdekt u of de auto daadwerkelijk bevalt. Wij van Bebro bieden een gratis en vrijblijvende proefrit aan bij u thuis. Boek gemakkelijk en snel een proefrit aan huis. Wij kiezen samen met u een datum en komen gratis aan huis om in uw eigen omgeving proef te rijden. Zo ervaart u hoe het is om in een brommobiel te rijden én het comfort van een brommobiel in uw eigen omgeving.

Waarom zou u kiezen voor Bebro?

Bebro is al sinds 1995 dé specialist in brommobielen. Koopt u uw brommobiel bij Bebro, dan geniet u ook van de Bebro service. Deze bestaat uit:

  • Mogelijkheid tot financiering
  • Gratis en
  • Meer dan 25 jaar ervaring in brommobielen
  • Persoonlijke aandacht en een eerlijk advies
  • Ruime voorraad van nieuwe en gebruikte modellen
  • Een ruim magazijn met onderdelen
  • Een eigen brommobiel garage
  • Brommobiel inkoop, verkoop en ruilen

Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:00 uur
Zaterdag: op afspraak