Upgrade Ligier JS50 & JS60

Voor zowel de Ligier JS50 als de Ligier JS60 is 2023 goed begonnen! Beide modellen kregen een upgrade met een aantal mooie en luxe eyecatchers. Denk hierbij aan een facelift van zowel de binnen als buitenzijde, nieuwe stoelen én een gloednieuw multimediascherm!

Ligier JS50

De Ligier JS50 (het brutale broertje van de JS60) is al sinds jaren een uitermate populair model. Dit komt vooral door zijn sportieve uitstraling in combinatie met luxe èn ruimte. De eerste 3 fases van de JS50 hadden 2 verschillende uitvoeringen: JS50 en de JS50L. De -L- had een ruimere achterzijde waardoor er meer inhoud was in de kofferbak. Anno 2023 rolt er nog maar één model van de Franse lopende band: mèt ruime kofferbak.

Het nieuwe model van de JS50 heeft een nieuw gezicht (voorzijde) gekregen en nieuwe, volwassen spiegels. Daarnaast is dit model vanaf nu ook leverbaar in een extra kleur: Odyssey blue. Ook de binnenzijde heeft een aardige upgrade gekregen door nieuwe (sport)stoelen (afhankelijk van het model) en het 10″ Display met Apple Carplay en Android Auto:

Ligier JS60

Ook de Ligier JS60 heeft een make-over gekregen. De JS60 is sinds 2020 op de markt en was het missende puzzelstukje van de Ligiergroup volgens Bebro verkoper Tom van Welie: ‘onze klantengroep had echt behoefte aan een hoge instap en een SUV model brommobiel. De komst van de Ligier JS60 was echt een uitkomst!’

de komst van de Ligier JS60 was echt een uitkomst!

De Ligier JS60 heeft geen nieuwe bumper gekregen maar wel de nieuwe spiegels. Daarnaast is ook de JS60 vanaf nu leverbaar in een extra kleur: Odyssey blue. Ook is de binnenzijde voorzien van nieuwe stoelen en het grote 10″ multimedia scherm. Hieronder vindt u een impressie van de JS60:

De nieuwe modellen zullen binnen enkele weken te zien zijn in onze showroom. Wilt u alvast meer informatie hebben over de nieuwe modellen?
Neem dan direct contact met ons op: klik hier.

Deel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook